Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° maska strana 2.
nenéé to jsi to jako celý vymazal tím tmelem to jako vubec není dobrý řešení
Born From Jets
- Reklama
neboj ,mel sem nejdřív z plexi takový pás co sem tam chěl vlepit a až na to tmel,nakonec sem to ale udělal tak,snad to nebude praskat...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
nooo mam dojem že to bude za kratkej čas uplně mimo
Born From Jets
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno rozhodne vhodnehsi by bylo lamino. Ten tmel ve velkych vrstvach bude urcite praskat.
to samé se dá napsat o tenké vrstvě,hej nemám sadu a s laminem jsem ještě nedělal i když je to dobrá věc pro kreativitu a nechce se mě doma brousit skelné vlákno,stačí že dýchám ten kit..
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 07 bře 2012, 13:41, celkem upraveno 2 x.
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° maska,kryt pod motor- strana
chystáš se jezdit rallye???? že musíš mít nutně šustplech pod motorem? a nějak nevidim naznaky toho, že budeš auto nějak brutálně snižovat
Born From Jets
hele piš to česky jo kdo si to má domejšlet. Kolik asi tak ten kryt váží???
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
já myslím že se brutálně sníží samo vahou toho krytu.Mirdas píše:chystáš se jezdit rallye???? že musíš mít nutně šustplech pod motorem? a nějak nevidim naznaky toho, že budeš auto nějak brutálně snižovat
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
to opravdu nebudu snižovat právě to chci udělat aby to vypadalo pěkně ale zároven' aby to něco projelo jelikož jezdím i mimo cesty a k domu mám cestu z kostek(20x20cm-100letá cesta) s vekýma dírama,ten kryt je vyloženě pro ochranu před bincem,vodou,případně kdyby opravdu bylo něco na silnici a aby se motor rychlej zahřál,nehledal bych v tom úmysl napodobit off-road car,je to tam proto že chci
hant:: tak joo udělám pak i překlady,nevím co to váží ale unesu to jednou rukou tipnu 10kg max je to jen zhruba dvojka plech asi 80x90 nějak tak sem to měřil aby to vyšlo akorát alee tu váhu nevím přesně tak at' nekecám
hant:: tak joo udělám pak i překlady,nevím co to váží ale unesu to jednou rukou tipnu 10kg max je to jen zhruba dvojka plech asi 80x90 nějak tak sem to měřil aby to vyšlo akorát alee tu váhu nevím přesně tak at' nekecám
Ale...ta cesta je jen blbá výmluva prostě tě nebaví jezdit pomalu .... mám před barákem ty samý kostky vlnitý to je jak moře a to budu mít auto na zemi a přejedu to ...
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
teplo de nahoru vole... dej jeste jeden plech nad motor
sakra já tu cestu snad vyfotím,o té rychlosti to ani tak není tam kama musím jet se musí tk na 1čku
Ala: netřeba hej mám pod dekou kapoty nafikanou PU pěnu
Ala: netřeba hej mám pod dekou kapoty nafikanou PU pěnu
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° maska+DRL nové foto strana 3.
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 07 bře 2012, 13:41, celkem upraveno 2 x.
Maska ti praskne coskoro, tma je minimalne 1cm tmelu.. to si kde videl, kryt pod motor je úplne zbytočný ked nasilu cheŠ tak 3-4 Hliník... ne plech, a ked mአzas takto to auto všelijak bastliť, vy*eb sa nato a voz sa
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
nepraskne dneska sem udelal crash test omylem spadla z ruky asi z metru vysky a enom brava se narusila jinak nic ...ted resime DRL...kryt nech byl leziv garazi a na auto nez pude toho se este zmeni to bys mohl kazdemu p*covat proc ma treba origo kryt z plastu i kdyz tam neni nutny,je tam treba pro to ze ho tam clovek chce a vic bych neresil,ja mam plech,hlik 4mm by byl v takovem rozmeru uz moc tezky nebudu jezdit rally,,,...jezdit nemozu cekam na servis jezdit sa bude na jare az sa to da dokupy,jak bude snih nejedu mam predni gumy jak formula nejsu ču*ak abyl letal na milimetr gumach,letos postoji a nove dostane presrok,hlavne chcu poresit pak letni gumy