Magma red 1.4 16V
Re: Magma red 1.4 16V
Je cez ne normalne vidno ako keby neboli zatmavene, normalne to svieti... A lestit treba, priprava laku na zimne obdobie zase ono su ludia co lestia viac ako ja a lak je stale ok A dik neprosim combika si lestit netrufam este teraz ma bolia ruky...
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
- Reklama
Sakra. Ked je treba tach dvoch Japoncov Samo Sato tak ich nikdy niet.
Zase to budem musiet urobit ja, alebo daka umyvarka.
Zase to budem musiet urobit ja, alebo daka umyvarka.
Astra G-Caravan, Z14XEP + LPG(elpigas)
Felicia, BMM 40kW + LPG(lovato)
Toyota Auris TS 2016, 1.6 Valvematic, Multidrive S - ex (totalka)
Forman, BMM 50kW + LPG(brc) - ex
Felicia, BMM 40kW + LPG(lovato)
Toyota Auris TS 2016, 1.6 Valvematic, Multidrive S - ex (totalka)
Forman, BMM 50kW + LPG(brc) - ex
Umyvarku neee, jedine ak vies kde je dobra penova, ale tie klasicke co maju kartace tak to ee, nechava pavucinu na laku, to umyvam tam jedine v zime ked fakt neni pocasie na rucne umyvanie
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
- recor
- Kontaktovat uživatele:
svetla fakt krasne a hodia sa k cervenej a k foliam
X16SZR, 5dv., strieborna metaliza, r.v.: 98
hej stoji ti pred domom
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
a co mu stoji?
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
ze co mu stoi auto ne sak som ti hovoril manli ze chcem aby moje bolo aspon trochu jak tvoje
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
mas co robit aby vypadalo ako manliho este vymen narazniky kup si 18kola nastriekaj prahy vymen masku par krat ho niekde oskry a je ako jeho a mas ho pekne
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
S čím si natrel tie čierne plasty? Sú veľmi pekné... Ináč auto vyzerá super
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
no je to taka grcovina od SONAXU, je v tom silikon a je to v sedej flaske s ciernym vrchnakom, je to nejaky ozivovac plastov, na nete hladam ale neviem najst, kupil som to v tescu ale mali to aj vo forstingeri. najprv plasty umyjes poriadne a potom taku hrubsiu vrstvu a nechas vsiaknut, vydrzi to asi mesiac ked moc neleje ale aj dlhsie je potom vidno ze tie plasty su take lesklejsie a pekne cierne, patlam s tym vsetko aj gumy tesniace, uplne vsetko. odpudzuje to aj vodu ale muchy na to v lete mrte letia
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Takže ty máš nové svetielka pekné sú, no ja mám tiež len nemám čas ich namontovať som veľmi zvedavý ked postavime Astri vedla seba
Počuj prezrad mi čím leštíš ten lak ?Alebo si mám kúpit nový fotáák?
Počuj prezrad mi čím leštíš ten lak ?Alebo si mám kúpit nový fotáák?
Opel Corsa D grasshopper
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
Svetlá chválim... vyzerá to dost dobre s kombinaciou s foliami a farbou
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
momo: hej hej mam nove svetla, a ty mas ake? tiez cele cierne? lak lestim normalne obycajnym turtlewaxom color magic, len teraz som dal asi 3 vrstvy takze to asi preto... ze akoze priprava na zimu
shuya: jop nove svetla! dojdi sa kuknut na opelclub stretko dakedy
a dve aktualne s bratom, trosku sme oplachli auta od soli, vsimnite si jak sa moje stale leskne, naozaj to drzi ten grc turtlewax na nom ( nemal som fotak cize len mobilom, fotene pred robotou )
shuya: jop nove svetla! dojdi sa kuknut na opelclub stretko dakedy
a dve aktualne s bratom, trosku sme oplachli auta od soli, vsimnite si jak sa moje stale leskne, naozaj to drzi ten grc turtlewax na nom ( nemal som fotak cize len mobilom, fotene pred robotou )
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU