Magma red 1.4 16V
Re: Magma red 1.4 16V
Ja to tiež sledujem a teda pri 130 6,5 je rozpravka. Ale keď idem na dlhú trasu tak sa dostanem aj na 6,0 (jazda okolo 90km/h).
Naposledy upravil(a) Kraken dne 26 kvě 2010, 07:46, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
- Reklama
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Přeně to sedí , Ostrava - Olomouc - Brno - Praha a zpět po dálnici D1, neustále 130 a místy při předjíždění i přes 140km/hod a spotřeba byla celkem 6,22 lit / 100km ( 2 dospělý 1x dítě + 2x zavadadlo v kufru ).
Tím končí mé OT, toto je možné psát do jiného tématu.
Tím končí mé OT, toto je možné psát do jiného tématu.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
no kur*a
tak lidi ja pocitat viem ale neviete citat, pisem ze jazdim iba mesto, kde tam je napisane ze som siel po dialnici? tento mesiac? astra videla dialnicu posledny pol rok iba na fotke cize nikde nepisem ze mam pri 200 ci 130 spotrebu 6.5 kde to vidite?
a aby som uviedol na spravnu mieru udaj jazda plny plyn a spotreba 6.5 a ze tsi je srot oproti 1.4, ukazem vam blocky, mne je jedno ale pri rozbehoch davam iba plny plyn aby som co najskor vypadol z krizovatky a si to zratajte sami: tento mesiac 43,5 litrov natankovane, 669 km spravene
serem na to tu je dokaz miesto slubov:
tak lidi ja pocitat viem ale neviete citat, pisem ze jazdim iba mesto, kde tam je napisane ze som siel po dialnici? tento mesiac? astra videla dialnicu posledny pol rok iba na fotke cize nikde nepisem ze mam pri 200 ci 130 spotrebu 6.5 kde to vidite?
a aby som uviedol na spravnu mieru udaj jazda plny plyn a spotreba 6.5 a ze tsi je srot oproti 1.4, ukazem vam blocky, mne je jedno ale pri rozbehoch davam iba plny plyn aby som co najskor vypadol z krizovatky a si to zratajte sami: tento mesiac 43,5 litrov natankovane, 669 km spravene
serem na to tu je dokaz miesto slubov:
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
proste si zvykajte na to ze motor z14xep je kaliber
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Myslím, že to co napsal Jocker nebylo myšleno na Tebe
pohoda nehadam sa len nechcem aby ludia zle chapali co pisem tak upresnujem info nech si clovek moze dotovrit jasny obraz o danej info co tu zverejnim, a kedze prvotne info bolo zle pochopene, usudzujem ze som to zle podal tak teraz to snad uz bude dobre ak som sa niekoho dotkol tak sorry nic s tym uz neurobim
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Vy tam u Vas na Slovensku máte 13 měsíců ?
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
pi*i no dobre to ratam od kupy, jo? vy si vzdy neco najdete na rypanie... ako chapes ze 1 mesiac od kupy, 2 mesiac od kupy, 13 mesiac od kupy hej?
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Shimmeron - aké máš podmienky na dosiahnutie tej spotreby? Koľko km trvá tvoja bežná jazda? (napr od naštartovania studeného motora po vypnutie...).
Ešte tak na okraj - kedy môžem poriadne pritlačiť plynový pedál (napr v lete)? Až keď sa zdvihne ručička teplomera, alebo po pár sto metroch?
Ešte tak na okraj - kedy môžem poriadne pritlačiť plynový pedál (napr v lete)? Až keď sa zdvihne ručička teplomera, alebo po pár sto metroch?
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
tak pokial nemam zohriaty motor tocim tak 2500, akonahle sa zohreje na provoznu teplotu tak tocim pri beznej jazde do 3500 alebo 3000, a ked sa ponahlam tak aj viac ale snazim sa dodrzovat cca 60tku v meste tachometrovu cize zaradim 4 a idem alebo zaradim 5 ked viem ze nebudem zrychlovat. ked sa rozbieham a mam uz teply motor tak normal dam za 1 a plyn k podlahe, otacky do 3500, potom dam za 2 plyn k podlahe a tak dale, zbytocne nejazdim rychlo ked netraba, iba sa rychlo rozbieham. a nejazdim kratke trasy ked nemusim, do roboty chodim radsej dlhsou cestou, bavi ma soferovat a motor sa prehreje... obcas to prezenem na obchvate alebo v noci o druhej ked idem z nejakej akcie po vyludnenom meste, nic zvlastne, a vzdy sa zmestim do 6.5 priemernej, teda skoro vzdy
no a hadzte kamene
jo a moja jazda, no do prace cca 10-15km? odmeram to dnes.
no a hadzte kamene
jo a moja jazda, no do prace cca 10-15km? odmeram to dnes.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Shimmeron: Čo to je ten 2. a 10. mesiac , nejaká ťažká noha.
Boči: Niektorí na Slovensku majú aj 14 mesiacov ... podľa výplaty.
Boči: Niektorí na Slovensku majú aj 14 mesiacov ... podľa výplaty.
10 až 15 km to je dosť na dosiahnutie takej spotreby. Ja zas jazdím po meste cca 50 km/h na 3. stupni - otáčky cca 2500. Len moje trasy sú kratšie tak 3 až 5 km. Potom už vidím dôvod mojích 8 l v meste .
Kraken- tak druhy mesiac bolo auto v zabehu a ja sa nejak ucil na nom jazdit cize asi preto... a desiaty mesiac bolo tusim vela snehu a ja som jazdil po vinohrade
palix- no tak to moze byt tym ze jazdis na kratke trasy a motor sa neprehreje, som niekde cital ze ked je motor studeny moze mat aj dva krat taku spotrbu jak bezne... ale to nemam nikde overene nemam ppc
palix- no tak to moze byt tym ze jazdis na kratke trasy a motor sa neprehreje, som niekde cital ze ked je motor studeny moze mat aj dva krat taku spotrbu jak bezne... ale to nemam nikde overene nemam ppc
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Asi to bude tak - motor sa zohreje na pol cesty, ale to už pomaly vypínam. Aj tak je ale spotreba skoro ako v TP - takže očakávanie splnila aj taká spotreba . Na výrazne zníženie asi musím zmeniť prácu - vzdialenejšia lokalita
Palix ja tam pri 50tke dávam 4. stupeň a spotreba je hneď OK!