Bubakova Astra Classic II Z16XEP, 5 dv. HB, r.v. 2007
Ta kontrolka servisu sviti do nastartovani pokud je nejaka chyba v registru. Proto to smazali a cekali zda se znovu objevi, jestli to nebyla jen nahodila chyba (to se minedavno stalo). Jinak 100 za jizdu do servisu je v ostatnich nakladech v podstate jako nic, ne? To by mi vadil vic uslej zisk za tu dobu co musim resit servis a nemuzu makat ...
- Reklama
-
To je pravda ze kazdy auto ma svy problemy - pak je to hlavne o pristupu servisu... kdyz nad tim tak premyslim tak spis to znechuti tu ci onu znacku nez samotna vcelku drobná závada...Princ William píše:problem je ze ty klasiky jsou z polskaja si nestezuji i kdyz jsou taky nektere vecicky ktere bych bral kdyby je opel udelel vychytanejsi ale za ty prachy je to dobra volba....zadny auto neni bez much

Oplíka si chci nechat tak pět let (do 100 tis.) tak doufám že to polská verze vydrží...

Nebo zkusit H-čko... ty se v PL nedělaj, ne?
Astra Classic II Z16XEP, 5 dv. HB, r.v. 2007
-
Já tam jezdim po práci (jsem zaměstnanec) takže ušlý zisk nepočítám... Spíš k tý stovce je mi ještě líto času, který tím zabiju... místo servisu bych mohl třeba ležet doma na kanapiAstraDTI píše:Ta kontrolka servisu sviti do nastartovani pokud je nejaka chyba v registru. Proto to smazali a cekali zda se znovu objevi, jestli to nebyla jen nahodila chyba (to se minedavno stalo). Jinak 100 za jizdu do servisu je v ostatnich nakladech v podstate jako nic, ne? To by mi vadil vic uslej zisk za tu dobu co musim resit servis a nemuzu makat ...

- Princ William
no s tim servisem mas naprostou pravdu....umet drobet vic nemecky tak bych se snad ani nebal servisovat auto v nemecku.....ale nevim jestli by se to vyplatilo financne...urcite budou mit vic na hodinu...hacko bych si nechal libitbubak.velkej píše:To je pravda ze kazdy auto ma svy problemy - pak je to hlavne o pristupu servisu... kdyz nad tim tak premyslim tak spis to znechuti tu ci onu znacku nez samotna vcelku drobná závada...![]()
Oplíka si chci nechat tak pět let (do 100 tis.) tak doufám že to polská verze vydrží...Každopádně po záruce s autorizákem Auto Dobrovolný končím... protože mimo garanci by to bylo málo muziky za hodně peněz...

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Mě se také nelíbí, jak někteří servis-meni neplní svoji práci tak, jak by měli... Ale rozhodně kvůli tomu nebudu házet Astru mezi pekáče 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
Hodinovka by byla určitě vyšší, každopádně kdybys měnil dražší díly (cena bude asi podobna jako u nas) tak bych si to klidně nechal udělat tam, kvalita práce by byla určitě vyšší...Princ William píše:no s tim servisem mas naprostou pravdu....umet drobet vic nemecky tak bych se snad ani nebal servisovat auto v nemecku.....ale nevim jestli by se to vyplatilo financne...urcite budou mit vic na hodinu...

- Princ William
to bydlim pres leto ale vyplatilo by se mi to asi na novejsim aute....v kazdem pripade nektere dily tam maj levnejsi nez u nasbubak.velkej píše: Hodinovka by byla určitě vyšší, každopádně kdybys měnil dražší díly (cena bude asi podobna jako u nas) tak bych si to klidně nechal udělat tam, kvalita práce by byla určitě vyšší...Bydlet v pohraničí tak bych to zkusil...

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
-
Neboj az tak zle jsem to nemyslel, ale prostě přístup servisu a vůbec to že se člověk musí zabývat jakoukoliv poruchou u zánovního auta je k nasrání... I když je fakt že jestli se má něco posrat tak at se to posere radsi v zaruce ...AstraMan píše:Ale rozhodně kvůli tomu nebudu házet Astru mezi pekáče
Jakej je tam cca rozdil v cene? Sondoval jsem kolik by me zhruba vyslo servisovat Porsche a je to teda v CR slusna pecka, navic skoro vsechno musej nechat poslat z DPrinc William píše: to bydlim pres leto ale vyplatilo by se mi to asi na novejsim aute....v kazdem pripade nektere dily tam maj levnejsi nez u nasto uz vim z vlastni zkusenosti

Práveže sa mi zdá, že som niekde čítal, že v Poľsku sa vyrába okrem Classica aj Astra H sedan a Zafira.bubak.velkej píše:To je pravda ze kazdy auto ma svy problemy - pak je to hlavne o pristupu servisu... kdyz nad tim tak premyslim tak spis to znechuti tu ci onu znacku nez samotna vcelku drobná závada...Princ William píše:problem je ze ty klasiky jsou z polskaja si nestezuji i kdyz jsou taky nektere vecicky ktere bych bral kdyby je opel udelel vychytanejsi ale za ty prachy je to dobra volba....zadny auto neni bez much
![]()
Oplíka si chci nechat tak pět let (do 100 tis.) tak doufám že to polská verze vydrží...Každopádně po záruce s autorizákem Auto Dobrovolný končím... protože mimo garanci by to bylo málo muziky za hodně peněz...
http://www.auto.sk/spravy/?clanok=7813
Ale niekde som sa zas dočítal, že nie je až také dôležité, kde sa to auto vyrába, ale aká je to značka. Je rozdiel, či sa bude robiť v Rumunsku Opel alebo Dacia. Keď si chce značka zachovať meno - musí dbať o kvalitu - nech je to Nemecko, Poľsko, Rumunsko...
O autorizovaných servisoch som toho počul dosť. Ja už mám vyhliadnutého mechanika, ale ten nerobí záručné opravy+garančné prehliadky. Radia sa s ním aj "babráci" (u nás žiaľ sú väčšinou takí) zo značkového servisu

Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
-
Jojo to je pak ideální, doufám že pak taky někoho schopného seženu...palix píše: Ja už mám vyhliadnutého mechanika, ale ten nerobí záručné opravy+garančné prehliadky. Radia sa s ním aj "babráci" (u nás žiaľ sú väčšinou takí) zo značkového servisu. Bol za nim kolega - vraj je ozaj dobrý.
Jinak zrovna včera jsem v poště našel dopis primo od Opelu - v krátkém dotazníku mě žádají o zhodnocení mého autorizáku atd...
No jak na zavolanou... a rozepíšu se asi hodně

-
Ja som vyplnik už kadečo a nič som nedostal. Asi si vy Česi viac rozmaznávate zákazníka
. Vlastne dostal som super ponuku na ples - 2 dni + testovacie jazdy-škola šmykov vo Vysokách tatrách, obed večera, raňajky, kaderník... Cena cca 900 Sk na osobu. Super cena na to, že toľko sa bežne platí za ples. Ale nevyužili sme to - mám malého syna ... Keď mi to príde napr o rok, tak asi pôjdem...

Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007