Erikova Astra X14XE
Re: Erikova Astra X14XE
A ti jazdis s ilavy do brna??
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Reklama
z dubnice nad vahom presne... to je kusok od ilavy 

dnes som sa u Romana bavil o zasterkach a povedali mi, ze origo zasterky nicia lak na aute... ze vlastne drzia ako plast na kov a po case sa zodere lak v mieste kde su namontovane a vyzera to hnusne...
stretli ste sa stym niekto? chcel som sa do toho pustit tento vikend ale ak si to mam ponicit tak sa mi do toho moc nechce...
stretli ste sa stym niekto? chcel som sa do toho pustit tento vikend ale ak si to mam ponicit tak sa mi do toho moc nechce...

Ano, mne to lak zodralo....:Ale stale ich mam na aute....chystam sa to prestriekat a dat ich prc.... 

Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
diky za rychlu odpoved, ale to si ma moc nepotesil... mohol by si foto ak niekde mas?
este nad tym porozmyslam ale mozno pojdu na predaj
este nad tym porozmyslam ale mozno pojdu na predaj

Foto nemam..
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
tak som si usil zas dalsiu budu na seba... pokusim sa prerobit ten cinsky nezmar, ktory sa tvari ako central... na origo central s dialkovym
vyzera ze uz som zohnal RJ centralu a nove kluce tak snad to niako vymyslim a prekablujem aby to fungovalo na zamky, ktore su v aute... tie by sa mi moc menit nechcelo
vyzera ze uz som zohnal RJ centralu a nove kluce tak snad to niako vymyslim a prekablujem aby to fungovalo na zamky, ktore su v aute... tie by sa mi moc menit nechcelo

EGR sa neda zaslepit, nejaky MAP senzor kontroluje tlaky v sani a ked je EGR zaslepny tak to hadze chybu
Pustil som sa pomalicky do toho centralu (RomanK mi pozical riadiacu jednotku na vyskusanie za co mu dakujem
) a zistil som, ze nemam origo elektricke zamky ale mechanicke... coz je blbe ale niekto nane dorobil tiahla alebo nejake motorceky (nemal som dole tapec neviem co tam je presne) a vdaka tomu central funguje aj s origo riadiacou jednotku
Ma to ale jeden hacik, riadiaca jednotka pri zamknuti ostane v polohe closing a nikdy nedostane impulz od zamku ze uz je zavrety... na funkciu centralu to vplyv nema ale nebude mozne vyuzivat druhe zamknutie, ktore som doteraz aj tak nemal cize to mi az tak nechyba a do vymeny vsetkych zamkov sa mi moc nechce
Takze uz si len pockat ked mi pride postou moja riadiaca jednotka a dialkove ovladace, potom dam vybrusit planzetu a zlozim to dokopy
Konecne sa zbavim toho cinskeho cigvajzu, ktory robil len neplechu... pri zamykani drncali vsetky zamky nahodne a uz sa mi 2x stalo ze z nicoho nic si sam otvoril auto... nastastie si toho nikto nevsimol

Pustil som sa pomalicky do toho centralu (RomanK mi pozical riadiacu jednotku na vyskusanie za co mu dakujem

Ma to ale jeden hacik, riadiaca jednotka pri zamknuti ostane v polohe closing a nikdy nedostane impulz od zamku ze uz je zavrety... na funkciu centralu to vplyv nema ale nebude mozne vyuzivat druhe zamknutie, ktore som doteraz aj tak nemal cize to mi az tak nechyba a do vymeny vsetkych zamkov sa mi moc nechce

Takze uz si len pockat ked mi pride postou moja riadiaca jednotka a dialkove ovladace, potom dam vybrusit planzetu a zlozim to dokopy

Konecne sa zbavim toho cinskeho cigvajzu, ktory robil len neplechu... pri zamykani drncali vsetky zamky nahodne a uz sa mi 2x stalo ze z nicoho nic si sam otvoril auto... nastastie si toho nikto nevsimol

a jedna fotka pre tych so silnejsim zaludkom...
Toto si nechal predchadzujici majitel dobrovolne spravit s autom...
Originalny konektor pre central ustrihli a nahradili nejakym svojim, podavali tam nezmyselne poistky (60A na napajanie centralu) a cele to dolepili ako sa dalo, niektore kable neboli ani priletovane... uz som si tam prirobil origo kontektor a po tom co mi dojde moja riadiaca jednotka tak to vsetko vystriham a prerobim poriadne...

Toto si nechal predchadzujici majitel dobrovolne spravit s autom...
Originalny konektor pre central ustrihli a nahradili nejakym svojim, podavali tam nezmyselne poistky (60A na napajanie centralu) a cele to dolepili ako sa dalo, niektore kable neboli ani priletovane... uz som si tam prirobil origo kontektor a po tom co mi dojde moja riadiaca jednotka tak to vsetko vystriham a prerobim poriadne...

Dobry gulas 

tak nakoniec sa na aute budu menit zamky za elektricke, takze idem sa pokusit predat zbytocne veci co mi ostali 

sakra to je inzeratu
schanas prachy na tuning?

astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Tak dnes sa mi konecne podarilo prerobit parkovacie senzory na ciernu farbu, cize niekedy sa pustim do montaze...
Pekne som ich rozobral a prefarbil na cierno

Ani nieje vidiet ze originalne mali azuritovu farbu... ale tak co by som chcel za 4 centy

Zamky mam uz vymene a central dorobeny.. konecne mam normalny kluc

a zbavil som sa tejto cinskej ohavy

Dalej sa pracuje na airbagu spolujazdca... fyzicky ho mam uz v palubke ale este zhanam RJ na 2 bagy, za tyzden dva snad bude hotovo
A zohnal som si este jednu zabavku na dlhe letne vecery, clonitka s osvetlenim z VB ale zistil som ze mi omylom predali 2 lave, takze to musim nejako doriesit a jedno vymenit za prave
uz som pisal predajcovi tak snad sa ozve
Pekne som ich rozobral a prefarbil na cierno

Ani nieje vidiet ze originalne mali azuritovu farbu... ale tak co by som chcel za 4 centy

Zamky mam uz vymene a central dorobeny.. konecne mam normalny kluc

a zbavil som sa tejto cinskej ohavy

Dalej sa pracuje na airbagu spolujazdca... fyzicky ho mam uz v palubke ale este zhanam RJ na 2 bagy, za tyzden dva snad bude hotovo

A zohnal som si este jednu zabavku na dlhe letne vecery, clonitka s osvetlenim z VB ale zistil som ze mi omylom predali 2 lave, takze to musim nejako doriesit a jedno vymenit za prave

Nevieš kde v okolí TN môžem odskúšať moju RJ na centrál. Pravdepodobne je pápá ale nechcem zháňať novú keď nemám istotu. A kde sa dá tá RJ centrálu zohnať za dobrú cenu?