jak jsem psal uz v tom prispevku o tom lakovani..taky jsem to schytal..je to skoda..ale co se da delat..treba nas to alespon posune "dal"..
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
:) ja treba se diky tomu rozhoupu a poridim ten celolak a budu mit astricku v bile..atd..holt..je to "spotrebni" zbozi..a ackoliv je to pro nas vsechny myslim si fajn auto..tak porad je to na strance pasiv a furt do toho budem s*at jen penize..
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
..neni to investice,takze se s tim musi pocitat..rikam,je to smutny,ale jinak to nejde brat..ja kdyz videl svoje auto druhy den rano (hned po skonceni jsem se sel podivat a MYSLEL,ze je v pohode..asi po pul hodine kontrolovani jsem objevil praskle celni sklo-v te tme to slo spatne videt,ale furt jsem si myslel,ze karoserie je v pohode..az druhy den jsem zjistil,ze neni..) tak jsem mel naladu bud se TOTALNE rozbrecet..a nebo se tomu zacit smat..tak jsem se "radeji" smal..pak kdyz jsem jel na pojistovnu,tak kdyz to tak osklive reknu, cekalo se tam jak za komunistu na banany
:)..ale co se da delat..jak nekdo psal,nekteri prisli pri povodnich o strechu nad hlavou a MNOHEM VETSI skodu..a my na tom jiznaku holt nas tam potopit nema co
hurikany atp tam taky nemame
tak holt musime pocitat s tema kroupama,ze nam mohou uskodit..
skoda,ze to v CR neni jako v nemecku..pomalu kazdy tam ma svoji garaz pred barakem, i na sidlistich atd..ale my "ubohy sidlistaci" prazsky v 90% nemame garaz..tak se neda nic delat..
btw..odkudama jsi??z tech fotek koukam a typuju to nekde na chodov-hnedy sidliste..nekde u koleji??nebo to jen stejne vypada??