Green Queen- X14XE 5dv.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec.....No že by se mi chtělo to dělat znovu,to se říct nedá,ale napíši vám můj amatérský postup.Jelikož já elektrice vůbec nerozumím,tak se mi to povedlo až na potřetí,nebo tak nějak.První jsem si objednal LEDky s autodoplnku.cz , ty s paticí do palubni desky,ale ty stáli za h...o,pač svítili hrozně málo. Pak jsem si objednal u newmana ale odepsal mi že novýma LEDkama nikdy nedosáhnu pěkného podsvícení,tak na potřetí jsem sehnal supersvítivé LEDky rozptylky průměr 8mm.Ty mi tam ale nešli pač měli to osazení průměr 9.3mm a neprošlo by to v palubce viz.(http://www.flajzar.cz/obrazky_zbozi/LED75.jpg), tak jsem to odsoustužil a byl klid. Napájel jsem na jednu nožičku odpor a zasadil do patice.Patice jsem použil ty z autodoplnků,protože origo jsou malé a nebylo tam dost místa pro odpor.Odpor tam je myslím 180ohm a měl by prej být 1 watt,nebo jak se to píše(mi bylo řečeno).Když tak ať mě manli jako elektikář opraví...Jinak ve dne to nejde vidět vůbec,což mi nijak nevadí a na té fotce je to trošku světlejší než ne skutečnosti.Jinak se klidně ptejte...taky jsem dlouho bádal než jsem na to přišel a palubku jsem měl venku asi 20x
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to sviti moc pekne, ale takovyho srani s tim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
no pak je tu varianta bez pájení... http://www.autoka.cz/nabidka.php?detail=418 samo že ne tyhle ale vysocesvítivý...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele: