Pekna ako tvoja? Este si to rozmysli
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Ty mas metlu, ja nie
No dufam, ze uz coskoro si pri rannej kavicke precitam ako prebiehala montaz plastov
Co sa tyka laktovej opierky tak Honza ju objavil v CZ
TU.
Na SK
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
zrejme
TU
Mna stala podstane drahsie (3000 Sk), lebo som si ju dal namontovat priamo v AUTOTRENDE v Bratislave .
Inak uz som to tu raz pisal, ale pre istotu este raz nech nie si potom sklamany .
mani píše: Radenie 2 a 4 je v poho, strasne mi to pripomina radenie v starom harmonikovom IKARUSE
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
aj ked tam je to s radenim naopak. Skor mi vadi rucna (IMHO: opierka dost zasahuje nad rucnu) a zatvaranie dekla vytvara pazvuk typicky plastom. Niekomu moze este vadit maly objem, obal s CD sa tam jednoducho nezmesti. Niekoho zas mozu potesit 2 drziaky na pera z vnutornej strany uloz.priestoru na vyklopnej casti.
K tomu len doplnim, ze uz si pomaly zacinam zvykat aj na to obmedzenie rucnej. Zatahujem to jednoducho z boku zo strany spolujazdca najlepsie cez a pod koleno spolujazdkine
Grave Digger tusim spominal, ze vymontoval koliecko na nastavenie sklonu opierky a tak ziskal par cm k dobru, ja to ale robit nebudem,
nemam dovod - zatial.
Ked si clovek vymysli nejake tie narazacie hrany aby to pri zatvarani netrieskalo tak vrelo doporucujem, hlavne to predlzenie opierky pre cesty po dialniciach
Rucna? este pockam 100km a pojdem reklamovat ak sa to nezlepsi. Do tej doby budem pouzivat gumenne kladivo
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)