Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
-
- Reklama
Re: astra SRi-před a po aneb celolak....foto brzy a taky vid
to je minulost...na tuzing už kašlu vše půjde dolů,koupil jsem sedačky recaro a bude se dělat podvozek,brzdy atd.....
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
počkej..takže celolak zase nebude? kubo kubo ty nás napínáš
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
celolak byl a udělám fota ale budu to komplet předělávat a zas bude další celolak ale to je překvápko,prostě začnu od základů a už mám strach jezdit s tím prostě nárazníky nemají homologaci atd...když se něco stane jsem v háji prostě dalo to práci a peníze a pro vlastní dobro(i ostatních lidí na silnici) to stejně musím zrušit krok vedle ale co už,takové šílenosti už dělat nebudu dostal jsem rozum ale krapet pozděj,bylo to poučení...navíc už mě štve že budí takovou pozornost a debilci musí závodit,až bude navenek jen ''tuctovka'' akorát snížená,nebude tak provokovat,škoda že jsem si to nenechal vymluvit dřív,už jsem mohl mět sníženo,odlehčeno atd
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Re: astra SRi-končím s TUZINGEM!!!
Bude to jistě super až dokončíš to, co máš v plánu
ved narazniky mas origo akorat upravene jinak stim problem nemuzes mit a kdyz te nekdo vyprovokuje nemas se nechat ignorace
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
tak hlavně že jsi ten rozum dostal a jak se říká..chybama se člověk učí
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
nejak pozde ho dostal ne,spis ho nebavi se koukat na new celolak
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
-
- Kontaktovat uživatele:
Hallelujah !
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
Hele ja ti poradim...to tve auto prodej a uz do nej necpi prachy, pak chvili setri a pak si kup jetou OPC ASTRU nebo GTS VECTRU...budes to mit bez prace
-
- Kontaktovat uživatele:
No jelikož to má několikrát bourané a ty úpravy vzhledově nic moc je z toho těžce prodejný artikl...Ne-li neprodejný
jinak jo připomíná to "Gyndu v trní"
jinak jo připomíná to "Gyndu v trní"
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
Já bych to vystavil. Jako exponát do Opla. A jak píše Manli (ordinace v růžovce) vytiskl bych tohle vlákno a dal ho k náhledu k exponátu. Ne - dělám si Prd+el. já jen honím počet přispěvků a tohle byla příležitost.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
tak tak prodejem bych prodělal(kdyby k němu došlo),navíc už vím co tomu je a přirostla mi k srdci,je spolehlivá ,no radši si ji nechám a uvidí se co dál,něco zkusím prodat a přes zimu to vymyslím,dám dokupy co je třeba a vykašlu se na tuzingy a budu šetřit na věci co mají smysl a netýkají se jen auta....mě se líbí ale nějak mě došlo že je to jen propast na peníze a já nejsem tak zámožný abych se tomu mohl věnovat...ted' už půjde jen o ty jízdní vlatnosti a pak jen jezdit jezdit dokud to pujde,,,je to prostě nanic nárazníky jsou původní ale je to změněné a jsou v tom vruty atd..prostě co bylo bylo,nechci už auto co se mě sice líbí ale bojím se s ním jet aby to někdo neodřel nebo náhodou jsem nezpůsobil nehodu a měl problémy to mě za to nestojí!..TOTO TÉMA JE POUČENÍM RO VŠECKY CO CHCOU DĚLAT NĚCO PODOBNÉHO....SER*E NA TO,MĚ TO TAKY BAVÍ,NAPLN'UJE ATD (LEPŠÍ NEŽ FET) ALE JE TO ZBYTEČNOST