La Mia Astra DŽìììììììììììì 1.6 16V
Re: La Mia Astra DŽìììììììììììì 1.6 16V
tak je neřeš
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Reklama
Jak ich neriesin len ma sere jedna vec. Vsade ked nieco citam ci na auto cz alebo v nasich novinach sme.sk alebo hocikde stale dokola audi vw bmw. Taky dement rasto chvala co je redaktor akoze expert na auta a na sme.sk testuje auta minule testoval novu astru gtc a vravel ze uzasny motor uzasny podvozok vsetko uzasne skoro ako golf. Pricom na auto.cz bol minule dobry clanok o golfe V ze je to dost poruchove auto trpi detskymi chorobami a ze vsetky motori maju chybu okrem jedneho 70 konoveho sdi. Je to taky nytus ze su to dobre auta aj ked nesu ludia su podla mna hlupi vo vseobecnosti pricom statistiky ukazuju ze ople su vo svojich kategoriach astra ainsignia najspolahlivejsie. Rovnako aj ja poznam kopu ludi co maju ople hoci maju dost penazi aj na bmw ale hovoria ze su spokojni lebo ople su jednoduche auta co vela znesu ked sa o ne cpovclovekek nalozite stara. A diskusie k clankom ako sa kazdy smeje a nadava na opel a pritom v nom nikdy nesedel ostava mi rozum stat
K práci sa stavaj tak aby aj ostatní sa mali kde postaviť
je to pouze čista propagace,blbnutí lidí placená reklama ten blbec je mimo a víš co at si na oply nadávají aspon to nebude lákat blbce a zloděje,kdo je blbý koupi si předražené koncernové auta he jasne mam passata tdi sem kurwa boss hovn*...škodovka už není ani česká značka!hnus lidi jsou tak zblblí komercí že misto aby si koupili levnější a uplně stejné auto tak radši dají o moc víc aby měli jako audi,ubohost...
navíc nové oply jsou uplně skvělé a hlavně co se týče vzhledu astra j 5dv i gtc jsou prostě ,to je jako to pomlouvání fordů,nesmysl máme firemní fordy a i ten škaredý fusion má dost slušný podvozek a zatáčky bere opravu slušně...
navíc nové oply jsou uplně skvělé a hlavně co se týče vzhledu astra j 5dv i gtc jsou prostě ,to je jako to pomlouvání fordů,nesmysl máme firemní fordy a i ten škaredý fusion má dost slušný podvozek a zatáčky bere opravu slušně...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
-
- Kontaktovat uživatele:
Rika se tak fordem zpatky vlakem
koncerny sou sice drahy ale treba jejich tdi motory proste fungujou....
nebo dvojspojkovy automat na pochcance...Radi velmi precizne.
nicmene i presto vsechno mam Vopely a kdybych mel v tuhle chvili vybirat jiny vuz, bude to zase opel...
koncerny sou sice drahy ale treba jejich tdi motory proste fungujou....
nebo dvojspojkovy automat na pochcance...Radi velmi precizne.
nicmene i presto vsechno mam Vopely a kdybych mel v tuhle chvili vybirat jiny vuz, bude to zase opel...
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
Inak planujem zohnat teraz nejaky opc naraznik do predu a miesto hmloviek gulatych dat denne gulate led a hlavne chcem rozsirit kolesa aspon vzadu. Co si o tom myslite? Elektrony mam 15 su ok maju rok ani skrabanec na nich neni ziaden obrubnik a tak ale vzadu sa mi zdaju byt utopene v blatnikoch. Neze nejako hlboko ale tak klasicky ako vsetky astry. A mne sa to nepaci lebo vyzera jak elektricka. Ale mi je luto menit disky kvoli ET . Tak tak jedina moznost su kruzky pod kolesa ale neviem aky material si mam vybrat ani kolko mm a plus na slovenskom opel fore je navod ze treba zbuchat nejaky plech v blatniku lebo po rozsireni bude dochadzat ku kontaktu medzi nim a kolesom. Mate s tym skusenost?
kup si rozsirovacie podlozky a mas pokoj
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Moc pěkná Astrulka No vzhledem k barvě apeluji taktéž že to opravdu sluší Viz. moje Sunday Taktéž Black Metal
Teď máme Z18xe Mazlík
Diky diky som rad ze sa vam moja astra paci ale stale je co zleppsovat. Paci sa mi opc naraznik ako kazdemu. Na ceskom tuning shope ho maju za nieco cez 6000 je to kopia. Na anglickom ebay som videl laminatove kopie opc aj za 60 az 90 libier. Chcem sa vas opytat ci nemate s tym niketo skusenost ci sa to vobec da dopasovat na auto alebo ci sa to da poslat ku nam.
Ps tie podlozky by som aj kupil od teba ale aky je to material? Bude mi to sediet pod elektronmi co mam teraz a sruby budu dost dlhe? A ked to dam do zadu asi bude treba dat zrobit geometriu? A ked si to mal ty v zadu pri nerovnostiach alebo zatazenom aute kedy je viac pri zemi ti to nesuchalo o taku vnutornu cast blatnikov? Diky za odpoved
Ps tie podlozky by som aj kupil od teba ale aky je to material? Bude mi to sediet pod elektronmi co mam teraz a sruby budu dost dlhe? A ked to dam do zadu asi bude treba dat zrobit geometriu? A ked si to mal ty v zadu pri nerovnostiach alebo zatazenom aute kedy je viac pri zemi ti to nesuchalo o taku vnutornu cast blatnikov? Diky za odpoved
trosku se zvetsi ''příklon kol'' ke karoserii šroubky musí byt delší tj delka šroubů co máš ted' +šířka podložky...jo a možná je taky lepší koupit kola s jiným zalisem aby vic trčely,nebude to drit o blatniky kdyz tam das 2cm podlozky bude to akorat,jinak abych tě varoval podložky nemaji homologaci jezdil jsem na nich pár měsíců auto jelo v pohodě ale nové kola jsou proszě něco jiného