Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° nový styling foto str.47!!
Pruhy se ti opravdu povedly a pokud se ti do příštího roku neoloupou kliky, tak je tak taky asi stříknu
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- Reklama
no ta hmota nevim víš ja ten plast tmel používám furt a jsem spokojený rychle tvrdne,je pevný a jde krásně vyhladit...prma píše:Tmel na plast asi nebude úplně to nej,ale prodávají hmotu na lepení a dotvarování plastů (já ji kupoval v obi,v iteriéru docela dobrý,na povětrnosti nemám zkušenost)
petras: to ale není záruka že se ti to loupat nebude
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
není ale naděje je
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
neboj a zkus to letos ale je to draha sranda mě stálo namíchání meho odstinu 400kč a to jsem použil asi 2spreje teda pokud bys nestříkal prahy jedna pixla stači
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
-
- Kontaktovat uživatele:
no tak som si pozrel tie fotky tu, ked si to na TF stihol zmaznut skorej, nez som si to pozrel..
a musim konstatovat, ze smer ktorym sa to ubera, kvalita "uprav" / prac sa mi proste nepaci..
a musim konstatovat, ze smer ktorym sa to ubera, kvalita "uprav" / prac sa mi proste nepaci..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
montaz STANDALONE jednotiek, GO motorov
montaz STANDALONE jednotiek, GO motorov
No já nevím,myslím že pokud si někdo dělá ať už jakékoli úpravy na svém autě,je to jeho věc a dělá to proto že se to líbí jemu, já žádné úpravy nemám, a taky se mi to líbí , a i když je to třeba blbost,může z toho mít dobrý pocit a nikomu svůj důvtip nenutí Někdo staví lodě,vláčky,a někdo tuní doma Astru
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
No klucky a listy fajn na jednu sezonu, ale bastl.. malo ist pekne dole a dobre pripravit... z dialky to vyzerá pekne, ved na ktorej aste nie
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
JRD:kazdy ma svoj nazor beru...
Mird'a: to jsem rád že další kdo to pochopil vláčky dělám taky,měl jsem diorama sám sem ho postavil ale pak už to zavazelo a muselo pryč
shuya: sak z dalky staci...uz som to tu zminoval listou jsou prilepene proto sem je nechal na aute ...jinak neco sem lakoval tak dnes fotky,ještěopravím škrábance a láknu lišty na střeše a kola pak to komplet rozleštím
Mird'a: to jsem rád že další kdo to pochopil vláčky dělám taky,měl jsem diorama sám sem ho postavil ale pak už to zavazelo a muselo pryč
shuya: sak z dalky staci...uz som to tu zminoval listou jsou prilepene proto sem je nechal na aute ...jinak neco sem lakoval tak dnes fotky,ještěopravím škrábance a láknu lišty na střeše a kola pak to komplet rozleštím
neni zas taky problem nalepit ich s5 ) za dobre odvedenu pracu to stoji toto ti zacne praskat a lupat sa na hranách , ako pisali kolegovci
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
ten černej pruh je uplně super, docela o tom taky přemejšlim, ale já bych ho udělal ze samolepy
shuya silikon je kurv* a ked ano spravim to
dany2ka: diky taky možnost já mám doma hodně barev tak sem zvolil toto navíc tu folii jak nedáš precizně bude to křivé nebo se sloupne no..
dany2ka: diky taky možnost já mám doma hodně barev tak sem zvolil toto navíc tu folii jak nedáš precizně bude to křivé nebo se sloupne no..
Tohle je vzkaz pro všechny kutily, kde bychom byli, kdybyste nebyli. Vždyť vaše výtvory jsou báječné, progresivní, ba i bezpečné. Osmý div světa by jste stvořili,
kdyby však vodiče víc vodily. Dočkej času jako husa klasu, zejtra tu bude stát i stroj času.
kdyby však vodiče víc vodily. Dočkej času jako husa klasu, zejtra tu bude stát i stroj času.
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Mě by zajímalo jak to vypadá z blízka ....ty kliky
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
nic moc ale už na to s*ru at' je to nějak hotové stejně to chce celolak... ,už spíš budu řešit technické věci a možná možná kola...