Astra G Silver edition od Lea 3dv. X18XE1

Leo
Kontaktovat uživatele:

Astra G Silver edition od Lea 3dv. X18XE1

Příspěvek od Leo » 09 zář 2007, 19:53

Auto: Géčko Silver Edition 1.8 16V rv.99.Kola 17x 7,5 Kosei RT Max s pneu 215/40.Plasty Rieger.Výfuk (tlumič) rémus. Audio: rádio panasonic + celkem 12x repro + zesilovač. Podvozek: tlumiče + pružiny od HR.
Původem z CH.

Obrázek Obrázek Obrázek [] Obrázek :( Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) Leo dne 18 bře 2008, 18:22, celkem upraveno 8 x.

Reklama

Martin22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin22 » 09 zář 2007, 20:06

vypada dobře nekupoval jsi ji přes inzerat připomína mi jednu kterou jsem kdysi nasel na netu tak jsem tam psal ale byla prodana už :D

Leo
Kontaktovat uživatele:

Re: Astra G Silver edition

Příspěvek od Leo » 09 zář 2007, 20:09

ne ne,je ze švajcu + se v čr neco doladilo

Saša

Příspěvek od Saša » 09 zář 2007, 20:14

To jsi měl teda velké štěstí ,takový super kousek se neprodává každý den.Nádhera, víc foto a podrobněší popis. :roll: :roll: :roll:
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 09 zář 2007, 20:25

Saša píše:To jsi měl teda velké štěstí ,takový super kousek se neprodává každý den.Nádhera, víc foto a podrobněší popis. :roll: :roll: :roll:
Stěstí možná,ale myslim,že neni až takovej problem to sehnat.
Podrobnější popis snad nejde,upravy sem napsal jinak je to silver edition,ty měli všechno stejný,jinak otázky na vůz rád zodpovim

Pokusim se dat vic fotek.

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 09 zář 2007, 20:45

Leo píše:
Saša píše:To jsi měl teda velké štěstí ,takový super kousek se neprodává každý den.Nádhera, víc foto a podrobněší popis. :roll: :roll: :roll:
Stěstí možná,ale myslim,že neni až takovej problem to sehnat.
Podrobnější popis snad nejde,upravy sem napsal jinak je to silver edition,ty měli všechno stejný,jinak otázky na vůz rád zodpovim

Pokusim se dat vic fotek.
Naposledy upravil(a) Leo dne 18 bře 2008, 18:12, celkem upraveno 1 x.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl

james11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james11 » 09 zář 2007, 20:53

Leo píše:...prostě vse co tahle edice měla...
opravdu má vše? :D
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 09 zář 2007, 20:57

Kua, moc pěknej kousek...hlavně se mi líbí interiér...taky bych chtěl takovej...:cry: Ikdyž teď se chystám taky stříknout interiér, asi tak nějak jak to máš ty...:wink: Ale kde seženu ty sedačky s čalouněním, to fakt nevím... :roll: Je to fakt hezkej kousek...Chválím 8)

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 09 zář 2007, 21:05

james11 píše:
Leo píše:...prostě vse co tahle edice měla...
opravdu má vše? :D
Jediny co nema od edice sou prahy,narazniky,pružiny a tlumiče a kola,origo 16" mam na pudě
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 09 zář 2007, 21:08

Flicek píše:Kua, moc pěknej kousek...hlavně se mi líbí interiér...taky bych chtěl takovej...:cry: Ikdyž teď se chystám taky stříknout interiér, asi tak nějak jak to máš ty...:wink: Ale kde seženu ty sedačky s čalouněním, to fakt nevím... :roll: Je to fakt hezkej kousek...Chválím 8)
No nevim zda někde seženeš tyhle sedačky,možná by bylo jednoduší koupit astru silver se všim. :D

synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic » 09 zář 2007, 21:09

Ty křesla v tý kůži jsou fakt goood. :lol:
Caravan
Obrázek
I pád na držku je pohyb dopředu...
Obrázek

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 09 zář 2007, 21:11

Leo píše:
Flicek píše:Kua, moc pěknej kousek...hlavně se mi líbí interiér...taky bych chtěl takovej...:cry: Ikdyž teď se chystám taky stříknout interiér, asi tak nějak jak to máš ty...:wink: Ale kde seženu ty sedačky s čalouněním, to fakt nevím... :roll: Je to fakt hezkej kousek...Chválím 8)
No nevim zda někde seženeš tyhle sedačky,možná by bylo jednoduší koupit astru silver se všim. :D
Kua, ale tak někdo by to mohl prodat, ne??? Víš jak nemám nic proti stříbrnej, viď....ale líbí se mi prostě černá.. :wink: A ten interiér by se do ní náramně hodil...A jetše by mě zajímalo co je to za obsah???

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 09 zář 2007, 21:13

Flicek píše:
Leo píše:
Kua, ale tak někdo by to mohl prodat, ne??? Víš jak nemám nic proti stříbrnej, viď....ale líbí se mi prostě černá.. :wink: A ten interiér by se do ní náramně hodil...A jetše by mě zajímalo co je to za obsah???
obsah 1,8, jinej se nedelal,ja osobne bych radsi opc sedacky

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 09 zář 2007, 21:17

Hmmm....to jo noo, ale tak ani nevím jak vypadaj, já znám jenom ty moje :lol: Nemáš nějakou fotečku??? A kdyby si je prodával, tak víš na koho se obrátit...

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 09 zář 2007, 21:23

Flicek píše:Hmmm....to jo noo, ale tak ani nevím jak vypadaj, já znám jenom ty moje :lol: Nemáš nějakou fotečku??? A kdyby si je prodával, tak víš na koho se obrátit...
No ja je na 1000% prodavat nebudu, k tomu vnitřku dou asi nejvic! Těch opceček fotku nemam,ale možná kdyby brouzdal po netu tak fotku najdeš. Ty máš sedačky sportive bo uplně tu klasiku

Odpovědět