Astra G Silver edition od Lea 3dv. X18XE1
Astra G Silver edition od Lea 3dv. X18XE1
Auto: Géčko Silver Edition 1.8 16V rv.99.Kola 17x 7,5 Kosei RT Max s pneu 215/40.Plasty Rieger.Výfuk (tlumič) rémus. Audio: rádio panasonic + celkem 12x repro + zesilovač. Podvozek: tlumiče + pružiny od HR.
Původem z CH.
[]
Původem z CH.
[]
Naposledy upravil(a) Leo dne 18 bře 2008, 18:22, celkem upraveno 8 x.
- Reklama
Re: Astra G Silver edition
ne ne,je ze švajcu + se v čr neco doladilo
To jsi měl teda velké štěstí ,takový super kousek se neprodává každý den.Nádhera, víc foto a podrobněší popis.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
Stěstí možná,ale myslim,že neni až takovej problem to sehnat.Saša píše:To jsi měl teda velké štěstí ,takový super kousek se neprodává každý den.Nádhera, víc foto a podrobněší popis.
Podrobnější popis snad nejde,upravy sem napsal jinak je to silver edition,ty měli všechno stejný,jinak otázky na vůz rád zodpovim
Pokusim se dat vic fotek.
Stěstí možná,ale myslim,že neni až takovej problem to sehnat.Leo píše:Saša píše:To jsi měl teda velké štěstí ,takový super kousek se neprodává každý den.Nádhera, víc foto a podrobněší popis.
Podrobnější popis snad nejde,upravy sem napsal jinak je to silver edition,ty měli všechno stejný,jinak otázky na vůz rád zodpovim
Pokusim se dat vic fotek.
Naposledy upravil(a) Leo dne 18 bře 2008, 18:12, celkem upraveno 1 x.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
- james11
- Kontaktovat uživatele:
opravdu má vše?Leo píše:...prostě vse co tahle edice měla...
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
Jediny co nema od edice sou prahy,narazniky,pružiny a tlumiče a kola,origo 16" mam na pudějames11 píše:opravdu má vše?Leo píše:...prostě vse co tahle edice měla...
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
No nevim zda někde seženeš tyhle sedačky,možná by bylo jednoduší koupit astru silver se všim.Flicek píše:Kua, moc pěknej kousek...hlavně se mi líbí interiér...taky bych chtěl takovej... Ikdyž teď se chystám taky stříknout interiér, asi tak nějak jak to máš ty... Ale kde seženu ty sedačky s čalouněním, to fakt nevím... Je to fakt hezkej kousek...Chválím
-
- Kontaktovat uživatele:
Kua, ale tak někdo by to mohl prodat, ne??? Víš jak nemám nic proti stříbrnej, viď....ale líbí se mi prostě černá.. A ten interiér by se do ní náramně hodil...A jetše by mě zajímalo co je to za obsah???Leo píše:No nevim zda někde seženeš tyhle sedačky,možná by bylo jednoduší koupit astru silver se všim.Flicek píše:Kua, moc pěknej kousek...hlavně se mi líbí interiér...taky bych chtěl takovej... Ikdyž teď se chystám taky stříknout interiér, asi tak nějak jak to máš ty... Ale kde seženu ty sedačky s čalouněním, to fakt nevím... Je to fakt hezkej kousek...Chválím
obsah 1,8, jinej se nedelal,ja osobne bych radsi opc sedackyFlicek píše:Kua, ale tak někdo by to mohl prodat, ne??? Víš jak nemám nic proti stříbrnej, viď....ale líbí se mi prostě černá.. A ten interiér by se do ní náramně hodil...A jetše by mě zajímalo co je to za obsah???Leo píše:No nevim zda někde seženeš tyhle sedačky,možná by bylo jednoduší koupit astru silver se všim.Flicek píše:Kua, moc pěknej kousek...hlavně se mi líbí interiér...taky bych chtěl takovej... Ikdyž teď se chystám taky stříknout interiér, asi tak nějak jak to máš ty... Ale kde seženu ty sedačky s čalouněním, to fakt nevím... Je to fakt hezkej kousek...Chválím
No ja je na 1000% prodavat nebudu, k tomu vnitřku dou asi nejvic! Těch opceček fotku nemam,ale možná kdyby brouzdal po netu tak fotku najdeš. Ty máš sedačky sportive bo uplně tu klasikuFlicek píše:Hmmm....to jo noo, ale tak ani nevím jak vypadaj, já znám jenom ty moje Nemáš nějakou fotečku??? A kdyby si je prodával, tak víš na koho se obrátit...