astra 1.6 16v by manila
astra 1.6 16v by manila
Zdravim....takze uz aj ja 3 tyzdne patrim medzi vlastnikov astry. zatial som s nou spokojna, kupa bola dobra (dovoz). podelim sa zatial o par fotiek, casom sa posnazim (snad s vasou pomocou) na nej urobit zopar zmien.
kludne mozte davat napady alebo navrhy
prve foto hned po kupe:
a uz na SK
zatial je vsetko v povodnom stave
Nieco o aute:
- vlastny dovoz z DE
- motor 1,6 16v (74kW)
- 3 dv. karoseria
- cierna metaliza
- r.v 99
Vybava:
- edition 100
- 4x alu disky 15"
- 4x kotuce
- el. stresne okno
- el. ovladanie okien a spatnych zrkadiel
- hmlovky
- klima
- vyhrievane sedacky a spatne zrkadla
- interier v svetlej kozi
- orig. autoradio s cd menicom blaupunkt + ovladanie na volante
- tazne zariadenie
kludne mozte davat napady alebo navrhy
prve foto hned po kupe:
a uz na SK
zatial je vsetko v povodnom stave
Nieco o aute:
- vlastny dovoz z DE
- motor 1,6 16v (74kW)
- 3 dv. karoseria
- cierna metaliza
- r.v 99
Vybava:
- edition 100
- 4x alu disky 15"
- 4x kotuce
- el. stresne okno
- el. ovladanie okien a spatnych zrkadiel
- hmlovky
- klima
- vyhrievane sedacky a spatne zrkadla
- interier v svetlej kozi
- orig. autoradio s cd menicom blaupunkt + ovladanie na volante
- tazne zariadenie
Naposledy upravil(a) manila dne 14 lis 2010, 16:46, celkem upraveno 8 x.
Astra 1.6 16V 3dv.
- Reklama
Re: moja astra 1.6 16v
poradim ti upravit si nazev topicu, aby tam zaznel tvuj nick.. (napriklad manily astra 1.6.......)..
kazdopadne k autu:
-krasna barva exterieru (cerna se mi paci)
-prijemna barva interieru (svetla se mi paci)
-PROBUH SUNDEJ TO DREVO PROSIM!!!! :) ne, promin, je to jen muj nazor....nenavidim imitaci,neimitaci,proste cokoliv dreveneho na aute....auto je stroj a melo by to byt videt..tudiz plasty,kovy,atd..ale ne drevo.. me to prijde jak kdybych si do kufru na plato hodil kvetinac a pod zadni sedacky misto koberecku bych pestoval rajcata....ale psal jsem to uz i APIKovi.. proti gustu zadny disputat..kazdopadne kdyby se to i tobe nelibilo,urcite by to byla takova prvni z veci (po vychytani servisu atd),kterou bych udelal..pocitam,ze kdyz tu jsi jiz 3tydny,ze nejaky servis uz probehl, takze to by bylo prvni co bych udelal..zasel bych na vrakac a koupil tam ten originalni tunel..pripadne ho nabarvil do sedive,stribrne,bezove ci ja nevim do jake by se to tobe libilo....nebo nechal origo..
takze ta vitam a preju hodne najetych kilometru bez problemu a verim,ze kazdy uzivatel tu,kdyz bude moct,milerad pomuze..
kazdopadne k autu:
-krasna barva exterieru (cerna se mi paci)
-prijemna barva interieru (svetla se mi paci)
-PROBUH SUNDEJ TO DREVO PROSIM!!!! :) ne, promin, je to jen muj nazor....nenavidim imitaci,neimitaci,proste cokoliv dreveneho na aute....auto je stroj a melo by to byt videt..tudiz plasty,kovy,atd..ale ne drevo.. me to prijde jak kdybych si do kufru na plato hodil kvetinac a pod zadni sedacky misto koberecku bych pestoval rajcata....ale psal jsem to uz i APIKovi.. proti gustu zadny disputat..kazdopadne kdyby se to i tobe nelibilo,urcite by to byla takova prvni z veci (po vychytani servisu atd),kterou bych udelal..pocitam,ze kdyz tu jsi jiz 3tydny,ze nejaky servis uz probehl, takze to by bylo prvni co bych udelal..zasel bych na vrakac a koupil tam ten originalni tunel..pripadne ho nabarvil do sedive,stribrne,bezove ci ja nevim do jake by se to tobe libilo....nebo nechal origo..
takze ta vitam a preju hodne najetych kilometru bez problemu a verim,ze kazdy uzivatel tu,kdyz bude moct,milerad pomuze..
Opel Astra G 1,7 DTi, 2001
Xbox elite | flash,benq | 2x bezdrat black ovladac | PRODÁM GHOST RECON 2
Nokia N93 | HP Pavilion dv6750ec
Xbox elite | flash,benq | 2x bezdrat black ovladac | PRODÁM GHOST RECON 2
Nokia N93 | HP Pavilion dv6750ec
Re: astra 1.6 16v by manila
dik, upravene
co sa tyka toho dreva, tak mne sa tiez nelubi, planujem s tym daco robit este.
len si musim este premysliet farbu, niesom este 100% rozhodnuta....
ale zatial dik.
co sa tyka toho dreva, tak mne sa tiez nelubi, planujem s tym daco robit este.
len si musim este premysliet farbu, niesom este 100% rozhodnuta....
ale zatial dik.
Astra 1.6 16V 3dv.
cau manila tak vytaj a odkial si a mam pekne sedacky aj tapec a ten stredovy panel by som dal do farby slonovej kosti vypadalo by to pekne so sedackymi a folie na okna
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
světlý interiér se mi líbí středový panel bych k tomu dal klasický černý a návrhy na další úpravy?
minimálně přední i zadní lampy Njoy,sportovní volant,17"alu kola,opc přední nárazník,poslat trochu k zemi a hned to bude vypadat jinak
minimálně přední i zadní lampy Njoy,sportovní volant,17"alu kola,opc přední nárazník,poslat trochu k zemi a hned to bude vypadat jinak
ta svetla kuze v interieru je v kombinaci s cernou barvou auta fakt moc pekna. Jen tise zavidim . Jeste tu muzes dopsat co to je za rocnik, vybavu a takove veci. Jinak preju hodne spokojenych kilometru
Dnes prisla prva zmena. Kym nebudu nove svetla (planujem angel eyes), vymenila som
klasicke ziarovky za xenon white, no ja som zatial rozdiel nevidela.
Moze to byt tym ze som este nesla potme
klasicke ziarovky za xenon white, no ja som zatial rozdiel nevidela.
Moze to byt tym ze som este nesla potme
Astra 1.6 16V 3dv.
Dnes cestou do brna na autotuning astra chytila defekt
takze docasne jazdim na plechu
edit: defekt sa neda spravit. pockam teda na zimne pneu
takze docasne jazdim na plechu
edit: defekt sa neda spravit. pockam teda na zimne pneu
Naposledy upravil(a) manila dne 28 zář 2010, 13:18, celkem upraveno 1 x.
Astra 1.6 16V 3dv.
blbeee... nuz co, sa opravi a zdravim pekne, auto paradne, taky nesmely navrh, okamzite by som supol dozadu folie a hentie alu nechal na zimu a kupil nove na leto predne angelsy jej pristanu mam v plane aj ja, potom nejake tmavsie zadne svetla a je to parada, namalovat srmene do nejakej vyraznej farby, a casom z nej mozno urobit opc build ako par ludi tu
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Ty ne, ale ostatní asi hejmanila píše:vymenila som klasicke ziarovky za xenon white, no ja som zatial rozdiel nevidela.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
presne moj nazor dufam ze do leta bude vsetko ako ma bytShimmeron píše:blbeee... nuz co, sa opravi a zdravim pekne, auto paradne, taky nesmely navrh, okamzite by som supol dozadu folie a hentie alu nechal na zimu a kupil nove na leto predne angelsy jej pristanu mam v plane aj ja, potom nejake tmavsie zadne svetla a je to parada, namalovat srmene do nejakej vyraznej farby, a casom z nej mozno urobit opc build ako par ludi tu
Astra 1.6 16V 3dv.
Takze dnes som uz prezula na zimne, kurier mi doniesol pneu az do prace a moze zacat zima
myslim ze aj cena bola ok http://www.pneutop.sk/pneumatiky/michel ... 8_t_zimne/
myslim ze aj cena bola ok http://www.pneutop.sk/pneumatiky/michel ... 8_t_zimne/
Astra 1.6 16V 3dv.
a neni nejak skoro na zimne ved este je dost teplo??? ja prezuvam az ked je aj cez den pod nejakych 8 stupnov a v zime mrzne
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Obecně jsem měel za to že se ta imitace dřeva do astry vůbec nehodí. K tomuhle světlému interiéru ale padne překvapivě skvěle