naše stařenka - X16SZR 3dv.
naše stařenka - X16SZR 3dv.
1.6 8V, r. v. 1998, najeto k dnešnímu dni 159000 km, koupena před dvěma lety.
Plánujeme spoustu úprav (spíš jen decentní tuning a vyladění interiéru), vše během letošního jara. Začnu výměnu bočních blikačů za čiré, tak mě za ty oranžové neukamenujte
Plánujeme spoustu úprav (spíš jen decentní tuning a vyladění interiéru), vše během letošního jara. Začnu výměnu bočních blikačů za čiré, tak mě za ty oranžové neukamenujte
Astra G X16SZR Comfort
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: naše stařenka
kolega 8v tak toš vitaj
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Kolega s stejnou barvou karoserie, tak také Vítej A hlavně ať se Ti u nás líbí
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
genius0011 píše: kolega 8v tak toš vitaj
děkuju
to jsem já, co jsi mi dnes radil s těma fotkama, jak přidat k tématu strženého pantu řidičových dveří
Astra G X16SZR Comfort
Moc díky a líbí se mi tady strašně moc, díky tomuhle fóru mě začalo bavit autem nejen jezdit, ale taky se o něj starat víc než jen tím, že ho pořádně umyjuAstraMan píše:Kolega s stejnou barvou karoserie, tak také Vítej A hlavně ať se Ti u nás líbí
Při prohlížení všech těch vašich pěkných astřiček (tvůj interiér je přesně takový, jaký bych si ho představoval) to do mě pumpuje energii do dalšího ladění a zdokonalování.
Astra G X16SZR Comfort
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá velmi pěkně
A hezké fotky, chválím
A hezké fotky, chválím
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Re: naše stařenka - X16SZR 3dv.
Veď ta je ako moja ešte aj oranžové smerovky ( ja už budem mať tento týždeň biele )
Veľmi pekná, nech poslúcha
jaj, tak to jsi asi ty - já nedávno projížděl úplně všechny galerky a narazil jsem tam na sříbrný třídvéř s úplně stejnýma kolama a oranžovýma blinkrama, taky jsem si říkal "je to je úplně jako ta naše"
já měl objednaný čirý blinkry a dneska mi řekli, že je nemají skladem, tak je jdu honem objednat jinde
jinak moc děkuju, teď je astra trochu nemocná, ale brzy půjde do nemocnice na pár dní, tak doufám že se komplet uzdraví..
já měl objednaný čirý blinkry a dneska mi řekli, že je nemají skladem, tak je jdu honem objednat jinde
jinak moc děkuju, teď je astra trochu nemocná, ale brzy půjde do nemocnice na pár dní, tak doufám že se komplet uzdraví..
m1lan píše:Veď ta je ako moja ešte aj oranžové smerovky ( ja už budem mať tento týždeň biele )
Astra G X16SZR Comfort
Vítej,astru máš hezkou ale pokud jsi neobjednal ty čiré blinrky tak bych to ani nedělal. Skoro do všech teče. Dej tam raději bílé normální. Jinak s tím doladěním ti pomůžu.....
ASTRA LA VISTA
Ahoj Cobeine,COBEIN píše:Vítej,astru máš hezkou ale pokud jsi neobjednal ty čiré blinrky tak bych to ani nedělal. Skoro do všech teče. Dej tam raději bílé normální. Jinak s tím doladěním ti pomůžu.....
to si snad děláš legraci - já je před chvílí objednal
Skoro nikde je neměli, jen na autodoplnky.cz a za zajimavou cenu..
tak já je zkusím a pokud do nich bude tíct, dám bílý, škoda že mě to nenapadlo se o tom nejdřív poradit, no ale kdo by to řekl, že s tím bude tenhle problém..
Jinak moc díky za nabídku, o víkendu jsem nalepil samolepku a vyměnil podznačník a dalším krokem budou koberečky od tebe
potom chci vyměnit obě manžety za kůži místo tý hrozný koženky (v tý na řadičce už je díra), hlavici řadičky, koncovky ručky, pedály, asi chrom obroučky na budíky, koncovku výfuku, masku bez znaku, vyměnit repro, teď na jaře přední kotouče i destičky Ferodo Premier no a když zbydou penízky a doma mi to projde, tak angel eyes a zadní lampy, možná taky zatmavit černě střední sloupky - to jsem viděl na jedný fotce tady a úplně jsem z toho odvařenej
Astra G X16SZR Comfort
Ako sa to vlatne robí to zatmavenie tých stĺpikov ??
ještě jsem to nezjišťoval, ale najdu tu fotku a dám ji sem, fakt moc pěkná kombinace - černý kliky, boční lišty, prahy a k tomu ten středový sloupek!m1lan píše:Ako sa to vlatne robí to zatmavenie tých stĺpikov ??
Astra G X16SZR Comfort
- kabrioletak
tak taky te tu vitam,mas to pekny a musim rici ze i pekne nafoceny
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
to člověka potěší, díky!!
kabrioletak píše:tak taky te tu vitam,mas to pekny a musim rici ze i pekne nafoceny
Astra G X16SZR Comfort
Ak budeš mať tú fotku s tými stĺpikmi, tak to sem hoď !
Budeš si robiť aj hmlovky ?
Budeš si robiť aj hmlovky ?