ten bavor ted nevim byl hodne starej ten ctyrokej..a golf byl PDAstraDTI píše:To bylo e30 ISo? Nebo e36? Kazdopadne se zadohrabem se rozjizdi lip - presne jak psal LEO. Pri akceleraci se vic zatizi hnana naprava, narozdil od predniho nahonu.
Jsem trochu prekvapenej ze prohral Golf TDI ... to bylo 130 konovy PD, nebo neco slabsiho s chipem (pak bych to chapal)?
Švája-projekt C20XE
můj život vlastně měří 400metrů !!!
- Reklama
Tak to bylo 318 IS - "M3 pro mlade". Rekl bych ze na pruzny zrychleni bys vyhral, to ISo je hoodne tocivy, s nic-moc kroutakem. Ale jizdni vlastnosti ma perfektni....
Ten Golf je PD se 74,96,85 nebo 110kW. S chipem ma 74kW verze kolem 130 koni, ale ta 96kW (130 koni) verze je znatelne rychlejsi i bez chipu. O tohle mi slo.
Ten Golf je PD se 74,96,85 nebo 110kW. S chipem ma 74kW verze kolem 130 koni, ale ta 96kW (130 koni) verze je znatelne rychlejsi i bez chipu. O tohle mi slo.
je to 96kw bez chipuAstraDTI píše:Tak to bylo 318 IS - "M3 pro mlade". Rekl bych ze na pruzny zrychleni bys vyhral, to ISo je hoodne tocivy, s nic-moc kroutakem. Ale jizdni vlastnosti ma perfektni....
jestli to bylo e36 iso tak to jede tak normálně, 140 ps na tu váhu neni žádná sláva, jinak e36 jsou pěkný auta a kvalitně mnohem lepší než atra g.Svaja píše:to bych astrusi nemoh udelat a ten bavor me muze predjet stokrat ale porad bude hnusnej starej a hranatejLeo píše:bawor vyhral ,protože RWD, předohrab je na sprinty k hovnu
Svaja: ser na vačky a kup taky bafko ne...
jinak dneska sem viděl u autosalonu BMW ČB stát krásnou, naleštěnou, červonou e30 M3
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
na startu ztratil malo..ale porad sem mu ujizdel.nevim o kolik ale urcite o vic jak auto..ale on si nevypnul protiprokluz myslim ze to byla ta nejvetsi chyba..dame ted nekdy znova a zkusi to vypnoutAstraDTI píše:Tak to ti to jede pekne O kolik jsi ho dal? Predpokladam ze na startu ztratil dost a pak se relativne drzel.
A 1.6 16V ? hehehe
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
e36 beru 150 a vejs a hlavně z německa, a motorizaci jedině 323 nebo 328 (cena okolo 200)AstraDTI píše:No vetsina e36 co se da ted koupit jsou pekne vylitany s..cky (a pokud ne, tak jsou taky v krapet jine cenovce). S Astrou se to neda srovnavat, ale lepsi slusna astra, nez vrak BMW.
Kolik chteli za tu M3?
M3 od 300, když stojí m3 200 tak je to vylítana mrdka, pěkný jsou tak 350-400
chtěl bych vidět srovnání 328 vs astra turbo
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
No tak to te asi zklamu. 323i prohraje sprint i s obycejnou Octavou 1.8T. Pod 4 tisice otacek temer netahne.
V beznem provozu je moje Astra vyrazne zivejsi. 323 se musela tocit dost nad 4 tisice, abych dosahoval dynamiky jako kdyz s DTIckem radim u 3 tisic. Dokonce jsem mel problem stihat v 323i prazdnou dodavku Iveco s 3.0 dieselem pri prevozu od prodejce ...
Jeste dodam fakticke udaje - 323ti mela na brzde 120kW a 220Nm oproti necelejm 110kW a cca 350Nm meho Oplika
V beznem provozu je moje Astra vyrazne zivejsi. 323 se musela tocit dost nad 4 tisice, abych dosahoval dynamiky jako kdyz s DTIckem radim u 3 tisic. Dokonce jsem mel problem stihat v 323i prazdnou dodavku Iveco s 3.0 dieselem pri prevozu od prodejce ...
Jeste dodam fakticke udaje - 323ti mela na brzde 120kW a 220Nm oproti necelejm 110kW a cca 350Nm meho Oplika
no je známá věc,že 323 má na brzdě cca 135kw a má mít 125kw
neveřim,že to pojede oktavka se 110kw, a i kdyby ji pojela na rovině tak v první zatáčce ji bmw má,jinak nevim co si řídil za bmw,že si nestíhal dodavku
328 je supr motor, bez menších problému se dá upravit na cca 220ps
neveřim,že to pojede oktavka se 110kw, a i kdyby ji pojela na rovině tak v první zatáčce ji bmw má,jinak nevim co si řídil za bmw,že si nestíhal dodavku
328 je supr motor, bez menších problému se dá upravit na cca 220ps