EKoStra - Astra G 1,6 16V X16XEL 3dv.
- Reklama
- Princ William
no tak to fakt zamrzí přeju ať to dopadne jak má a brzo to jezdí......chlapi vy máte ale na ty bouračky snad magnet. je to pěknej kousek a tak by byla škoda nedat to dohromady opět v plnej kráse obzvlášť když je v mém kraji
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
Dámy a pánové musíme Vám zvěstovat, že je HOTOVO!!! Astra opět vyráží, tak nám držte palce ať to nějakou dobu - ne už nafurt vydrží
Podařilo se nám to dát do kupy, platník nakonec od Cobeina, nárazník nechali zavařit, kapotu jsem vyklepal, světla nový za skvělou cenu a to kolo jestli to vyjde tak zavaří. Co víc si přát? Snad jen trocha toho štěstíčka...
Podařilo se nám to dát do kupy, platník nakonec od Cobeina, nárazník nechali zavařit, kapotu jsem vyklepal, světla nový za skvělou cenu a to kolo jestli to vyjde tak zavaří. Co víc si přát? Snad jen trocha toho štěstíčka...
Opel Astra G 1,6 16V typ X16XEL GALERIE!!!
Páni to byla rychlost Vypadá parádně
Tak mě napadá nechcete se přiject podívat 20.12. na sraz?
Tak mě napadá nechcete se přiject podívat 20.12. na sraz?
Naposledy upravil(a) Honzza dne 13 pro 2008, 11:02, celkem upraveno 1 x.
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
-
- Kontaktovat uživatele:
No, ani není poznat... jako od Opla
Koukám na ten sníh... sem ještě letos neviděl skoro
Koukám na ten sníh... sem ještě letos neviděl skoro
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Díky za lichotky, ale jo všechno šlo OK. Co a jak s pojišťovnou nám poradil Cidla, takže to je taky vyřízený. A na konec k našemu prospěchu. Díky Cidlo Díky tomu, že jsme si to dělali sami (kromě laku) tak se nám podařilo ušetřit a nakonec nám to vcelku uhradilo i náklady za tu první ránu, takže pohoda... Ale do třetice už radši néééééé....
Co se divíte sněhu? To bylo focený včera u nás na dvoře a vnoci ještě padal. Jo ta zima...
- Princ William
no to byla fakt rychlost.....vypadá to snad ještě líp než před tím ....teda až na ty kola no nevim jak u Vás na ostravsku ale taky se docela ten sníh drží a po nocích drobet i padá co ten sraz nechcete se taky mrknoput na nás do Plzně??????
odkaz je zde
odkaz je zde
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO