Astra G- X16XEL 3dv.
- Reklama
Dobře díky no jinak ano bydlím tam poznal jsi to dobře a kde bydlíš ty? Neni to ten kombaj co stojí hned u hrbitova u p.Mari.? jeste jsem na nej poradne nekoukl ale takle pres ulici je dost podobny. No akorad me zatim nikdo nepotesil temi verzemi Sport a Sportive proste by me moc zajimalo jaky je v tom rozdil tedy presne pokud je to treba v podvozku nebo vzadu kotouce ci tak neco ... predem vsem diky za odpoved a preji mnoho stastných kilometru
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
No mam taky Sporta ale kombika ale zda se mi ze to neni snizene ale stvrzene (tlumice) jestli vis jak bys chtel sjet k tomu novemu kruhaci co si spominal tak tam jsem to rizl v 80km/h a kombik drzi zatacka tak 85-95 stupnu nemas nejaky ICQ nebo SKYPE nebo tak neco zebychom spis pres to pokecaly .
kdo vi jestli .......
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím tak po dlouhé době zas něco přibilo tak se musím také pochlubit. Takže jsem nechal pěkně vystříkat dutiny a spodek a jsem celkem spokojen bylo to za 2130 kč a upřímě řečeno jsem čekal i více. Tak jsem hlavně rád ,že jsem udělal něco pro naše autíčko aby nám déle vydrželo myslím si, že se to docela vyplatí jednou za 2-3 roky to nechat sříknout. Na kolik to tak vyšlo vás at mám srovnání cen? Mějte se všichni fajn
no to bych to chtěl vidět po třetim nástřiku to bude pěknej humáč, spodek kastle má z výroby slušnou úpravu a proto má smysl opravovat jenom místa kde je to odřený a ne na to každý 2 roky srát další vrstvu to neni stodváca, ale každýho věcMichal Kus píše:Zdravím tak po dlouhé době zas něco přibilo tak se musím také pochlubit. Takže jsem nechal pěkně vystříkat dutiny a spodek a jsem celkem spokojen bylo to za 2130 kč a upřímě řečeno jsem čekal i více. Tak jsem hlavně rád ,že jsem udělal něco pro naše autíčko aby nám déle vydrželo myslím si, že se to docela vyplatí jednou za 2-3 roky to nechat sříknout. Na kolik to tak vyšlo vás at mám srovnání cen? Mějte se všichni fajn
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
nechci ti oponovat,viděl jsi fotky Zdenkovo auta z dola?já to měl také takové,též jsem to nechal nastříkat,je hezký že to má povrchovou ůpravu,ale ten pohled z dola nebyl vůbec krásný,a to má Zdenda ještě zlatýVojta píše:no to bych to chtěl vidět po třetim nástřiku to bude pěknej humáč, spodek kastle má z výroby slušnou úpravu a proto má smysl opravovat jenom místa kde je to odřený a ne na to každý 2 roky srát další vrstvu to neni stodváca, ale každýho věcMichal Kus píše:Zdravím tak po dlouhé době zas něco přibilo tak se musím také pochlubit. Takže jsem nechal pěkně vystříkat dutiny a spodek a jsem celkem spokojen bylo to za 2130 kč a upřímě řečeno jsem čekal i více. Tak jsem hlavně rád ,že jsem udělal něco pro naše autíčko aby nám déle vydrželo myslím si, že se to docela vyplatí jednou za 2-3 roky to nechat sříknout. Na kolik to tak vyšlo vás at mám srovnání cen? Mějte se všichni fajn
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
No já to měl ze spodku ok ale tak myslím si že pro jistotu je lepší to stříknout ono přeci jen to bude mit ta rez trosinku stížený. Dobře tak po dvou letech možná ne no podle stavu ale tak cas od casu.... Jinak sem měl 105 a byla cerstve stříklá na podzim a např. blatníky od kamínků to tam bylo zedřený a na jaře to kvetlo fest. Tak jen dělám vše proto aby se to už neopakovalo ono je fajn že má astra antikorozní úpravy ale...
souhlasím,raději to ztížit,ostatně ty dnešní přípravky na spodek jsou úplně něco jiného než byl nějaký gumoasfalt který si tam musel plácat štětcem.Michal Kus píše:No já to měl ze spodku ok ale tak myslím si že pro jistotu je lepší to stříknout ono přeci jen to bude mit ta rez trosinku stížený. Dobře tak po dvou letech možná ne no podle stavu ale tak cas od casu.... Jinak sem měl 105 a byla cerstve stříklá na podzim a např. blatníky od kamínků to tam bylo zedřený a na jaře to kvetlo fest. Tak jen dělám vše proto aby se to už neopakovalo ono je fajn že má astra antikorozní úpravy ale...
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
- Zdeněk Lbc
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele: