Flíčkovo Astrulka X18XE1 - 1.8 16V (UPDATE)
- Reklama
- Princ William
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mooc pekny G, jeste by to chtelo tmavy predni lampy a bude to dokonaly
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
To Jarda: To si děláš srandu ne? A to ti jako nedržela sedačka nebo jak to mám chápat Jj líbila se mu a moc...Nu jako nemohl sem z toho, jak sem tam zaplul do tý sedačky Jj musel sem si poradit, protože se to samé mohlo stát i s funglovkou A jako dát za to 700,- to se mi moc nechtělo...
To Milosh: Nu to by chtělo, ale pak by to zase neladilo s těma bočníma blinkrama Nuuu uvidíme...
To Milosh: Nu to by chtělo, ale pak by to zase neladilo s těma bočníma blinkrama Nuuu uvidíme...
- Princ William
sedacka je ok ale proste nejde sklopit pomoci te paky....proste to ted mam jako u 5dv nebo caravanu......no ale ted to opravim....uz to mam objednany....co cert nechtel.....rozhodne ale to byla unava materialu spis lepe receno vo neco se to lanko drelo....proste 400,- to spravi a bude to ok. mej se....jinak v sekci srazy jsem nahodil sraziv v sezone 2008 v bavorsku tak pokud budes taky na nejakej vyrazit tak to tam projed.....mej se
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
Čauky lidičky, přetěsnil sem ty svoje zadní světla a stejně se i přesto zamlžily...Sem tak na*ranej, že se to snad ani nedá popsat...Tři dny se s tím seru a jak je vidno byla to práce na ho*no... Tak sem se rozhodl je zatmavit aby to nebylo alespoň vidět Už fatk nevím co s tím...Nechci je dávat pryč, protože se mi na tej astře líbí...Vůbec nevím jak se to i přesto, že sem je ontáhnul silikonem, zamlží...Měl sem to ve stínu a pak na to začlo šajnit sluníčko a bylo to v pí*e...
- Princ William
- kabrioletak
-
- Kontaktovat uživatele:
To Jarda: Jako nějaký ''průdochy'' tam sou...nevím jestli ta vlhkost se dostává tamtudy...Ale zjistil sem, že netěsní ty závity s těma žárovkama...Tak sem si udělal silikonový kroužky, protože ta gumička co tam je na pi*ku...Tak zkusím ještě tohle...A pak už koupím jiný a bude to...Koupím ty samý jako má Honza, ty se mu prej nemlží...
To Kabrioletak: Jj díky moc...
To Kabrioletak: Jj díky moc...
-
- Kontaktovat uživatele:
možná hloupý dotaz , ale číms to zatmavilFlicek píše:Čauky lidičky, přetěsnil sem ty svoje zadní světla a stejně se i přesto zamlžily...Sem tak na*ranej, že se to snad ani nedá popsat...Tři dny se s tím seru a jak je vidno byla to práce na ho*no... Tak sem se rozhodl je zatmavit aby to nebylo alespoň vidět Už fatk nevím co s tím...Nechci je dávat pryč, protože se mi na tej astře líbí...Vůbec nevím jak se to i přesto, že sem je ontáhnul silikonem, zamlží...Měl sem to ve stínu a pak na to začlo šajnit sluníčko a bylo to v pí*e...
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
- Princ William
ok....jsem zvedavej na vysledek pak se pochlubFlicek píše:To Jarda: Jako nějaký ''průdochy'' tam sou...nevím jestli ta vlhkost se dostává tamtudy...Ale zjistil sem, že netěsní ty závity s těma žárovkama...Tak sem si udělal silikonový kroužky, protože ta gumička co tam je na pi*ku...Tak zkusím ještě tohle...A pak už koupím jiný a bude to...Koupím ty samý jako má Honza, ty se mu prej nemlží...
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
¨herminator píše:možná hloupý dotaz , ale číms to zatmavil
Čau, hloupej dotaz to není zatím sem je nachal tak jak sou...ale pokud by se už nezamlžily, tak bych je trošku zatmavil (abych se trošku lišil ), ale fakt jen tak decentně Nechce se mi do nich cpát prachy a hlavně čas, když to bude k ničemu...
PS: Jinak jestli by sis chtěl zatmavit ty tvoje světla, tak jukni sem: http://www.tuningshop.cz/spreje-na-svetla/
-
- Kontaktovat uživatele:
no to nevypadá špatně, taky by se mi ke stříbrný hodily spíš tmavší, ale jaká může být u toho životnost???...... je fakt, že kupovat tmavší se mi taky nechce, jelikož prašule teď zrovna tečou jiným směrem a trošku šetřím na folie, který bych tam možná ještě letos stihl hodit.Flicek píše:¨herminator píše:možná hloupý dotaz , ale číms to zatmavil
Čau, hloupej dotaz to není zatím sem je nachal tak jak sou...ale pokud by se už nezamlžily, tak bych je trošku zatmavil (abych se trošku lišil ), ale fakt jen tak decentně Nechce se mi do nich cpát prachy a hlavně čas, když to bude k ničemu...
PS: Jinak jestli by sis chtěl zatmavit ty tvoje světla, tak jukni sem: http://www.tuningshop.cz/spreje-na-svetla/
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
-
- Kontaktovat uživatele:
špatně to nevypadá...ale je trošku umění nastříkat stejnou vrstvu, aby si jednu neměl tmavší a druhou světlejší S tou životností ti neporadím...ale tak nějakej rok by to mělo vydržet...herminator píše:no to nevypadá špatně, taky by se mi ke stříbrný hodily spíš tmavší, ale jaká může být u toho životnost???...... je fakt, že kupovat tmavší se mi taky nechce, jelikož prašule teď zrovna tečou jiným směrem a trošku šetřím na folie, který bych tam možná ještě letos stihl hodit.
To Jarda: Tak sem dopadl stejně...Vůbec co to nechápu...Rozhodl sem se pro to, že koupím jiné a budu doufat že se nezamlží Já sem koukal na ty LED diodový jako máš ty, ale v černej, ale ty se mi fakt nelíbí...Tak asi koupím ty co má Honza nebo by se mi líbili ty co má Zigi, ale ta cena