Vojtova astra - X20DTL 3dv.

Odpovědět
Andrew
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrew » 04 pro 2006, 12:18

Pojišťovna to Vojtovi proplatí a pak si to bude vymáhat od toho blbce bez povinného ručení.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin

Reklama

Happy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Happy » 04 pro 2006, 12:18

Tady tuším zákon říká, že pojišťovna musí tak jako tak pojistnou událost zlikvidovat a zaplatit s tím, že pak musí na škůdci vymáhat peníze tzn., že pokud nezaplatíte pov. ručení a způsobíte nehodu - pojišťovna vás sedře z kůže. :)
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz

Happy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Happy » 04 pro 2006, 12:19

Andrew píše:Pojišťovna to Vojtovi proplatí a pak si to bude vymáhat od toho blbce bez povinného ručení.
sry... byls rychlejší. :D

Andrew
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrew » 04 pro 2006, 12:20

Happy píše: sry... byls rychlejší. :D
Nevadí, má to potuplovaný :lol: , a dokonce od cizince :wink: (ale u nás je to stejný).
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 04 pro 2006, 12:21

Happy píše:Tady tuším zákon říká, že pojišťovna musí tak jako tak pojistnou událost zlikvidovat a zaplatit s tím, že pak musí na škůdci vymáhat peníze tzn., že pokud nezaplatíte pov. ručení a způsobíte nehodu - pojišťovna vás sedře z kůže. :)
no to tady moc neplatí, tady platí toto "on chudák nemá na poviný ručení natož aby vám mohl zaplatit 50tisíc škody, buďme trochu ohleduplní"
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 04 pro 2006, 12:24

Luky píše:Tak co resis s pojistovnou? Ona to snad za nej calne, nebo co?
To by ti teda mel frajer proplatit faktutu za opravu a kdyz ne, tak k soudu s nim.
ty asi nevíš co sou český soudy zač, řešit by to měla pojištovna pověřená kanceláří pojistitelů což je v tomdle případě kooperativa zasraná, zkurvená co začne něco dělat až když tam zavolám a ještě ktomu proti mě

Happy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Happy » 04 pro 2006, 12:45

a ty nemáš foto a protokol od likvidátora či co?! Z toho musí bejt přece jasný v jakým rozsahu bylo poškození a z toho taky musí pojišťovna při likvidaci škody vycházet - tady není co řešit.
Pokud byla vinna na jeho staně, jediný co Ti můžou strhnout je amortizace - předpokládám tedy, že sis to nechal udělat rozpočtem a né proplacení fa. za opravu v servisu.

P.S. před 3 - 4 lety mi taky jedno vožralý koště ve fáčku (bez zaplacenýho ručení) slisovalo zadek u Toyoty Celici - pojišťovna mi vyplatila bez keců asi 6 pětek a pak to chtěli po něm, páč měl chlast. :x

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 04 pro 2006, 12:55

Happy píše:a ty nemáš foto a protokol od likvidátora či co?! Z toho musí bejt přece jasný v jakým rozsahu bylo poškození a z toho taky musí pojišťovna při likvidaci škody vycházet - tady není co řešit.
Pokud byla vinna na jeho staně, jediný co Ti můžou strhnout je amortizace - předpokládám tedy, že sis to nechal udělat rozpočtem a né proplacení fa. za opravu v servisu.

P.S. před 3 - 4 lety mi taky jedno vožralý koště ve fáčku (bez zaplacenýho ručení) slisovalo zadek u Toyoty Celici - pojišťovna mi vyplatila bez keců asi 6 pětek a pak to chtěli po něm, páč měl chlast. :x
fotky i protokol od likvidátora mam ale to bylo tou píčou označený jako nevěrohodný (vymyšlený, fingovaný), vina byla na jeho straně (nedobrzdil), je to řešený rozpočtem...

Happy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Happy » 04 pro 2006, 13:09

ty vole tohle mi říct nějaká likvidátorka (leč p*ča) :) tak ji roznesu na kopytech. Tohle si k tobě nemůže nikdo dovolit - aby Ti potom, co u nehody byli cajti, vyfotil to pojišťovák a máš i zápis od likvidátora - někdo řekl, že jsi podvodník?! Já bych jí dal, okamžitě bych jel za jejich ředitelem a trval bych na jejím potrestání.
O svý prachy nemůžeš přijít - jen otázka nervů a času. :?

Princ William

Příspěvek od Princ William » 05 pro 2006, 12:40

tak take neco dodam. je to asi tak uz 3 roky. no asi takhkle byla to jeste motorka ale co je to stejny jako auto. dal jsem ji do paradnyho stavu. novej super lak atd atd proste generalka stala tolik kolik stala ta motorka. pak jsem mel takoveho skveleho kamose kterej nemel vubec papiry a mel 350. no nic zavodili jsme jak uz to tak bejva vylit jsem za zatackou a tak mi to hodil nakej dedek na polni cestu bez BLINKRU pochopitelne jsem to zaslap a zustal stat na nim vlevo. ten blazen ze mi dojede jel jak debil a vylit s ty zatacky jence von skoro nebrznil protoze jel jak blazen a nestacil ani reagovat. no co se asi stalo netrel me asi tak v 70 primo na zadek motorky no panove co nasledovalo bych uz nechtel ani jednou opakovat. ja vubec nic netusil a najednou rana jak svine a ja letel vzduchem a pak sezel v pangejte. nastesti mi nic nebylo teda az na ten chvilkovej sok a par modrin a rozdrbanejch kalhot na zadku. no pochpitelne ten manik s vartakem hodil blinkr pro jeho alibi aby mi tvrdil ze blikal ale ja jsem videl svy a fakt neblikal taky proc kdyz to bylo na polni cestu a za nim nikdo (to se domnival). no motorka docela na hadry skoda cca 7000 coz je fajn ze. no a tak nasledovala obvykla otazka volat benga nebo ne. ja byl pro dedkovi to bylo jedno a kamos me ukecaval ze ne. no tak jsem se nechal ukecat a slibil mi ze mi to zacaluje (je to prece kamos). tak jsem to vodtahnul domu a celou zimu na tom makal abych to dal dohromady. no to co nasledovalo bych nikomu nepral. secetl jsem vsechny dily atd vcetne laku cena cca 7000,- a kamos hned zacal ja te tolik nedam to nebylo tolik naboreny atd proste vymluvy jako svine tak jsem sel za jeho tatikem a rekl mu co a jak pochopitelne se ho zastal (to by udelal asi kazdej tata). no nic po dlouhej dobe jsem z nej vytahnul 2000,- a pet dal ze svyho. pekna kurva a ne kamos. no pockal jsem si na nej a dal mu na tlamu aby mi tech 5 tacu tolik nebolelo kdyz uz jsem vedel co je to za kurvu. dnes kdyz ho potkam na ulici tak mu ani nereknu Ahoj :!: z toho plyne pekny ponauceni kdyz se mi stane nekdy neco podobnyho v budoucnu volam hned benga at je to kdo chce na tom budu trvat at ma papiry ci ne a to slo relativne vo malou castku. holt chybama se clovek uci. tot moje zkusenost :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 18 pro 2006, 14:04

tak nakonec to dobře dopadlo a pojištovna minulej tejden vysolila nad očekávání vysoké pojistné :P

manli2

Příspěvek od manli2 » 18 pro 2006, 14:05

á modrá astra dostane dárečky... :lol:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 18 pro 2006, 14:06

manli2 píše:á modrá astra dostane dárečky... :lol:
nene, vojtík dostane dárečky 8)