myslel jsem ty votuneny fotky - folie, kola, interier, pc, svetla, opc, no proste to co mas ted je serie, i kdyz novejsi.. stejne ji taky vylepsisVojta píše:a fčem vypadá ta stará líp?
Vojtova astra - X20DTL 3dv.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
no zatim sou na cestě kolamilosh píše:myslel jsem ty votuneny fotky - folie, kola, interier, pc, svetla, opc, no proste to co mas ted je serie, i kdyz novejsi.. stejne ji taky vylepsisVojta píše:a fčem vypadá ta stará líp?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole mě asi vodvezou, tak po 3 měsících od chvíle co mě ten čůrák rozmlátil zadek na astře mi ta p*ča z kooperativy řekla že jí vůbec nezajímá to co napsal pojišťovák do seznamu poškozenejch věcí a že jí vůbec nezajímaj jeho fotky že sem si to prej vymyslel (to sem ty fotky asi naktreslil temperama) a že mi zaplatí jenom to co napsal viník v prohlášení že mi poškodil, podle něj jenom odřel víko a mírně napraskl nárazník, a ona bude brát ohled pouze na toto jeho "čestné prohlášení" který neni ničim podložený jenom tim co řek ten čůrák bez papírů a povinýho ručení je todle normální? a prej sem si měl nechat veškerý poškozený věci napsat policajtem do protokolu, copak on může vědět jestli se ten zámek poškodil nebo jestli víko má bejt 1cm zaražený dovnitř?????? kurva kde to dopíči žiju
nafocený to má pojišťovák, u nehody policajt byl. Ona na fotky od pojišťováka nebere ohled že prej sme se domluvili čico. Ted sem volal na kancelář pojistitelů a tam mi poradili ať pošlu stížnost k jejímu nadřízenýmu a zároveň do kanceláře pojistitelůLuky píše:Kravina, posli ji do prdele. Jestli to byla skoda do 50 000,-, tak u toh benga bejt nemusej, takze at si to jeho prohlaseni strci do riti a nekeca blbosti. Mas to nafoceny? Mas. Mozna te jen zkousi.
Naposledy upravil(a) Vojta dne 04 pro 2006, 11:30, celkem upraveno 1 x.
Rozumnej napad. Jen me dostava, ze se porad jeste najdou kurvy, kterejm stoji za to skodit vsem ostatnim. Jeji prachy to nejsou tak o co ji jde???Vojta píše:nafocený to má pojišťovák, u nehody policajt byl. Ona na fotky od pojišťováka nebere ohled že prej sme se domluvili čico. Ted sem volal na kancelář pojistitelů a tam mi poradili ať pošlu stížnost k jejímu nadřízenýmu a zároveň do kanceláře pojistitelů
--- Astra G '98 1.4 16V ---
je to píča a vodsere toLuky píše:Rozumnej napad. Jen me dostava, ze se porad jeste najdou kurvy, kterejm stoji za to skodit vsem ostatnim. Jeji prachy to nejsou tak o co ji jde???Vojta píše:nafocený to má pojišťovák, u nehody policajt byl. Ona na fotky od pojišťováka nebere ohled že prej sme se domluvili čico. Ted sem volal na kancelář pojistitelů a tam mi poradili ať pošlu stížnost k jejímu nadřízenýmu a zároveň do kanceláře pojistitelů
Nevim, proc by to delal. Neco zaplatit chteli, takze je to skodna udalost tak jako tak a o bonus prijde. Tohle je proste jen klasickej pristup zasranejch uredniku, ktery se snazej vytocit cloveka do cervenejch otacek. A ze jim to jde.Zigi píše:Bo ji ten čůrák urco dal 5 kilo do kapsy!Luky píše:Rozumnej napad. Jen me dostava, ze se porad jeste najdou kurvy, kterejm stoji za to skodit vsem ostatnim. Jeji prachy to nejsou tak o co ji jde???
--- Astra G '98 1.4 16V ---
vo žádnej bonus nepřijde bo neměl zaplacený poviný ručení, to znamená že fšechno jde z jeho kapsy tak se snaží aby zaplatil co nejmíňLuky píše:Nevim, proc by to delal. Neco zaplatit chteli, takze je to skodna udalost tak jako tak a o bonus prijde. Tohle je proste jen klasickej pristup zasranejch uredniku, ktery se snazej vytocit cloveka do cervenejch otacek. A ze jim to jde.Zigi píše:Bo ji ten čůrák urco dal 5 kilo do kapsy!Luky píše:Rozumnej napad. Jen me dostava, ze se porad jeste najdou kurvy, kterejm stoji za to skodit vsem ostatnim. Jeji prachy to nejsou tak o co ji jde???