Nový člen - Doktor- Z16SE 3dv.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm... blbej vtip, ale pochybuju,že tam vylitly bagy.xpolstarekx píše:u spolujezdce nevylitlej u ridice vylitlej a obe patrony pasu vylítlí... coz mi pripomina ze bych to mela koupitMike píše:Jo a co na tu ranu rikaly AirBagy?
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
já trochu OCR znám a pro žádný spojování v žádnym případě nejsemZigi píše:Napr Opel club RenbauDoktor píše:Jo jo, koukám na fotky a opravdu je málo lidiček. Chce to alespoň 30 aut a už se dá něco vymyslet. Jízdy zručnosti, sprinty apod. Ale muselo by jezdit víc lidí. Nebo se spojit s jiným fórem Opel
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
mě to nevadí, když budu chtít jet na sraz s 5000 lidma tak pojedu do mimoně, ale mě prostě jiný auta než astra nezajímajDoktor píše:Dobrá, já jen že je tu registrováno 300 členů a na sraz přijede 11 aut.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
u ridice jo.... nebo kdyz naboural tak asi vysumel ze tam nejniOťas píše:Hmm... blbej vtip, ale pochybuju,že tam vylitly bagy.xpolstarekx píše:u spolujezdce nevylitlej u ridice vylitlej a obe patrony pasu vylítlí... coz mi pripomina ze bych to mela koupitMike píše:Jo a co na tu ranu rikaly AirBagy?
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
Teď s Tebou nesouhlasím. Proč by tu nemohl být někdo, kdo srdcem propadl astře, ale vzhledem k financím jezdí třeba jen nějakou feldou, splašenejma trubkama nebo sociálem???xpolstarekx píše:ty jo co to tu je za navrhy, s nikym se nebudem spojovat, co blbnete astra g a mit tu nekoho s trabantem no vubec... nebo s feldou.. i kdyz to uz je skoro stejny
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
- Princ William
Nebyl bych tak tvrdy, prece jen astra-g neni nejlevnejsim autem a clovek co po ni srdcem touzi a ma treba nejakeho starsiho oplika by mi na srazu nevadil. Pestujme si dorost !Zigi píše:Tak kdo se srdcem zamiloval do Gecka a kdyz ma neco jineho,tak at to zmeni a nebo tady muze v klidu byt,ale na sraz at jezdi s nekym jinym Astrou a nebo to sve necha zaparkovane za rohem
ale dity mě kadett příde hezčí než fkoZigi píše:OK,tak jako dorost beru max Astru F,ale Kadetta nechci ani videt!Jsou to hnusny auta!Marky píše:Nebyl bych tak tvrdy, prece jen astra-g neni nejlevnejsim autem a clovek co po ni srdcem touzi a ma treba nejakeho starsiho oplika by mi na srazu nevadil. Pestujme si dorost !