Prckova Astruška 1.8 16V
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prckova Astruška 1.8 16V
Tak to jsi čéče střelec. Takovou odvahu bych neměl, zatím bych si netrofnul svým a to ho mám měsíc.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
odvážnému štěstí přeje
ale dneska už bych to taky neudělal
ale dneska už bych to taky neudělal
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
moje mamina mela zafiru a to jak se porad srala uz bych si ji o asi nikdy nekoupil ... ale to je asz vec nazoru ... fakt sorry, ale me astru neodradis stejne jak ja tobe neodradim zafiruMike.S píše:ne, proto mám Zafiru ale to je prašť jako uhoď dokonce tady někde bylo i vlákno "Astrou tam, vlakem zpátky"prcek17 píše:vole copak ty neveris astram ????????? ja teda jo
pokud uděláš nějakou tu prohlídku před jízdoum jak Ti radil Majesty, ta to bude v poho, já byl se Záfou v Chorvatsku přesně týden po tom, co jsem ji koupil
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
mně nešlo o to odradit Tě od Astry, to vůbec , to bylo spíš jenom takové popíchnutí , ono Astra a Zafira je v podstatě to samé auto s jinou kastlí, jinak je tam spoooooooosuta stejných dílů, a to že se mamině srala byl jenom cyp kus
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
tak se omlouvam musim si tady zvykat.ja sem nikdy nemel rad, kdyz se mi nekdo do astry navazel jina, opliku jsme meli hodne a jen zafira se nejak kazila, ale buhvi v jakem stavu ji taky kupovali. Ja za ty dva roky co ji mam tak jsem koupil akorat novy altik,olejove cerpadlo.jinak tuk tuk zatim nic neni potreba.teda az na cepy coz se da po tech letech cekat a ted jeste radsi udelam rozvody a vse kolem toho a nejakou celkovou kontrolu jinak proste oplici jsou nejhezcii a jsou to držaci...