![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Koukni ... A založ nový téma co tam všechno mášxpolstarekx píše:jeee s tema prvnima sem ji koupila, ale byly na nich hnusny gumy tak jsem je vymenila za ty co mas ty, pak sem po znamym chtela naky pekny kola a privez mi ty samy co sem mela pak jsem mela dvoje plechy.... ty jo ja se tam pujdu podivat zejtra, nevim co tam je a co ne .... ale kouknu se ti a kdyztak i zeptam
Honz@ píše:Koukni ... A založ nový téma co tam všechno mášxpolstarekx píše:jeee s tema prvnima sem ji koupila, ale byly na nich hnusny gumy tak jsem je vymenila za ty co mas ty, pak sem po znamym chtela naky pekny kola a privez mi ty samy co sem mela pak jsem mela dvoje plechy.... ty jo ja se tam pujdu podivat zejtra, nevim co tam je a co ne .... ale kouknu se ti a kdyztak i zeptam![]()
![]()
![]()
dekuju za pochvalu...dj.chicken píše:kolecka krasne...taky mam nove gumy...ale bral jsem ty nejlevnejsi co sly...ale konecne to nedre a vypada to normalne...mam ty same rozmery ale r16...ale uz snizene a pohoda...takze jak to soupnes dolu,bude to nadhera amnohem lepe to sedi v zatackach...akorat ta bila mi proste nejak nesedi...![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |