A je to z Německa?V Německu se do toho nedává nikdy 1 airbag.Nejméně 2 airbagy.Ohlídní to.Kolem lišt se koukni jestli nesou trochu postříkané od barvy a na předek jestli tam něco není.Podle mně by to mohla být dobrá bouračka.
Přesně tak Vojta to trefil je to dovezeno z Francie a má to skutečně jen 1 bag, chtěl bych tam nechat dodělat druhý nevíte náhodou někdo na kolik by to vyšlo?
Michal Kus píše:Přesně tak Vojta to trefil je to dovezeno z Francie a má to skutečně jen 1 bag, chtěl bych tam nechat dodělat druhý nevíte náhodou někdo na kolik by to vyšlo?
sežeň si airbag, našroubuj ho tam, zapoj (kabel tam je) a dojed si do opla na aktivaci....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak jestli tam je kabel to zatím nevím... Ale spíš by mě zatím zajímalo kolik to tak hodí ten bag+aktivace? Do 5 se asi nevlezu že? Nebo ano? Jinak dík za radu.... na ten kabel bych koukl ale nemám to čím rozdělat - nářadí
Vojta píše:no já nevim ale v inzerci sem viděl airbag řidiče za 700 novej...
Za 700 kč ??? Sem s ním za tu cenu bych ho nacpal i do kufru Není to nějak málo? Já vážně čekal tisíce jestli to je běžná cena tak to je moc fajn musím někde kouknout.
Jo ten tam mám ale snad by neměl být tak velký cenový rozdíl mezi bagem řidiče a spolujezdce nebo ano? Jinak sem jen tak lehce koukl no zatím ceny tak 3-6tis něco tak levného jsem nenašel. Kde jsi našel ten inzerát? ........... a co beztak časem budem čekat rodinku a pak ho zas odpojovat..... ale za slušnou cenu bych ho beztak chtěl
Vojta píše:to bude asi dovoz z F žejo? tam se dával často 1 airbag....i tady v čr byl v základu jenom jeden airbag, německo mělo v základu minimálně 2
ja mam z F a mam 2 mam nakou hybridni koukam
Vojto máš pravdu.Už jsem taky jednu takovou viděl.Francouzi jsou ještě horší než Němci ti taky každé auto látaji jinak a o Italech ani nemluvím.Např.Brava dávají tám 1 airbag,2 i 4.ABS taky dávají jak chcou.