Troodon - sportive NOVE - TRAIN HORN
Re: Troodon - sportive OSVETLENE TIENITKA z VeBe + CDBOX
Aha, diky....A ked nie, bol by problem ho poslat dakedy potom aj mne? Alebo keby som nejake rady potreboval ohladne montaze, nejake figle...ci by sme nedali niekedy kafe..ked uz sme z toho isteho mesta.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
Re: Troodon - sportive NOVE folie B stlpiky+spatne
tak v sobotu som si konecne nasiel cas na folie (po 2r odkladania), spatne boli poskriabane od milych ludi na parkoviskach tak som ich docasne skulturnil foliou.
Naposledy upravil(a) Troodon dne 02 čer 2014, 19:57, celkem upraveno 2 x.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
Re: Troodon - sportive NOVE polepy B stlpiky + spatne zrkadl
palec smerom hore
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Re: Troodon - sportive NOVE navigacia, OPC naraznik
dlho som neaktualizoval temu aj ked astra priebezne prechadzala zmenami, trosku som doplnil prvy prispevok, zmeny vyznacene tucnym pismom su posledne ktore sa udiali.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
palec hore este zadok prahy a uz to bude skoro ako Padreho
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
No super kára! hele na kolik tě vyšel tan CID?
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Pekne to ladis Igor. Naraznik je laminat, alebo origo ?
uŽ sú plastové kópie, a kvalitatívne ku*va vysoko, zhánať origo už myslim nieje treba kiežby bol plastový aj zadok
- tak naraznik je laminat a bolo ho treba trosku dopasovat lebo ho asi vyrabali podla origo ale nepouzili negativnu formu tak sa mi zdal vacsi ale som ho na nosniku trosku vytiahol dopredu a teraz sedi dobre.
- CID a navi uz neviem nakolko vysli ale bolo to velmi lacno lebo som kupoval viac veci a tie sa podarilo celkom dobre predat tak sa navi trosku splatilo, teraz som mal komplet sadu na predaj za 280€ a uz je predana aj namontovana u dalsieho nadsenca.
- povodne som si vravel ze do toho nemozem pchat peniaze ale casom clovek musi nieco zlepsovat tak sa to nabaluje
- CID a navi uz neviem nakolko vysli ale bolo to velmi lacno lebo som kupoval viac veci a tie sa podarilo celkom dobre predat tak sa navi trosku splatilo, teraz som mal komplet sadu na predaj za 280€ a uz je predana aj namontovana u dalsieho nadsenca.
- povodne som si vravel ze do toho nemozem pchat peniaze ale casom clovek musi nieco zlepsovat tak sa to nabaluje
keby som vedel ze to vies aj namontovat xD nevadí
- dnes som dorobil AUX pre NCDR ( prepinanie ext. AUX a changeru na kabli k changeru) , funguje to dobre az na to ze signal z changeru je o dost silnejsi ako z AUX takze ked mam na AUX (pouzil som PDA ako zdroj zvuku) prepnute a zahlasi radio spravu tak nahlas ale to sa da prezit.
- na semaforoch pri zelenej do mna nacuvala jedna tetulka v rokoch, este som pozeral ci vobec niekto sedi za volantom a ze urcite zazmatkuje pri rozjazde a aj tak bolo, sup spiatocku a do naraznika, cuvat som nemohol velmi lebo boli za mnou auta cize to schytal naraznik - popraskana farba, inak nepraskol ten laminat lebo na nom nastastie nesetrili. Hlavne je zaujimave ze tam supla spiatocku na corse cize cez kruzok inak by ju tam nestrcila/ to uz chce umenie takto zmrvit rozjazd, este k tomu mala aspon meter miesta a veselo si cuvala, nechapem preco si rozjazdy netrenuje doma na zahrade.
- na semaforoch pri zelenej do mna nacuvala jedna tetulka v rokoch, este som pozeral ci vobec niekto sedi za volantom a ze urcite zazmatkuje pri rozjazde a aj tak bolo, sup spiatocku a do naraznika, cuvat som nemohol velmi lebo boli za mnou auta cize to schytal naraznik - popraskana farba, inak nepraskol ten laminat lebo na nom nastastie nesetrili. Hlavne je zaujimave ze tam supla spiatocku na corse cize cez kruzok inak by ju tam nestrcila/ to uz chce umenie takto zmrvit rozjazd, este k tomu mala aspon meter miesta a veselo si cuvala, nechapem preco si rozjazdy netrenuje doma na zahrade.
Lebo si myslí, že to vie. Cítim s tebou.
Do mňa raz pomaly cúval jeden dedulo, ktorý zabudol brzdiť na križovatke. Trúbil som naňho pol hodinu, kým sa spamätal. Trošku som sa spotil...
Do mňa raz pomaly cúval jeden dedulo, ktorý zabudol brzdiť na križovatke. Trúbil som naňho pol hodinu, kým sa spamätal. Trošku som sa spotil...
cez vikend som konecne dorobil podsvietene rucicky do tacha.
Pouzil som klasicke priehladne/biele rucicky z Astra G budikov, zoskrabal som povodnu bielu farbu zo spodu rucicky, natrel cervenou farbou (zo strmenov ostal Hammerite). Pod rucicky som si vyrobil na plosacikoch podsvietenie z 5ks SMD LED v puzdre 1206+rezistor ( zbytocne som to komplikoval lebo osadenie bolo pracnejsie a narocnejsie na presnost).
Svieti to pekne ale este budem musiet tie rucicky natriet aj z boku aby nevyzarovalo cervene svetlo do stran - potom sa to na chromovych kruzkoch odraza zbytocne. Na fotkach to velmi pekne nevyzera ale v skutocnosti je to krajsie len mobilom to realisticky odfotit nejde.
Keby som mal niekedy znovu riesit podsvietenie budikov tak jedine plasma tacho - tolko casu a nervov co stoji LED osvetlenie by sa mi uz nechcelo obetovat a rovnomerne podsvietnei u bielych budikov nejde dosiahnut, majitelia ciernych budikov to maju lahsie v tomto.
Pouzil som klasicke priehladne/biele rucicky z Astra G budikov, zoskrabal som povodnu bielu farbu zo spodu rucicky, natrel cervenou farbou (zo strmenov ostal Hammerite). Pod rucicky som si vyrobil na plosacikoch podsvietenie z 5ks SMD LED v puzdre 1206+rezistor ( zbytocne som to komplikoval lebo osadenie bolo pracnejsie a narocnejsie na presnost).
Svieti to pekne ale este budem musiet tie rucicky natriet aj z boku aby nevyzarovalo cervene svetlo do stran - potom sa to na chromovych kruzkoch odraza zbytocne. Na fotkach to velmi pekne nevyzera ale v skutocnosti je to krajsie len mobilom to realisticky odfotit nejde.
Keby som mal niekedy znovu riesit podsvietenie budikov tak jedine plasma tacho - tolko casu a nervov co stoji LED osvetlenie by sa mi uz nechcelo obetovat a rovnomerne podsvietnei u bielych budikov nejde dosiahnut, majitelia ciernych budikov to maju lahsie v tomto.
Naposledy upravil(a) Troodon dne 02 čer 2014, 20:07, celkem upraveno 1 x.
pekne ale co ten airbag?
V skutocnosti to vyzera bombovo...mal som tu cest si to v sobotu pozriet...
Igor, este ani nevies ze to budes robit aj mne...
Igor, este ani nevies ze to budes robit aj mne...
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010