tomas3 - Z16XE 3dv.
Re: tomas3 - Z16XE 3dv.
zdar. počkej až se připojí Mirda, ten bude mít o náraznících přehled. DO servisu jezdím do Šumavský ulice do toho velkýho dvora. je tam pneu a auto servis a dělá tam známej kterej makal u Opla v rajchu a pak tady na Rokycanský. Je to stará škola a dosela se vyzná a je ochotnej. Ceny ujdou znáš to.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
- Reklama
cau kvalita je dobra bundeles ho tady prodaval nevim jestli ho jeste ma kolem 3500kc taky bych ho chtel kdyby se auto neposralo a servis potrebujes naco motor,klima servisi na opli co vim jsou v radcicich,vedle soudu,domazlicka-stk tam mam auto ja,u karlova smer borska pole jen si vybrat
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
pekna astrica zaujimava farba...
ked mozem poradit zacni najprv s OPC maskou to spravi strasne vela...z vlastnej skusenosti....
este nejake pekne ALU a bude ako cukrik
ked mozem poradit zacni najprv s OPC maskou to spravi strasne vela...z vlastnej skusenosti....
este nejake pekne ALU a bude ako cukrik
ja bych zacal tim, ze sundam ty nalepky odrazek ze zrcatek, bo co toje
za me teda prvne kola a pak az nake narazniky apd
Co začala zima tak mi kontrolka teploty vysí dole a nehne se(vůbec), tak nevím jestli to je termostatem nebo jen odešlo nějaké čidlo.hant píše:zdar. počkej až se připojí Mirda, ten bude mít o náraznících přehled. DO servisu jezdím do Šumavský ulice do toho velkýho dvora. je tam pneu a auto servis a dělá tam známej kterej makal u Opla v rajchu a pak tady na Rokycanský. Je to stará škola a dosela se vyzná a je ochotnej. Ceny ujdou znáš to.
Jo jo jak jsem psal nálepky šli hned dolůála píše:ja bych zacal tim, ze sundam ty nalepky odrazek ze zrcatek, bo co toje
Jinak kola budou Ještě nevím jaký a jak velký, ale kdyby měl někdo nějakej nápad sem stím
ajo, sry to pod obrazkama sem uz necetl
kola si asi musi vybrat kazdy sam podle sveho vkusu a ostatni mu to max zdrbnou, nebo pochvali ale videl bych je tak 17"
kola si asi musi vybrat kazdy sam podle sveho vkusu a ostatni mu to max zdrbnou, nebo pochvali ale videl bych je tak 17"
noo 17" su optimum ...16 mam je to malo a na jar sa chystam obut 18" pretoze som nasiel take ktore sa mi velmi pacili tak to vyskusam ale je to extrem hlavne na to kupovat gumy
dal by som na nu nejake 17ky z COUPEcka....vyzeraju super
dal by som na nu nejake 17ky z COUPEcka....vyzeraju super
Kazdopadne vetsi kola.....s tim kridlem to nevypada dobre....17 bude optimal
hlavne to chce s tema kolama poslat k zemi
no gordon, tak ty na ty 18" mas motor... inak jasne, ze cim vetsi, tim lepsi
no gordon, tak ty na ty 18" mas motor... inak jasne, ze cim vetsi, tim lepsi
noo tak nemal by mat s nimi problem...
potom uvidim ci to bude chciet ist viac k zemi...
a este stale mam vycitky svedomia za tie 18ky ze jej s nimi nalozim...najhorsie su na tom tie gumy ale ten rozmer 215/40/18 bude fajn ...nebude to taky rozdiel az
potom uvidim ci to bude chciet ist viac k zemi...
a este stale mam vycitky svedomia za tie 18ky ze jej s nimi nalozim...najhorsie su na tom tie gumy ale ten rozmer 215/40/18 bude fajn ...nebude to taky rozdiel az
U těch 17tek, nebude potřeba nějak upravit blatníky?
dyz koupis s dobrym ET ku sirce disku, tak ne
no já si myslím že problém nebude: v nejhorším případě vymeteš první díru na Plzeňských silnicích a ono se ti to natvaruje samo.tomas3 píše:U těch 17tek, nebude potřeba nějak upravit blatníky?
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
nebude..tomas3 píše:U těch 17tek, nebude potřeba nějak upravit blatníky?
Ahoj od rána mi nejde zamkou auto napodruhé jako jsem to vždy dělal. Tzn. zamknu jednou a když chci podruhé nic už to nedělá. Jak dalkovym tak i klíčem. Nevíte co to může bejt? díky