naše stařenka - X16SZR 3dv.
- Reklama
Re: naše stařenka - X16SZR 3dv.
Jsem zjistil, že odtud z práce mi nejde přiložit foto, takže to přes oběd vložím z domova.
Mlhovky asi ne, já nevím proč, ale mně se na astře prostě mlhovky nelíbí. Připadají mi takový zastaralý (vzhledem ke zbytku auta, který naopak působí dost nadčasově). Ale to je jen můj názor, každý to asi vidí jinak. Uvidíš až sem vložím tu fotku s tím sloupkem, ta astra na ní taky nemá mlhovky a vypadá úžasně. Co se mi ale ukrutně líbí, je OPC nárazník, ale to asi každýmu
no jenže to už je fakt velká investice
Mlhovky asi ne, já nevím proč, ale mně se na astře prostě mlhovky nelíbí. Připadají mi takový zastaralý (vzhledem ke zbytku auta, který naopak působí dost nadčasově). Ale to je jen můj názor, každý to asi vidí jinak. Uvidíš až sem vložím tu fotku s tím sloupkem, ta astra na ní taky nemá mlhovky a vypadá úžasně. Co se mi ale ukrutně líbí, je OPC nárazník, ale to asi každýmu
no jenže to už je fakt velká investice
m1lan píše:Ak budeš mať tú fotku s tými stĺpikmi, tak to sem hoď !
Budeš si robiť aj hmlovky ?
Astra G X16SZR Comfort
Pozri si tu fotku čo som sem hodil ale o dva prispevky výš
jj, to bude asi ta samá astra nebo podobná, za 2 hoďky sem hodím tu "svojí", fakt to vypadá výborně viď?
m1lan píše:Pozri si tu fotku čo som sem hodil ale o dva prispevky výš
Astra G X16SZR Comfort
Hezka Astra 3dv rlz a navic s nejelpsim motorem - dobra volba
Tak at slouzi
Tak at slouzi
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Na to zatmavení stačí koupit folie, kterou seženeš v jakýkoliv reklamní agentuře. Nalepení zvládneš i sám. Dělal jsem to na svým autě a během půl hodiny bylo hotovo. Investice do folie cca 85,- Kč.....takže pohoda
Astra G Caravan, 1,8 16V, 85 kw, r.v. 2000, stříbrná metalíza, Edice 100, Hella Black Magic....
Nemusia to byť nejaké origo folie ??lucasek píše:Na to zatmavení stačí koupit folie, kterou seženeš v jakýkoliv reklamní agentuře. Nalepení zvládneš i sám. Dělal jsem to na svým autě a během půl hodiny bylo hotovo. Investice do folie cca 85,- Kč.....takže pohoda
Bratranec to kupoval na fobiu a objednaval to z netu.
No samozřejmě můžeš mít i origoš, ale co vím, tak v OPELu prodávali ty folie asi za 500,- Kč na jednu část sloupku.... Z netu to můžeš objednat taky. Tam se to dalo sehnat přibližně kolem kilča, ale neznám teď aktuální ceny....m1lan píše:Nemusia to byť nejaké origo folie ??lucasek píše:Na to zatmavení stačí koupit folie, kterou seženeš v jakýkoliv reklamní agentuře. Nalepení zvládneš i sám. Dělal jsem to na svým autě a během půl hodiny bylo hotovo. Investice do folie cca 85,- Kč.....takže pohoda
Bratranec to kupoval na fobiu a objednaval to z netu.
Naposledy upravil(a) lucasek dne 18 úno 2009, 13:53, celkem upraveno 1 x.
Astra G Caravan, 1,8 16V, 85 kw, r.v. 2000, stříbrná metalíza, Edice 100, Hella Black Magic....
Kuju
-LJ- píše:Hezka Astra 3dv rlz a navic s nejelpsim motorem - dobra volba
Tak at slouzi
Astra G X16SZR Comfort
A LUMMU BYS NECHTĚL? MÁM PŘEDNÍ I ZADNÍ. Na ty sloupky bych taky použil jen obyčejnou černou matnou folii.
ASTRA LA VISTA
Lumma nárazník? Máš foto a kolik by byla cena kdyžtak?COBEIN píše:A LUMMU BYS NECHTĚL? MÁM PŘEDNÍ I ZADNÍ. Na ty sloupky bych taky použil jen obyčejnou černou matnou folii.
Jinak ta fotka s polepem středovýho sloupku je tady:
Astra G X16SZR Comfort
LUMMA přední a zadní. Cenu komplet upravím. Více v SZ. Nemusí se nic doupravovat-dodělávat.
Je bych chtěl dodat že cena obou nárazníku je nižší než cena OPC nárazníku ať už předního nebo zadního. A Luuma je stejně hezčí. Boči promine použití jeho fotky. Taky umím sehnat to křídlo co má ta modrá astra z fotky. Kdybys náhodou.....( vyhrál v loterii )ASTRA LA VISTA
tak musim povedať vyzerá pekne a hlavne zachovalo a dalši 8V tak nech slúži
Inak super fotky
Inak super fotky
Opel Astra G 1.6 8V X16SZR OPC Line
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
i tobě díky za chválu, koukal jsem na tvojí astru a klobouk dolů před tím, co všechno už jsi upravil
když k tomu připočtu, co všechno máš ještě v plánu, řekl bych, že cena všeho, co jsi na astru koupil, se možná vyrovná ceně při jejím pořizování
Smím se zeptat, jaké přesně jsi dal ty LED žárovky do parkovaček a jakou na osvětlení SPZ? Vůbec se v nich nevyznám, všude se jich nabízí neskutečné množství, tak by mi tvoje rada pomohla.
když k tomu připočtu, co všechno máš ještě v plánu, řekl bych, že cena všeho, co jsi na astru koupil, se možná vyrovná ceně při jejím pořizování
Smím se zeptat, jaké přesně jsi dal ty LED žárovky do parkovaček a jakou na osvětlení SPZ? Vůbec se v nich nevyznám, všude se jich nabízí neskutečné množství, tak by mi tvoje rada pomohla.
padre 22 píše:tak musim povedať vyzerá pekne a hlavne zachovalo a dalši 8V tak nech slúži
Inak super fotky
Astra G X16SZR Comfort