chipp - astra °°foto,video 26str°°PRODEJ!!!!°°
Re: chipp - 18´´ rims
kubes> zadek půjde 100% níž, předek asi ponechám, ono to nevylézá z karoserie ,fakt ne..je to zároveň s hranou lemu jak předek (ten je jen tak tak) tak zadek, tam je kolo ještě tak půl centimetru zastrčené od hrany lemu
samothe> díky za pochvalu, beru v potaz i kritiku . Mě se ty kola naopak líbily, proto jsem si je nechal z Octy na astru, protože mají luxusní efekt když jedeš a vypadají moc pěkně, nebo alespoň mě se to moc moc líbí
Marťasek> Dík moc. Jdu tam přihodit, ale čekám stále na tvojeho jmenovce jestli v pondělí pošle ten stavitelný zadek, nebo si radši nechá zkurvit obličej a auto
Ještě jsem našel jednu fotos, tak jí sem dávám
samothe> díky za pochvalu, beru v potaz i kritiku . Mě se ty kola naopak líbily, proto jsem si je nechal z Octy na astru, protože mají luxusní efekt když jedeš a vypadají moc pěkně, nebo alespoň mě se to moc moc líbí
Marťasek> Dík moc. Jdu tam přihodit, ale čekám stále na tvojeho jmenovce jestli v pondělí pošle ten stavitelný zadek, nebo si radši nechá zkurvit obličej a auto
Ještě jsem našel jednu fotos, tak jí sem dávám
- Reklama
Nadhera,nadhera.
služebníček, služebníček....
poklona,poklona
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
uctivá, uctivá...
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Ty kola jsou opravdu supr, jen se mi zdá, že no fakt moc velké. Možná o palec menší by jí slušely více, no záleží jaký to bude až to bude hotový celý...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
souhlasím s koncem, že až bude astřička hotová tak doufám že bude pěkná, jinak velkýma kolama si kompenzuji nějaké komplexy...že by ??? ... až bude u země zas to bude vypadat jinak... uvidime pane
uka fotku z boku takhle to moc zaroven nevypada
Copak si dělal na dubině (je tam pořad Orfa?),dole pod Mobelixem sem bydlel chvily v podnajmu.A aby to nebylo ot,tak auto maš nadherne.Tiše zavidím .Už se těším až pojedu do OVA a buď tě potkám a mrknu se na ní,nebo se stavím
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
ála> jedinou fotku mám jen tuhle z boku
webi> jel jsem si do Spaaru nakoupit jídlo na víkend, pak jsem to přezul právě na tom parkovišti u orfy a kousek od ní je ta OMV benzínka, tak jsem tam myl a vysával auto
Jak tady budeš, stav se..rád poznám další Astra-blázny
webi> jel jsem si do Spaaru nakoupit jídlo na víkend, pak jsem to přezul právě na tom parkovišti u orfy a kousek od ní je ta OMV benzínka, tak jsem tam myl a vysával auto
Jak tady budeš, stav se..rád poznám další Astra-blázny
-
- Kontaktovat uživatele:
Jéé tý by slušelo nějaké křidelko
neuvažoval si ? předek je hezkej, kola parádní (si měl od základu 5 díru?) ale prdelka mi přijde ochuzená
neuvažoval si ? předek je hezkej, kola parádní (si měl od základu 5 díru?) ale prdelka mi přijde ochuzená
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
Pěkně to máš snižené,kéž by to taky prospělo mym starým kostem .Já spíš tu klasiku a kdyby to šlo ještě zvednout a změkčit tak to toho bych šel.Stavím se,ale až pojedu do OVA.
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
absinth> díky z pochavalu pane. Auto mělo v základu 4 díry, koupil jsem podložky pro změnu rozteče . Křídlo nevim nevím...žádné se mi na astře nelíbí , místo křídla bych spíš dal nějakou stříšku na 3tí dveře,ale křídlo na kufr asi ne..ale na 3tí dveře není taky nic...tak to nechám asi tak... zadek obohatím novými světly a laďáčkem buďto duplexem nebo jedním oválem, aby auto opticky bylo snížené, když "kruhový" tvar výfuku naopak udělá auto opticky výš od země
webi> ještě to není snížené, to jen ty kola jsou tak velké, že vyplňují celý prostor podběhu . Kdy se chystáš do OV ?
webi> ještě to není snížené, to jen ty kola jsou tak velké, že vyplňují celý prostor podběhu . Kdy se chystáš do OV ?
když chceš opticky snížit nadstav nárazníky nemusíš jako já homemade stači koupit hotove je toho plno
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...