My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Ty disky na Astře vypadají tak krásně proto, že ladí s ostatními provedenými úpravami a hlavně na této červené farbě s kombinací černých klik apod... Troufnu si napsat, že když by se přesně tyhle disky dali na stříbrnou co mám já, tak by zdaleka nenastal takovýto výsledek
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Marty: Zatim tezko rict mam na nich najeto nejakych 50km a nemuzu si stezovat oproti originalu je to znat... I kdyz ze zacatku jsem se celkem lek,mi to prislo ze to brzdi min nez ty stary ale to bylo asi tim ze to bylo novy a jeste si to na sebe nezvyklo,ted je to mnohem lepsi... Ale nekde sem tu cetl ze prej ty ATE desky jsou moc tvrdy na zimm.
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Jsem se nudil a nevedel jsem do ceho pichnout a dopadlo to takhle
Ma to nejaky mouchy neni to uplne dokonaly ale na to ze jsem to delal chvily a rucne tak to celkem ujde,jsem to chtel sundat ale nejak to neslo jsem myslel ze tu racnu zlomim tak jsem to tam raci nechal
Pro srovnani jak to vypadalo predtim
edit: koukam ze ta jedna fotka se porad nejak nechce zobrazit
Naposledy upravil(a) Honzza dne 23 zář 2008, 12:08, celkem upraveno 2 x.
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition