Pjasatoovic Sunday Lover X18XE1 - 85kw Str.11,12 NEW PHOTOs
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pjasatoovic Sunday Lover X18XE1 - 85kw Str.7 ZABIL BYCH
Chytit ho při činu? stejně byste s ním nic nemohli udělat...v tomto státě ne, ve finále byste šli bručet za to že dostal nakládačku...
"za mě je toto na popravu na místě, žádnej soud, žádná porota na místě odstřelit."
Nicméně určitě to ohlaš policii už to je škoda nad 5 tisíc tudíž trestný čin (+ nemůžeš si být jistý že nic neukradli). S trochou štěstí někdo někoho viděl či slyšel.
Co alarm ten mlčel ?
"za mě je toto na popravu na místě, žádnej soud, žádná porota na místě odstřelit."
Nicméně určitě to ohlaš policii už to je škoda nad 5 tisíc tudíž trestný čin (+ nemůžeš si být jistý že nic neukradli). S trochou štěstí někdo někoho viděl či slyšel.
Co alarm ten mlčel ?
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
- Reklama
Alarm nemám.....policie už je vyřešena...havarijko sakra nemám !! Prostě přemýšleli jsme o tom, ale nemám ..takže už budu vědět no...co vzali ?? Nic ...vzadu byla jen palestina hozená na platu..nic víc...škoda ...mám to v servise na opravě, se slevou 30% ze známosti to bude stát 5500,- Víte co to je ?? Kurva mě teď čekají rozvody a komplet náboje na předek a zase je to v háji.....zase se budu muset posunout o delší dobu, nevím ale je to jak naschvál....Možná to někdo udělal ze závisti...tady u baráku nikdy nevíte....další věc, sousedi mlčí...nikdo nic neviděl neslyšel..a přitom to máme před barákem...přímo u vchodu...Prostě já už se bojím to tam znovu pak parkovat...poraďte jako co mám dělat ??? Kamery tam nejsou no...
Teď máme Z18xe Mazlík
kameru do auta dneska se dají koupit krásný kamery a člověk si jich ani nevšimne a kord večer..taky nad tím uvažuju akord když vidím ty prasata na silnicích. Za jízdy na provoz a když bude auto zaparkované tak směr do auta s tím že by viděla i ven. Ale je to další "dražší" záležitost
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
kulisek91 píše:kameru do auta dneska se dají koupit krásný kamery a člověk si jich ani nevšimne a kord večer..taky nad tím uvažuju akord když vidím ty prasata na silnicích. Za jízdy na provoz a když bude auto zaparkované tak směr do auta s tím že by viděla i ven. Ale je to další "dražší" záležitost
No už jsem taky nad tím uvažoval..ale sakra dražší záležitost to bude....jen teď mám tak velkou hlavu že mi je z toho zle To auto máme teprve 3 měsíce...a už taká závist...každý den se u toho piplám, snažím se o to auto starat...citový vztah mám k němu víc jak k přítelkyni a ještě tohle No ty lidi popravit !!
Teď máme Z18xe Mazlík
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To neuvěřitelně nase*e a vim, o čem mluvim. Nechci strašit, ale pokud to nebyla náhoda (že se tam třeba někdo popral nebo šelněkdo vylitej okolo), tak už bych tam to auto neparkoval. Z vlastní zkušenosti vim, že dementy a závistivce přitahujou auta, který jsou opečovávaný...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Přesně tak Pravda Pravdoucí !!!
Teď máme Z18xe Mazlík
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jediny reseni je sehnat garaz.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No to je masakr... Na to se nic jinýho asi ani říct nedá
Opel Astra G, 1.8 16v (X18XE1) 85 kW, hatchback, r.v. 1998
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=23618
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=23618
kurnaa...samé lepší zprávy na foru,některé auta jsou hold prokleté a lidi svi****
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
jo sklo??to znam,to potesi kdyz to clovek uvidi a nejlepsi je ze chtel sroubovakem vypacit okinko jsou to buzeranti vykurveny,skurvenci nic jineho jenom zlamat ruce,a dobit mu hlavu.Preji hodne stesti nic jinyho asi nemuzeme delat
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
mirda2908 píše:jo sklo??to znam,to potesi kdyz to clovek uvidi a nejlepsi je ze chtel sroubovakem vypacit okinko jsou to buzeranti vykurveny,skurvenci nic jineho jenom zlamat ruce,a dobit mu hlavu.Preji hodne stesti nic jinyho asi nemuzeme delat
Jo bohužel tak to je
Teď máme Z18xe Mazlík
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je síla.. Já jen k tomu havarijku, já na Astru havarijko mám. U České pojišťovny a stojí měsíčně 268Kč. Tahle cena mi nepřijde vůbec vysoká, stejně je 5000 spoluúčast, ale nikdy nevíš co bude a kdy bude. U OPC si ho budu dávat taky. To je problém, že uvažuješ jestli dát, nebo ne a když nedáš, pak se něco stane a říkáš si prč jsem si ho nedal...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
na skla nepotřebuješ havarijko. za 900kč na rok si u český můžeš pojistit všechny skla + je k tomu balíček exkluziv servis tedy příjezd a odjezd technika při poruše auta + 2h práce vše zdarma, zapůjčení auta na 3 dny zdarma (benál platíš ) atd.. je tam thoho za těch 900 hafol.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Taaak Sunday je konečně doma, pěkně se blíská na sluníčku a dnes pojedeme do Karviné na návštěvu
Teď máme Z18xe Mazlík
Už si našel jiný místo k parkování? Je to síla co si dnešní lidi dovolí..
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort