chipp - astra °°foto,video 26str°°PRODEJ!!!!°°
Re: chipp - 18´´ rims
přesně jak říkáš.
Nicméně to je taťkova garáž co má v baráčku, a není zas tam nějak moc velká takže se parkuje na zrcátko pár milimetrů od zdi a ta čára tam je přesně podle toho aby věděl kde má mít zrcátko a dalo se chopdit otevřít vrata garáže a aby auto nebylo moc vzadu aby nenacouval do věcí co jsou vzadu v garáži
A nevím jestli to někde viděl nebo to vymyslel, každopádně je to praktické a k použití každý den
jo a na druhé straně garáže / jak je vidět i na fotce ) je přidělaná dřevěná tyč, obalena takový molitanem co se dáva na trubky aby třeba nepromrzly,..když otevře dveře u auta tak aby s nima nebouchnul do zdi a neodřel si lak, tak při nejhorším se opře o tu gumu a je vše OK
Nicméně to je taťkova garáž co má v baráčku, a není zas tam nějak moc velká takže se parkuje na zrcátko pár milimetrů od zdi a ta čára tam je přesně podle toho aby věděl kde má mít zrcátko a dalo se chopdit otevřít vrata garáže a aby auto nebylo moc vzadu aby nenacouval do věcí co jsou vzadu v garáži
A nevím jestli to někde viděl nebo to vymyslel, každopádně je to praktické a k použití každý den
jo a na druhé straně garáže / jak je vidět i na fotce ) je přidělaná dřevěná tyč, obalena takový molitanem co se dáva na trubky aby třeba nepromrzly,..když otevře dveře u auta tak aby s nima nebouchnul do zdi a neodřel si lak, tak při nejhorším se opře o tu gumu a je vše OK
- Reklama
tak to ukazu tatkovi,mame 8 metru dlouhou garaz ale uzkou jak ty na fotce takže peklo, a taky by se hodily ty vychytávky co popisuješ
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
demontovat přední světla a defakto i nárazník a všechno kolo dokážu se zavázanýma očima a otočený zády, protože kolikrát jsem to měl venku na stole ty světla a zpět na autě za tento týden, že to není ani možné a znám už na zpamět uplně vše
Jednalo se o seřizování světel a 100% doladěný parkovaček - kroužků
A ještě jsem si nalepil novou nálepku na nárazník, to se musím pochválit
Jednalo se o seřizování světel a 100% doladěný parkovaček - kroužků
A ještě jsem si nalepil novou nálepku na nárazník, to se musím pochválit
-
- Kontaktovat uživatele:
Co na tý nálepce je?:-D není vidět
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
sipka
me tam ty strirbne svetla nesedi rozlep je a strikni nacerno
me tam ty strirbne svetla nesedi rozlep je a strikni nacerno
ta nalepka nevim to se hodi spis na rally vozy
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
jo jo..je to šipka .. mě se to líbí, neviděl jsem to tady ještě u nikoho ...
jinak ty chtom světla jsou bombový, protože vypadají jako série a nepřitahují tak pozornost kupříkladu PČR že by viděly začerněné světla a automaticky by po tom šli ...
jinak ty chtom světla jsou bombový, protože vypadají jako série a nepřitahují tak pozornost kupříkladu PČR že by viděly začerněné světla a automaticky by po tom šli ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Na co ta šipka je? jako tímto směrem můžete močit
běž jezdit na kole jo ..ukazuje místo pro tažné oko!..s těma světlama s chippem souhlasím no tuzing
absinth> ...tys to zaaaaabil
kubesmaurer> jsem rád že alespoň někdo má stejný názor nejsi gay, že ne ale !! (jinak nic proti)
kubesmaurer> jsem rád že alespoň někdo má stejný názor nejsi gay, že ne ale !! (jinak nic proti)
nevim, jesi bys mel mit radost, ze zrovna tenhle kluk ma stejny nazor
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Kontaktovat uživatele:
ála:
kubes: abych věděl kam dát tažný oko nepotřebuju šipku
kubes: abych věděl kam dát tažný oko nepotřebuju šipku
chip: neblbni...zaky nic proti hlavne at neotravujou lidi...(gay by neměl astru-je to ženská )
ála:to se dalo cekat...FU
absinth:to taky není pro tebe ,když se na závodě rozsekáš ve 150 tak to oko bude muset najít někdo kdo třeba neví kde je a při ruznych situacich se šipka hodí,ze srandy tam neni (teda celkem v haji je když přijdeš o nárazník ) a chipp ji tam ma kvuli originalitě
ála:to se dalo cekat...FU
absinth:to taky není pro tebe ,když se na závodě rozsekáš ve 150 tak to oko bude muset najít někdo kdo třeba neví kde je a při ruznych situacich se šipka hodí,ze srandy tam neni (teda celkem v haji je když přijdeš o nárazník ) a chipp ji tam ma kvuli originalitě
koukám že jste tady celkem povedená sebranka lidí a názorů .... já se vždycky tak hezky pobavím jak si tady čtu ty příspěvky...zvedne mi to náladu ... Díky za to ...