ROUBIKOVA astra X18XE1 3dv.
čus ten podvozek měl byt od cartechu měl to být od supersportu ale němci nedodaly tak jsem objednal jinde a jinej a zase po dvou týdnech čekání nic tak jsem na autodoplnkách objednal tyhle pružiny který přišly hned. tvrdý to moc neni tak akorád jak mám rád
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
- Reklama
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Díky, ale 100 najeto a hidrošteli bych už potřeboval vyměnit
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Tak přidávám aktualní foto začínam už pomalu rozebírat, brousit a kytovat. Navíc jsem zjistil že budu muset vyměnit vlnovec na vyfuku
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Moc pěkný kola fakt super, jakou máš výšku gum 45 nebo 50?Roubik píše:Díky pro ty gumy jsem se rozhod proto,že se na tom disku natáhnou a udělá to áčka a to se mi líbí jaký bys doporučoval ty?? 205/45/16
Mám taky 16" a chtěl bych tam dát 205/45 a zajímalo by mě jestli nebudou kola opticky malý, protože pokud máš 45 tak to na tvých obrázkách vypadá moooc dobře.
Astra G 1.4 16V (Z14XEP 90 PS)
jo vlnovec ten me potkal taky, nenech to na posledni chvili, u me se s tim pak nedalo vubec jet, ten rev, hroznej vykon atd.Roubik píše:Tak přidávám aktualní foto začínam už pomalu rozebírat, brousit a kytovat. Navíc jsem zjistil že budu muset vyměnit vlnovec na vyfuku
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
To Honza: Ma tam 195/50/16 je to napsany na prvni strance
Ja mam na 16kach 205/50 tech 45 bude asi malo
Jinak Astra pekna jen nevim ta zavarena dira na tazny oko nebude moc dobry napad,ale zase lepsi nez tam mit diru jak ja pac ta zaslepka nejde sehnat.
Jinak Astra pekna jen nevim ta zavarena dira na tazny oko nebude moc dobry napad,ale zase lepsi nez tam mit diru jak ja pac ta zaslepka nejde sehnat.
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Zaslepka jde sehnat stoji v oplu cca 620 Kč ...jinak mě ji udělal kamarad co vaří plasty za hezkej usměvHonzza píše:To Honza: Ma tam 195/50/16 je to napsany na prvni strance
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
Jo už tam není přinejhoršim sundám nárazník je to jen pár šroubku pneu jsou 195/50
vlnovec na vyfuku prdí čimdáltím víc, a mě se do toho nechce v tý zimě
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Nejde ani v Oplu,cekal jsem na ni snad mesic prej ji nemaj ani v nemecku na sklade a myslim ze mi rikal za ni 500,- Od te doby jsem tam nebylCidla píše: Zaslepka jde sehnat stoji v oplu cca 620 Kč ...jinak mě ji udělal kamarad co vaří plasty za hezkej usměv
To Roubik: Me by se to nechtelo sundavat,mno uvidis casem
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
v ty zime to je na nic to ti verim, ale ja na tom nalital kdyz sem to zacal registrovat ze to vazne rve asi jeste 150km a pak raz na raz, z niceho nic to zacalo tak silene rvat ze to nebylo ani mozny no uvidis sam, ale jak uz se to rozjelo tak to pude rychle, ale preju at ti vydrzi co nejdylRoubik píše:Jo už tam není přinejhoršim sundám nárazník je to jen pár šroubku pneu jsou 195/50
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Zkus ZdenkaLBC ten v Oplu dělá třeba by to dokázal sehnat!!Honzza píše:Nejde ani v Oplu,cekal jsem na ni snad mesic prej ji nemaj ani v nemecku na sklade a myslim ze mi rikal za ni 500,- Od te doby jsem tam nebylCidla píše: Zaslepka jde sehnat stoji v oplu cca 620 Kč ...jinak mě ji udělal kamarad co vaří plasty za hezkej usměv
To Roubik: Me by se to nechtelo sundavat,mno uvidis casem
moje bývalka :-)