Astra G Silver edition od Lea 3dv. X18XE1

Saša

Příspěvek od Saša » 09 zář 2007, 21:30

Já bych řekl že i s tím interiérem se někdo vyhrál. :roll:
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261

Reklama

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 09 zář 2007, 21:33

Njn, se ti ani nedivím, ani já bych je neprodal, sem tě jenom zkoušel...Ty já mám tyhle...

Obrázek

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 09 zář 2007, 21:34

Saša píše:Já bych řekl že i s tím interiérem se někdo vyhrál. :roll:
Njn, vypadá to moc hezky...:wink:

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 09 zář 2007, 22:39

No dle mého názoru moc pěkná ASTRA! Kola jsou nádherný, interiér jakbysmet! Gratuluju a ať Ti to jezdí!

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 09 zář 2007, 23:11

Flicek píše:Njn, se ti ani nedivím, ani já bych je neprodal, sem tě jenom zkoušel...Ty já mám tyhle...

Obrázek
jj to sou sportive,měla by to bejt uplně stejná konstrukce jako ty moje,jen se liší povrchem. Myslim,že to vyráběla firma RECARO
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 09 zář 2007, 23:12

jinak všem dík za chválu!!
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 10 zář 2007, 17:33

Tedy popravdě ještě že jsem tyto prahy nekupoval ( samozřejmě od jinud a ne od Lea :wink: ), opravdu to sníží auto více než bych potřeboval :wink:

Jen tak mimochodem nemusel si řezat nárazník kvůli výfuku??? :lol: Mě to tak trochu připadá že tam část chybí 8)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 10 zář 2007, 18:28

AstraMan píše:Tedy popravdě ještě že jsem tyto prahy nekupoval ( samozřejmě od jinud a ne od Lea :wink: ), opravdu to sníží auto více než bych potřeboval :wink:

Jen tak mimochodem nemusel si řezat nárazník kvůli výfuku??? :lol: Mě to tak trochu připadá že tam část chybí 8)
jj mas dobré oko,narazník je trochu řízlej,remus je sice přimo na astru,ale ne na tenhle naraznik, a radši tam budu mit tohle než nakej no name co řve jak hovado!!! :D A k tem prahum,je to nízký,ale prahy sou tou nejmenší překážkou,horší je to s přednim nárazníkem! :D

Sailes88
Kontaktovat uživatele:

Silver Edition

Příspěvek od Sailes88 » 10 zář 2007, 18:57

Caues tak uz jsi ctvrtej, kterej ma Silver Edition, chci se zeptat na to radio, jaka je to znacka a typ a jestli to komunikuje s MID displejem?
Astra G, 1.8, 16V, Silver Edition

Máslo
Kontaktovat uživatele:

Re: Astra G Silver edition

Příspěvek od Máslo » 10 zář 2007, 19:12

Leo píše:
james11 píše:
Leo píše:...prostě vse co tahle edice měla...
opravdu má vše? :D
Jediny co nema od edice sou prahy,narazniky,pružiny a tlumiče a kola,origo 16" mam na pudě
nechceš se zbavit těch kol? ... přidej kdyžtak foto
Víc kW je víc kW, to neokecáš ....
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... 2064#82064

Leo
Kontaktovat uživatele:

Re: Silver Edition

Příspěvek od Leo » 10 zář 2007, 20:57

Sailes88 píše:Caues tak uz jsi ctvrtej, kterej ma Silver Edition, chci se zeptat na to radio, jaka je to znacka a typ a jestli to komunikuje s MID displejem?
Je to panasonic cq-c5303n,stal me asi 5500! Předtim sem tam mel pioneer asi o 100000x lepsi než je tohle,mel grafickej displej, hafo nastaveni muziky,ale bylo to na minidisk,takže velke minus,protože nemam kde nahravat,jinak i kvalita poslechu byla lepsi mini!
Jinak radio nemam zapojeny na volant,protože ani nevim jak,ono stačilo tohle,ja tam mam asi milion kabelu, a na diplej radio píchli nemam,a sem celkem rad. Jinak se na vlastni oči silver edition jestě nevidel(sebe nepočítam) :D ,asi jich je v čr málo.

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 10 zář 2007, 21:01

Máslo píše:
Leo píše:
james11 píše: opravdu má vše? :D
Jediny co nema od edice sou prahy,narazniky,pružiny a tlumiče a kola,origo 16" mam na pudě
nechceš se zbavit těch kol? ... přidej kdyžtak foto
No ja 1 kus používám jako rezervu,takže bych si musel obstarat nakej plechač,a než je prodavat za par korun,tak to si je radši necham! Jinak sou absolutně bez poškození,jen jim chybí středové krytky. (sou to ty 16" co edice měla)

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 10 zář 2007, 21:04

Jinak kdyby mel nekdo zajem tak prodam radio pioneer MEH-P7100R na mini. Novy stálo 28 990 viz. starej odkaz http://www.2net.cz/reference/elektro/md.htm

Cenu nabidněte

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 11 zář 2007, 11:44

Zigi píše:HM, to není možný, tomu nevěřím!
Skoro rok a půl jsem tady s silver edition sám a nevěřil jsem, že se tady někdy někdo se stejnou verzí objeví.
Minulý týden Sailes88 a teď TY, tak už jsme na fóru 3 s touto edicí, což mě samozřejmě velmi těší :wink:
Jinak ji máš teda super!!!

PS: můžeš kouknout i na tu moji kárku
PS: ještě můj brácha má silver edition, ale ten nechodí na fórum
zigi
Njn, už je to tak, ale auto už mam přes rok, jen sem se ted teprve dokopal k registraci. Tve auto je pekné, ty přední světla bych bral :D ,jinak si s autem spokojen?

Mimochodem matu někdo OPC?

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 11 zář 2007, 14:00

Zigi píše:S autem jsem spokojenej, nemám k němu žádné výhrady, ať ku vzhledu, spolehlivosti nebo k motoru, vše mi vyhovuje.

OPC 200PS tu nemá nikdo, 160PS se tu najde...
JJ, taky mi auto vyhovuju, jen sem si mel koupit asi 2,0 ,ta 1,8 na 1200kg žadna slava.

Jětšě podotknu,že mi na autě praskly prední pružiny a sem už 3 tejdny bez auta, na skladech prostě nemaj pružiny - 30mm :(

Odpovědět