JAZ stříbrná Astra 1,8 16V
-
Astřička na prodej.......
Ahoj všichni,
nabízím naší astru na prodej,v tomto tématu si můžete udělat obrázek,co a jak na ní je dělané, je tam nějaká kosmetika, ale mechanika je v dobrém stavu, nic v autě nemlátí, brzdí, všechny systémy včetně klima fungují.
Dostal jsem se do situace kdy nemůžu držet dvě auta, cena při rychlém jednání 35000Kč.
nabízím naší astru na prodej,v tomto tématu si můžete udělat obrázek,co a jak na ní je dělané, je tam nějaká kosmetika, ale mechanika je v dobrém stavu, nic v autě nemlátí, brzdí, všechny systémy včetně klima fungují.
Dostal jsem se do situace kdy nemůžu držet dvě auta, cena při rychlém jednání 35000Kč.
- Reklama
-
Re: JAZ stříbrná Astra 1,8 16V-PRODÁNO
Tak a je pryč........ Snad se bude mít dobře.....
-
Nová Astra G na dvoře, tentokráte 2001 a Y20DTL Automat
Ahoj všichni, tak jsem opět nasál, respektive jsme nasáli do rodiny, další Astru G.
Tentokrát je to rv 2001, motor Y20DTL s automatickou převodovkou(nesmějte se to byl záměr), 4x airbag, klima, servo,4x okna v elektrice, litá kola orig. opel 15", centrál,křídlo z astry G OPC,folie černé včetně atestu,tempomat,palubní PC,výbava elegance...Jak je u mě zvykem malá havárie na přední pravou stranu:-).....ale za 15OOO kč krásná práce:-)
Tentokrát je to rv 2001, motor Y20DTL s automatickou převodovkou(nesmějte se to byl záměr), 4x airbag, klima, servo,4x okna v elektrice, litá kola orig. opel 15", centrál,křídlo z astry G OPC,folie černé včetně atestu,tempomat,palubní PC,výbava elegance...Jak je u mě zvykem malá havárie na přední pravou stranu:-).....ale za 15OOO kč krásná práce:-)
Re: JAZ stříbrná Astra 1,8 16V
Tož pěkná koupě , co dveře nejsou zničený nebo poškrábaný ? ten nosník pod blatníkem je ok ?
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
4E7 7770
-
Dveře mají mírnou deformaci, ale opravitelné v pohodě, špička nosníku v oblasti očnice se taky musí vyrovnat, ale žádná katastrofa...Lakování provedu sám, takže počítám,že včetně výměny ohlého ramene bude pojiízdná cca za 28000 kč.
Pěkné na prodej nebo zůstane doma ? Jestli se můžu zeptat samozřejmě
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
4E7 7770
4E7 7770
-
Nene zůstane....máme doma vectru A 93 rok ve vynikající kondici,kterou už dneska u tohoto vozu těžko najdete, ale astra je novější, bezpečnější, tak ji nahradí....A je taky v automatu, proto astra opět s automatem...