Astra G 1.6 16v by Pyco
Re: Astra G 1.6 16v by Pyco
no ja by som bol rád keby sa to nejak.. sice, ono aj ked sa to posklada malo by to byť fajn, lebo folia ako taka tvar nedrzi ale papier na ktorom je hej, tak ked sa to odlepi a nalepi inam, popripade s fénom mohlo by to byť oukéj
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
- Reklama
Mozem to skusit prelozit kusok co to spravy.Ale ak by si chcel tak by to nebolo tak rychlo lebo utorok idem zase do prace a podom na dovolenku
PYco, to je jedno len tu v okoli co som kukal ca folie tak to su nehorázne pálky.... sak ked dojdes a budes mat cas by sme to dohofdli, mne to nesuri, teraz mam spustu inych veci na astre riešiť tak neskor inak k tomu routeru, burka ti odpalila LEN router?
Ok tak to potom nejak dohodneme.Nakoniec to neschytal ani router ale adapter.Tak som to dal kamaratovi vyreklamovat Inak lepit to v tych miestach kde je display je totalna radost
nevyzera to zle len ja by som ti vytkol 2 veci asi je videt kde si nadpajal foliu, a smer lepenia folie karbonovy vzor na paneli ide z lava doprava a na liste pred pakou opacne stým nadpajanim ak sa pletiem ospravedlnujem sa ale na foto to tak vyzerá
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
líbí se mi to ale fakt škoda, že jednou to je z leva do prava a podruhé naopak... jinak hezké
už HONDA civic VTEC
No s tym smerom som si to bohuzial vsimol az ked som to nalepil tak som nehal celu tu spodnu cast od rucnej az po ten kusok pred rucnou do jednej strany a celu tu prednu cast az hore do druhej strany.A to nadpajanie sa bohuzial inak nedalo,lebo v kuse sa to neda nalepit kvoli tomu vyklenku kde je displej.Tam sa to strasne krcilo tak som to musel robit zvlast.Trochu ma to sere lebo to kazi cely dojem .Mozno ak budem mat cas tak sa s tym este niekedy pohram.Ale na rovne plochy sa to lepi uplne super
uz som ich videl na zivo kamarat si ich kupin nove su brutalne ich neni ako obyc kolo je jedinecne budu na aute vypadat paradne dobje si kupij
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Som potreboval uz surne letne gumy nove a ked som pozrel ceny novych tak ma skoro porazilo.Tak som nasiel tieto aj s gumami a ked som ich zbadal hned som isiel do toho