xpolstarkovax Ovecka - číhni na str. 21 - X20DTL 3dv.
- Reklama
nebo ještě i takové,jinak ještě v pozadí jsou taky vidět,tedy to jedno samotné s tou středovou pokličkou ve tvaru středové matky,prostě se mně líbějí takové,nejhezčí jsou ty migovo https://www.astra-g.cz/forum////privmsg. ... ead&p=7099
-
- Kontaktovat uživatele:
jeee s tema prvnima sem ji koupila, ale byly na nich hnusny gumy tak jsem je vymenila za ty co mas ty, pak sem po znamym chtela naky pekny kola a privez mi ty samy co sem mela pak jsem mela dvoje plechy.... ty jo ja se tam pujdu podivat zejtra, nevim co tam je a co ne .... ale kouknu se ti a kdyztak i zeptam
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Koukni ... A založ nový téma co tam všechno mášxpolstarekx píše:jeee s tema prvnima sem ji koupila, ale byly na nich hnusny gumy tak jsem je vymenila za ty co mas ty, pak sem po znamym chtela naky pekny kola a privez mi ty samy co sem mela pak jsem mela dvoje plechy.... ty jo ja se tam pujdu podivat zejtra, nevim co tam je a co ne .... ale kouknu se ti a kdyztak i zeptam
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
další nový výprodej?ale je dobře že své poklady stále ukrývá,sama bude překvapená co možná nalezne.Honz@ píše:Koukni ... A založ nový téma co tam všechno mášxpolstarekx píše:jeee s tema prvnima sem ji koupila, ale byly na nich hnusny gumy tak jsem je vymenila za ty co mas ty, pak sem po znamym chtela naky pekny kola a privez mi ty samy co sem mela pak jsem mela dvoje plechy.... ty jo ja se tam pujdu podivat zejtra, nevim co tam je a co ne .... ale kouknu se ti a kdyztak i zeptam
-
- Kontaktovat uživatele:
njo to zase nevim, na astruli tam moc veci nebude, rucka, radicka ramecek a svetla jsou tam nekde stopro..... pak sem tam dneska zahlidla xenonovou vybojku.... ze bych tam nasla nakou sadu... podivam se, ale pochybuju ze tam bude neco uzitecnyho... ale ty kola obcihnu...
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
kolecka krasne...taky mam nove gumy...ale bral jsem ty nejlevnejsi co sly...ale konecne to nedre a vypada to normalne...mam ty same rozmery ale r16...ale uz snizene a pohoda...takze jak to soupnes dolu,bude to nadhera amnohem lepe to sedi v zatackach...akorat ta bila mi proste nejak nesedi...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
-
- Kontaktovat uživatele:
dekuju za pochvalu... dolu pujde urcite, jen co se vymenej lampy tak pak pujde podvozek..... a ta bila.... je to pekna bila, pockej az ji uvidisdj.chicken píše:kolecka krasne...taky mam nove gumy...ale bral jsem ty nejlevnejsi co sly...ale konecne to nedre a vypada to normalne...mam ty same rozmery ale r16...ale uz snizene a pohoda...takze jak to soupnes dolu,bude to nadhera amnohem lepe to sedi v zatackach...akorat ta bila mi proste nejak nesedi...
Tak mě tu máte
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
no to si pockam....snad nekdy na nejakem sraziku..ale asi az dam tu moji do kupy...takze tak pristi rok... ale urcite se rad podivam...nablýskaná nevypadá vubec spatne...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele: