xpolstarkovax Ovecka - číhni na str. 21 - X20DTL 3dv.

Odpovědět
pepca

Příspěvek od pepca » 17 zář 2006, 19:42

Reklama

pepca

Příspěvek od pepca » 17 zář 2006, 19:47

:wink: nebo ještě i takové,jinak ještě v pozadí jsou taky vidět,tedy to jedno samotné s tou středovou pokličkou ve tvaru středové matky,prostě se mně líbějí takové,nejhezčí jsou ty migovo :wink: https://www.astra-g.cz/forum////privmsg. ... ead&p=7099

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 17 zář 2006, 19:55

jeee s tema prvnima sem ji koupila, ale byly na nich hnusny gumy tak jsem je vymenila za ty co mas ty, pak sem po znamym chtela naky pekny kola a privez mi ty samy co sem mela pak jsem mela dvoje plechy.... ty jo ja se tam pujdu podivat zejtra, nevim co tam je a co ne .... ale kouknu se ti a kdyztak i zeptam :)
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ » 17 zář 2006, 20:11

xpolstarekx píše:jeee s tema prvnima sem ji koupila, ale byly na nich hnusny gumy tak jsem je vymenila za ty co mas ty, pak sem po znamym chtela naky pekny kola a privez mi ty samy co sem mela pak jsem mela dvoje plechy.... ty jo ja se tam pujdu podivat zejtra, nevim co tam je a co ne .... ale kouknu se ti a kdyztak i zeptam :)
Koukni ... A založ nový téma co tam všechno máš :twisted: :P :lol: :lol:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A

pepca

Příspěvek od pepca » 17 zář 2006, 21:05

Honz@ píše:
xpolstarekx píše:jeee s tema prvnima sem ji koupila, ale byly na nich hnusny gumy tak jsem je vymenila za ty co mas ty, pak sem po znamym chtela naky pekny kola a privez mi ty samy co sem mela pak jsem mela dvoje plechy.... ty jo ja se tam pujdu podivat zejtra, nevim co tam je a co ne .... ale kouknu se ti a kdyztak i zeptam :)
Koukni ... A založ nový téma co tam všechno máš :twisted: :P :lol: :lol:
:wink: další nový výprodej?ale je dobře že své poklady stále ukrývá,sama bude překvapená co možná nalezne. :wink:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 17 zář 2006, 22:30

njo to zase nevim, na astruli tam moc veci nebude, rucka, radicka ramecek a svetla jsou tam nekde stopro..... pak sem tam dneska zahlidla xenonovou vybojku.... :lol: ze bych tam nasla nakou sadu... :lol: :lol: podivam se, ale pochybuju ze tam bude neco uzitecnyho... ale ty kola obcihnu... 8)
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 20 zář 2006, 21:17

:wink: mám H&R pružiny -4cm :wink:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 20 zář 2006, 23:31

YANEK píše::wink: mám H&R pružiny -4cm :wink:
jeh tak to ja ti je cmajznu :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 28 zář 2006, 11:18

kolecka krasne...taky mam nove gumy...ale bral jsem ty nejlevnejsi co sly...ale konecne to nedre a vypada to normalne...mam ty same rozmery ale r16...ale uz snizene a pohoda...takze jak to soupnes dolu,bude to nadhera amnohem lepe to sedi v zatackach...akorat ta bila mi proste nejak nesedi... :oops: :roll: :wink:
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 28 zář 2006, 19:00

dj.chicken píše:kolecka krasne...taky mam nove gumy...ale bral jsem ty nejlevnejsi co sly...ale konecne to nedre a vypada to normalne...mam ty same rozmery ale r16...ale uz snizene a pohoda...takze jak to soupnes dolu,bude to nadhera amnohem lepe to sedi v zatackach...akorat ta bila mi proste nejak nesedi... :oops: :roll: :wink:
dekuju za pochvalu... :wink: dolu pujde urcite, jen co se vymenej lampy tak pak pujde podvozek..... a ta bila.... je to pekna bila, pockej az ji uvidis :wink: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 29 zář 2006, 09:52

no to si pockam....snad nekdy na nejakem sraziku..ale asi az dam tu moji do kupy...takze tak pristi rok... :roll: :oops: ale urcite se rad podivam...nablýskaná nevypadá vubec spatne... :wink:
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 29 zář 2006, 12:05

dj.chicken píše:no to si pockam....snad nekdy na nejakem sraziku..ale asi az dam tu moji do kupy...takze tak pristi rok... :roll: :oops: ale urcite se rad podivam...nablýskaná nevypadá vubec spatne... :wink:
ja ji jinou nez nablejskanou nemam :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Princ William

Příspěvek od Princ William » 02 říj 2006, 09:00

sem te to taky jeste nepochvalil :!: mas to fakt dost pekny :!: :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

maku2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maku2 » 10 říj 2006, 18:29

bohuzel mi zadne foto nenajela ,tak nemuzu posoudit

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 10 říj 2006, 20:33

Princ William píše:sem te to taky jeste nepochvalil :!: mas to fakt dost pekny :!: :lol:
dekujuuuuu strasne moc 8)
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Odpovědět