![Obrázek](http://img258.imageshack.us/img258/8860/800pxopelastragsport161wb9.th.jpg)
Nevie niekto ako sa to dá spraviť ??
m1lan píše:Ak budeš mať tú fotku s tými stĺpikmi, tak to sem hoď !
Budeš si robiť aj hmlovky ?
m1lan píše:Pozri si tu fotku čo som sem hodilale o dva prispevky výš
Nemusia to byť nejaké origo folie ??lucasek píše:Na to zatmavení stačí koupit folie, kterou seženeš v jakýkoliv reklamní agentuře. Nalepení zvládneš i sám. Dělal jsem to na svým autě a během půl hodiny bylo hotovo. Investice do folie cca 85,- Kč.....takže pohoda![]()
No samozřejmě můžeš mít i origoš, ale co vím, tak v OPELu prodávali ty folie asi za 500,- Kč na jednu část sloupku.... Z netu to můžeš objednat taky. Tam se to dalo sehnat přibližně kolem kilča, ale neznám teď aktuální ceny....m1lan píše:Nemusia to byť nejaké origo folie ??lucasek píše:Na to zatmavení stačí koupit folie, kterou seženeš v jakýkoliv reklamní agentuře. Nalepení zvládneš i sám. Dělal jsem to na svým autě a během půl hodiny bylo hotovo. Investice do folie cca 85,- Kč.....takže pohoda![]()
Bratranec to kupoval na fobiu a objednaval to z netu.
-LJ- píše:Hezka Astra3dv rlz a navic s nejelpsim motorem - dobra volba
![]()
Tak at slouzi
Lumma nárazník? Máš foto a kolik by byla cena kdyžtak?COBEIN píše:A LUMMU BYS NECHTĚL? MÁM PŘEDNÍ I ZADNÍ. Na ty sloupky bych taky použil jen obyčejnou černou matnou folii.
padre 22 píše:tak musim povedať vyzerá pekne a hlavne zachovalo a dalši 8V tak nech slúži![]()
Inak super fotky
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |