Marty - Astra 1,4 16V zarive cervena X14XE, 3.dv.
- Reklama
dílů všude je, toho bych se nebál. A veřim tomu, že kdyby tě někdo svezl v něčem silnějšim, že bys to chtěl taky . Kámoš měl astru 1,2 a něco hroznýho, původně si myslel, že to stačí ,ale nejelo to vůbec. Nevim než kupovat 1,4 tak je podle mě lepší jit do 1,6 bo 1,8. spotřeba +- stejná, ručení také, nákupní cena taky stejná.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
jj, kazdopadne mas pravdu, ale kdyz jsem ji kupoval ja, tak jsem chtel, aby byl puvod z cr, pvni majitel a servisku ....to je potom hodne zuzeny vyber
puvodni majitel dal asi 100tis do tech uprav a to jsem ji jeste koupil za cenu nizsi, nez byla v te dobe seriovka. tak nebylo co resit....
priste bych sel do 1,8 minimalne.....
puvodni majitel dal asi 100tis do tech uprav a to jsem ji jeste koupil za cenu nizsi, nez byla v te dobe seriovka. tak nebylo co resit....
priste bych sel do 1,8 minimalne.....
-
- Kontaktovat uživatele:
A ty jí chceš prodat ?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
nj sou to zmrdi mě se zdálo že ti jí vybrali já když ještě bydlel v nuslích tak sem jí venku nenechával ani přez den jinak cena bohužel už sem měl novou astru a tahle mi překážela navíc už budem mít přírůstek do rodiny tak se peníze hodily tak sem hodil cenu aby se prodala brzomarty píše:prave, ze presne pred rokem mi ho na tom placku vybrali.od te doby tam nestojim. to sklo stalo vice, nez veci, co mi ukradli
kazdopadne jak jsem videl, za kolik si prodal svoji astru, tak tu svoji ted neprodam ani za 50