Renovace plecháčů
Renovace plecháčů
Všechny zdravím,
chtěl bych si dát na zimu dokupy černé plecháče, protože už začínají reznout. Tak se chci zeptat, jak moc a čím to vybrousit.Jaké barvy a jakým způsobem tam následně dát.
Díky
chtěl bych si dát na zimu dokupy černé plecháče, protože už začínají reznout. Tak se chci zeptat, jak moc a čím to vybrousit.Jaké barvy a jakým způsobem tam následně dát.
Díky
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
- Reklama
Re: Renovace plecháčů
Chci se zeptat jaká barva je nejlepší?? a nebo jeslti je vhodné třeba žárové zinkování.
Díky
Díky
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Za zinek se asi prohneš.Nech opískovat a hod do komaxitové barvy a pak čirého laku!Stojí to minimum a vydrží to dost!Maj vzorníky a barvu si vybereš u nich!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Co stojí taková sranda?? Esli se náhodou nevyplatí sehnat nové plechy
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
doporucuju koupit na zimu ALU ... mam na zimu ALU na kazdym aute uz nekolik let dozadu a maximalni spokojenost a zadny loupani barvy neresim neb orez na discich a nevyjde to o moc draz uz nez piskovani a lakovani ... taky nazor
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
U nás na západě tuším 1400,- komplet 4 kola(písek,barva,lak a vše zapečeno)
Záleží na odstínu,pokud obyč nebo metalíza nebo nějaké drahé odstíny a velikosti kol a v jakém jsou stavu(kolikrát to musí pískovat),takže pokud máš hodně orezlé,tak drátěnej kotouč na vrtačku a odrbat!
Jinak v mém topicu jsou bráchovo kola po komaxitu 16cky a vypadaj libově!Cena tuším kol 2tis. ale to bylo za barvu s metlou!
Jinak já taky čenžnul plechy za alu na zimu!
Záleží na odstínu,pokud obyč nebo metalíza nebo nějaké drahé odstíny a velikosti kol a v jakém jsou stavu(kolikrát to musí pískovat),takže pokud máš hodně orezlé,tak drátěnej kotouč na vrtačku a odrbat!
Jinak v mém topicu jsou bráchovo kola po komaxitu 16cky a vypadaj libově!Cena tuším kol 2tis. ale to bylo za barvu s metlou!
Jinak já taky čenžnul plechy za alu na zimu!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Protože jsem sem včera psal trocha předčasně, pouze na základě toho co jsem slyšel, tak dnes mi pán ze zinkovny napsal, že disky se z bezpečnostních důvodů nezinkují, protože se vystavují teplotě 450C a tim se disk může oslabit.
Proto se chci někoho zeptat, zda by mi napsal přesný postup jaké vrstvy barvy zakládu a případně i s odkazy. Je to lepší stříkat sprejem, nebo to jde i natřít?
Diky
Proto se chci někoho zeptat, zda by mi napsal přesný postup jaké vrstvy barvy zakládu a případně i s odkazy. Je to lepší stříkat sprejem, nebo to jde i natřít?
Diky
já bych plechy nějak moc neřešil a pouze je natřel štětkou na černo. Kor když jsou jen na zimu
hm piskovat nemusite, ja som s ocom robil plechace na jeho volvo iba sme ich osmirglovali, natreli odhrdzovacom, strekli na zaklad a strekli na cierno a su krasne
bolo:Opel Astra G Caravan 2.0DI 16V 7/1999 edition 100 499dní spokojnosti
Rendík Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique
Teraz:Volvo S80 2.5TDi
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...DIESEL POWER
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10770 - !Novinka!Kož.sedačky
Rendík Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique
Teraz:Volvo S80 2.5TDi
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...DIESEL POWER
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10770 - !Novinka!Kož.sedačky
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Záleží,kolikrát to chceš brousit a stříkat,pač po této operaci to máš tak na jednu zimu a opět budou rezaté.Já když měl plechy,tak mi to bylo jedno a nahodil jsem poklice a ,ted mám ty alu a neřeším,jak vypadaj,jsou už jen trochu zoxidované od soli,tak bud odrbu tím kartáčem na vrtačku a napatlam barvou pěkně,nebo hodím komaxit,za pár kaček a vydrží to dlouho a i několik zim!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak vypadá komaxit na alu 16 a metalízou cena cca 2500,- za 4 kolesa
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda