Chcem sa spytat,doteraz som mal rozmer 195/65/15,na obrubniku som jednu rozrezal,nemal som ine tak som tam dal do zadu 195/55/15 nebudem mat nejaky problem?Mozem ich mat?Diky
majercakp píše:Chcem sa spytat,doteraz som mal rozmer 195/65/15,na obrubniku som jednu rozrezal,nemal som ine tak som tam dal do zadu 195/55/15 nebudem mat nejaky problem?Mozem ich mat?Diky
Tak ti nevim ale ani jeden rozmer neni na gecko povolen.Dle TP mas 195/60 R15 anebo 185/65 R15.
Já mám také nepovolený rozměr a na technické to neřešili
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
AstraMan píše:Já mám také nepovolený rozměr a na technické to neřešili
Tak to jsi mel kliku.Je faktt ze nekde to neresej.Ale kdyby zavinil nehodu a narazis na kokota policajta tak te vykosti ze tam pneu nemaj co delat, da to do zpravy a pojistovna se bude cukat!
No to ma vobec nenapadlo do...,teraz som sa bol pozriet do TP a mam tam 185/65/15,tak Ti dakujem ,asi mozem ist kupit aby som nemal nejaky problem diky
majercakp píše:No to ma vobec nenapadlo do...,teraz som sa bol pozriet do TP a mam tam 185/65/15,tak Ti dakujem ,asi mozem ist kupit aby som nemal nejaky problem diky
No a jako alternativa 195/60 R15-kvuli stabilite doporucuju:-)
james11 píše:řešit to budou až budeš mít havárii /ale nepřeju ti to/
No jasně autonehoda je už o něčem jiném... Ale většina lidí se ptá hlavně na technickou, proto jsem odpovídal pouze na technickou
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!