Vůle na předních kolech
Vůle na předních kolech
Ahoj všichni koupil jsem Gečko r.v. 99 byla po doplnění náplní motoru a celkově udělané výfuky 3, ložiska atd. teď jsem byl na geometrii a zjistili, že mám vůli na kolech. Řízením to není to se necuká ani nehejbe.
Prosím o radu jestli to není třeba od čepů, nebo táhla a neboé jestli s tím někdo nemá zkušenosti.
Děkuji moc za rady.
Prosím o radu jestli to není třeba od čepů, nebo táhla a neboé jestli s tím někdo nemá zkušenosti.
Děkuji moc za rady.
- Reklama
no od stolu ti to asi těžko někdo řekne, může to bejt spodní čep, axiální táhlo řízení, tyčka stabilizátoru atd... ale to bys měl všechno slyšet za jízdy že tam něco mlátí...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojta píše:no od stolu ti to asi těžko někdo řekne, může to bejt spodní čep, axiální táhlo řízení, tyčka stabilizátoru atd... ale to bys měl všechno slyšet za jízdy že tam něco mlátí...
Ahoj Vojto, nic nebouchá nic necuká jede to potichu a řízení když pustím tak jede rovně nevím mám strach aby mi kolo neupadlo.
Jirka
Ha, tak to je dobry. To jakoze mas stary auto, tak tam mas automaticky vuli a hotovo...vazne dobryAnonymous píše:Ahoj, no ta vůle - když se dá auto na hever tak chztíš kolo za pneu a hejbeš s ním jen málo a i v papírech na technický psali že je na předních kolech vůle, ten chlápek s tím nic nedělal, že to píšou u všech starších aut.¨TOMHAJ píše:mel jsi se zeptat...kde ta vule je,ne?? priste...
Jirka
Opel Astra Coupe Turbo
No já bych to ani nepoznal, že je tam vůle,ale až když to auto zvedli tak jsem to taky zkusil a je tam vůle. Za jízdy to nic nedělá vš je v poho ani nebouchá a taky mě s tím nasral. Zjistili to jen geometrii a doufám, že to budou jen čepy.¨Mike píše:Ha, tak to je dobry. To jakoze mas stary auto, tak tam mas automaticky vuli a hotovo...vazne dobryAnonymous píše:Ahoj, no ta vůle - když se dá auto na hever tak chztíš kolo za pneu a hejbeš s ním jen málo a i v papírech na technický psali že je na předních kolech vůle, ten chlápek s tím nic nedělal, že to píšou u všech starších aut.¨TOMHAJ píše:mel jsi se zeptat...kde ta vule je,ne?? priste...
Jirka
Jirka
- Princ William
to byl asi nakej co ma doma 120 a nema na nove ze si rika takove kraviny (musi hanit vse co je lepsi nez to jeho nebo ze by to byl nakej VWista )Anonymous píše:Ahoj, no ta vůle - když se dá auto na hever tak chztíš kolo za pneu a hejbeš s ním jen málo a i v papírech na technický psali že je na předních kolech vůle, ten chlápek s tím nic nedělal, že to píšou u všech starších aut.¨
Jirka
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Ahoj Vojto,Vojta píše:no tak si zajed do servisu a ať ti někdo ukáže v čem to je a nech to vyměnit
tak jsem byl v servisu a tam mi řekli, že je vše Ok a že lidi z pneuservisů jim tam posílaj takový opravy, že úplně žasnou. Ele když si přeji tak mi vymění axoální táhlo na pravé straně, tam je trošičku vůle.
Jinak vš ok a řekli že kdyby tam něco bylo špatné tak byto bouchalo bylo by to slišet.
Co si o tom myslíte pánové, díky za odkazy
cenu budu znát až odpoledne, ale do 3 000 se vejdu