Vůle na předních kolech

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
Jirka D.

Vůle na předních kolech

Příspěvek od Jirka D. » 16 kvě 2006, 08:33

Ahoj všichni koupil jsem Gečko r.v. 99 byla po doplnění náplní motoru a celkově udělané výfuky 3, ložiska atd. teď jsem byl na geometrii a zjistili, že mám vůli na kolech. Řízením to není to se necuká ani nehejbe.

Prosím o radu jestli to není třeba od čepů, nebo táhla a neboé jestli s tím někdo nemá zkušenosti.
Děkuji moc za rady.

Reklama

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 16 kvě 2006, 08:59

kdy se ta vule projevuje??Mas tam origo kola,nebo nejake jine hlinikace?Klepe to??? ....

BaronJ

Příspěvek od BaronJ » 16 kvě 2006, 08:59

Osobně bych se zaměřil na spodní čep ramene. Ale je to jen muj nazor. Pockej si na dalsi nazory. Hold ty nase silnice stoji za ho..o
Astra G '00 X20DTL 100 edition

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 16 kvě 2006, 09:10

no od stolu ti to asi těžko někdo řekne, může to bejt spodní čep, axiální táhlo řízení, tyčka stabilizátoru atd... ale to bys měl všechno slyšet za jízdy že tam něco mlátí...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Jirka D.

Příspěvek od Jirka D. » 16 kvě 2006, 09:30

TOMHAJ píše:kdy se ta vule projevuje??Mas tam origo kola,nebo nejake jine hlinikace?Klepe to??? ....

Ahojky no zajídy to jede super necuká to, kola jsou origo 4 díra mám 1,4 16V, ale zjistili to když to zvedly na hever tak mi ukázali vůli na kolech.
A mám strach abych to nějak ještě nezničil.

Jirka D.

Příspěvek od Jirka D. » 16 kvě 2006, 09:32

Vojta píše:no od stolu ti to asi těžko někdo řekne, může to bejt spodní čep, axiální táhlo řízení, tyčka stabilizátoru atd... ale to bys měl všechno slyšet za jízdy že tam něco mlátí...

Ahoj Vojto, nic nebouchá nic necuká jede to potichu a řízení když pustím tak jede rovně nevím mám strach aby mi kolo neupadlo.
Jirka

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 16 kvě 2006, 10:42

no tak si zajed do servisu a ať ti někdo ukáže v čem to je a nech to vyměnit

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 16 kvě 2006, 10:59

mel jsi se zeptat...kde ta vule je,ne?? priste...

Jirka D.

Příspěvek od Jirka D. » 16 kvě 2006, 12:17

Tak doufám, že to nebude nic vážného a pak Vám napíši jak jsem dopadl a i cenu ze servisu.
Tak díky

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 16 kvě 2006, 12:39

TOMHAJ píše:mel jsi se zeptat...kde ta vule je,ne?? priste...
Ahoj, no ta vůle - když se dá auto na hever tak chztíš kolo za pneu a hejbeš s ním jen málo a i v papírech na technický psali že je na předních kolech vůle, ten chlápek s tím nic nedělal, že to píšou u všech starších aut.¨
Jirka

Mike

Příspěvek od Mike » 16 kvě 2006, 13:06

Anonymous píše:
Ahoj, no ta vůle - když se dá auto na hever tak chztíš kolo za pneu a hejbeš s ním jen málo a i v papírech na technický psali že je na předních kolech vůle, ten chlápek s tím nic nedělal, že to píšou u všech starších aut.¨
Jirka
Ha, tak to je dobry. To jakoze mas stary auto, tak tam mas automaticky vuli a hotovo...vazne dobry :)
Opel Astra Coupe Turbo

Jirka D.

Příspěvek od Jirka D. » 16 kvě 2006, 14:14

Mike píše:
Anonymous píše:
Jirka
Ha, tak to je dobry. To jakoze mas stary auto, tak tam mas automaticky vuli a hotovo...vazne dobry :)
No já bych to ani nepoznal, že je tam vůle,ale až když to auto zvedli tak jsem to taky zkusil a je tam vůle. Za jízdy to nic nedělá vš je v poho ani nebouchá a taky mě s tím nasral. Zjistili to jen geometrii a doufám, že to budou jen čepy.¨
Jirka

Princ William

Příspěvek od Princ William » 16 kvě 2006, 14:25

Anonymous píše:Ahoj, no ta vůle - když se dá auto na hever tak chztíš kolo za pneu a hejbeš s ním jen málo a i v papírech na technický psali že je na předních kolech vůle, ten chlápek s tím nic nedělal, že to píšou u všech starších aut.¨
Jirka
to byl asi nakej co ma doma 120 a nema na nove ze si rika takove kraviny (musi hanit vse co je lepsi nez to jeho nebo ze by to byl nakej VWista :?: :lol: )
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Jirka D.

Příspěvek od Jirka D. » 18 kvě 2006, 08:51

Vojta píše:no tak si zajed do servisu a ať ti někdo ukáže v čem to je a nech to vyměnit
Ahoj Vojto,

tak jsem byl v servisu a tam mi řekli, že je vše Ok a že lidi z pneuservisů jim tam posílaj takový opravy, že úplně žasnou. Ele když si přeji tak mi vymění axoální táhlo na pravé straně, tam je trošičku vůle.
Jinak vš ok a řekli že kdyby tam něco bylo špatné tak byto bouchalo bylo by to slišet.

Co si o tom myslíte pánové, díky za odkazy

cenu budu znát až odpoledne, ale do 3 000 se vejdu

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 18 kvě 2006, 09:11

to táhlo sem měnil, dával sem repliku z autokelly za 500

Odpovědět