MOMO FIGHTER,MOMO GTR alebo DEZENT F?
MOMO FIGHTER,MOMO GTR alebo DEZENT F?
Ahojte
Ako vyberam,tak vyberam,neviem sa rozhodnut pre aky typ diskov.Na stranke elektrony.cz je sice konfigurator,ale strasne malo fotiek je na nete priamo s autom.Pacia sa mi vsetky tri,no neviem ci ten krasny design tych MOMO nezanikne pri 16",kedze vacsie zatial neplanujem.Gumy mam 205/50/R16.Dezenty su cenovo viac pristupne,no siel by som aj do kus drahsich (MOMO),tak neviem...
dakujem za kazdy nazor a link
Ako vyberam,tak vyberam,neviem sa rozhodnut pre aky typ diskov.Na stranke elektrony.cz je sice konfigurator,ale strasne malo fotiek je na nete priamo s autom.Pacia sa mi vsetky tri,no neviem ci ten krasny design tych MOMO nezanikne pri 16",kedze vacsie zatial neplanujem.Gumy mam 205/50/R16.Dezenty su cenovo viac pristupne,no siel by som aj do kus drahsich (MOMO),tak neviem...
dakujem za kazdy nazor a link
Astra G classic II 1.4 16V 5.dv,cierna
Life is too short to listen slow music...
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Lepsi konfigurator je na WWW.ALCAR.CZ je to i vcetne barvy tveho auta
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dik,aj tam som uz bol:))ja sa rozhodujem uz tyzden a stale neviem ake si mam vybrat.Chcel som MOMO GTR,no vraj sa 16" uz nevyrabaju,aspon tak mi povedal chlapik z www.wheels4you.sk a objednavat z Ciech ma vynde drahsie.No nejako sa uz rozhodnut musim
Astra G classic II 1.4 16V 5.dv,cierna