Doporučtě pneu 195/60/R15 T

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
King

Doporučtě pneu 195/60/R15 T

Příspěvek od King » 10 dub 2006, 17:08

Ahoj!

Chci poprosit o doporučení na pneu pro Astru G, 1,4, hatchback. Zvažuji Goodyear GT3 nebo Continental EP. Co vy na to? Chci tichý pneu, vim, že GT3 nezískali body za vnitřní hluk, ale zase jsou dobrý na suchu a nízké míře opotřebení. Přes net je můžu mít za cca 1 700,- Kč kus a to mě fakt láká...

Dík za tipy!

KING
Opel Astra Club 1.4i 16V, r.v. 2000

Reklama

din
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od din » 10 dub 2006, 17:48

Myslim ,ze ta GT3 vyzera dost jednoducho (odovodve kanaly a vzor) ale priznam sa ze nemam s nou skusenosti. Na tvojom mieste by som isiel do tych Conti. dokonca ich aj poznam.....tie lamelky su fajn - a myslim, ze budes spokojny.
:!: toto je moj subjektivny nazor - nemusi sa stotoznovat s vasim pani :!:
ASTRA-G-caravan (X17DTL)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 10 dub 2006, 18:50

din píše:Myslim ,ze ta GT3 vyzera dost jednoducho (odovodve kanaly a vzor) ale priznam sa ze nemam s nou skusenosti. Na tvojom mieste by som isiel do tych Conti. dokonca ich aj poznam.....tie lamelky su fajn - a myslim, ze budes spokojny.
:!: toto je moj subjektivny nazor - nemusi sa stotoznovat s vasim pani :!:
Díky za radu. Ty Continentaly budou určitě tišší, takže je to fakt peklo, aby se clovek dobre rozhodl.

King

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 10 dub 2006, 19:58

Jezdím taky na CONTINENTALECH a jsem s nima naprosto spokojenej. Jsou i dost široký a tím pádem i dobře vypadaj.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 10 dub 2006, 20:52

Zdeněk Lbc píše:Jezdím taky na CONTINENTALECH a jsem s nima naprosto spokojenej. Jsou i dost široký a tím pádem i dobře vypadaj.
Asi do nich pujdu, akorat me trochu odrazuje, ze je to temer jedna company jako Barum, ke ktery moc duvery nemam.

M&R

Příspěvek od M&R » 10 dub 2006, 20:57

No já mám 195/60/15 Bravury a katastrofa. Hukot od nich je docela šílenej. Taky mám sadu Kumho solus, ty jsou tichý, a v pohodě. Ale teď chci 205/50/16, jelikož jsem objednal nový kola, můžete někdo poradit, do jakých gum mám jít v tomhle rozměru? Aby byly na vodu a tichý. :D
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 10 dub 2006, 21:33

Ja tam mel doted Michelinky a naprosta spokojenost. Vydrzeli 70 tisic a to si je jeste vzal znamej, ze na ne tuhle sezonu dojezdi.
Perfektne drzeli stopu a zadnej kraval.

Vcera jsem prezul na novy Goodyear Ultragrip, tak jsem zvedavej. Po Praze to nepoznam, ale o vikendu uvidim, jestli delaj kraval.
Je to ale jen index H, ale ty mas stejnej motor, takze V ani nepotrebujes.
--- Astra G '98 1.4 16V ---

King

Příspěvek od King » 11 dub 2006, 09:31

Luky píše:Ja tam mel doted Michelinky a naprosta spokojenost. Vydrzeli 70 tisic a to si je jeste vzal znamej, ze na ne tuhle sezonu dojezdi.

Vcera jsem prezul na novy Goodyear Ultragrip, tak jsem zvedavej. Po Praze to nepoznam, ale o vikendu uvidim, jestli delaj kraval.
Když mám v techničáku index T, tak bych tam správně jiný neměl dávat. Mám pravdu?

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 11 dub 2006, 09:35

King píše:
Luky píše:Ja tam mel doted Michelinky a naprosta spokojenost. Vydrzeli 70 tisic a to si je jeste vzal znamej, ze na ne tuhle sezonu dojezdi.

Když mám v techničáku index T, tak bych tam správně jiný neměl dávat. Mám pravdu?
Muzes tam dat jakykoliv vyssi, cili T, H, V.

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 11 dub 2006, 09:41

Luky píše:Muzes tam dat jakykoliv vyssi, cili T, H, V.
a na zimáky může bejt nižší ale musí se dát do prostoru budíků nálepka s max rychlostí...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 11 dub 2006, 09:46

No vidis, dobry info, to jsem netusil.
Ale i tak je lepsi mit tam nejakou rezervu, i kdyz ty kola jsou samozrejme uz od vyroby dimenzovany na mnohem vyssi rychlost.
Ale jistota je jistota.
Kdyz mi bouchlo ve 180ti pravy predni, tak jsem se malem po...
Ale to byl sluzebak, na Astrinu bych takovy slupky nikdy nedal.

Robo

Re

Příspěvek od Robo » 11 dub 2006, 10:26

Anonymous píše:
Zdeněk Lbc píše:Jezdím taky na CONTINENTALECH a jsem s nima naprosto spokojenej. Jsou i dost široký a tím pádem i dobře vypadaj.
Asi do nich pujdu, akorat me trochu odrazuje, ze je to temer jedna company jako Barum, ke ktery moc duvery nemam.
:roll:
Ja som doteraz jazdil na Barum Bravuris 185/65/15 a bol som s nimi docela spokojen, mne sa nezda že by nejako hučali.
Teraz som kupil novučičké Premium Conti 195/60/15 a je to celkom iný pocit - su omnoho tichšie a supre držia, na vlhku sú perfect - 3 cca palcové drážky robia svoje pri odvádzaní vody - podľa deutche testov sú na vode No 1. Už by som nemenil aj ked ako vraviš je to jedna firma ale 2 rôzne produkty.
Astra G Z16XE - 5D 2001, fólie, krídlo

King

Re: Re

Příspěvek od King » 11 dub 2006, 10:40

Robo píše:
Anonymous píše:
:roll:
Ja som doteraz jazdil na Barum Bravuris 185/65/15 a bol som s nimi docela spokojen, mne sa nezda že by nejako hučali.
Teraz som kupil novučičké Premium Conti 195/60/15 a je to celkom iný pocit - su omnoho tichšie a supre držia, na vlhku sú perfect - 3 cca palcové drážky robia svoje pri odvádzaní vody - podľa deutche testov sú na vode No 1. Už by som nemenil aj ked ako vraviš je to jedna firma ale 2 rôzne produkty.
Na druhou stranu je pravda, že se vyrábí v Německu, takže by to mohlo být dobrý s tou kvalitou.

pupo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupo » 11 dub 2006, 12:57

Neni vsetko zlato co sa blisti.. Zmesi na pneu pre Dunlop-Goodyear sa napriklad miesaju u nas v SR.. :wink:
Opel Astra G, kombi, X20DTL,

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 11 dub 2006, 12:58

pupo píše:Neni vsetko zlato co sa blisti.. Zmesi na pneu pre Dunlop-Goodyear sa napriklad miesaju u nas v SR.. :wink:
ty to píšeš jako by slováci nebyly schopní nic vyrobit pořádně, je přece jedno kde se to vyrobí ale záleží na technologiích a materiálu a v neposlední řadě na řízení kvality....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Odpovědět