přezutí

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
Odpovědět
dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

přezutí

Příspěvek od dj.chicken » 04 dub 2006, 08:52

zdravim...vcera jsem byl konecne prezout na letni...auto jsem kupoval v zime tak mi ho dali na zimnich a ty letní alu kola mi zabalili do sacku a dali do kufru...chytre to udelali kluci...ja se do tech sacku ani nedival...chyba...jakmile jsem je vcera vyblil malem jsem padnul na zem...jedny kola maji vzorek celkem v pohode(mischelin 225/50/R16) ale ty druhe jsou sjete jako prase a navic uplne jine nez ty prvni ( falken 225/45/R16) tak jsem je prozatim dal do zadu...kola mam zapsane v techničáku ale rikali mi ze to nemuzu mit s tema kolama protoze na R16 na astru patri maximalne 205/50...tak jsem v soku...ty kola co tam ted mam jsou pry tak na omegu...ale vypada to opravdu mastně...fotky budou co nejdrive...ale jakmile se ve vetsi rychlosti tosku zhoupnu tak to skrtne o podbeh...takze setrim na pneu co tam ma byt aby me za ty hranice vubec pustili...jinak mi ted pripada ze to jeszdi samo a v zatackach to drzi jak pribite jsou tam alučka značky RONAL a rikal jsem si ze si dokoupim alespon 10 mm podlozky...e e neni treba ted mam kola zaroven s blatniky....jsem nadseny z jizdy ale zklamany z pristupu bazaru...:roll:

takze si z toho vemu pro priste ponauceni...zkontrolovat vse co ti v bazaru napisou do papiru ze to ma navic jestli to tak oravdu je a jestli to je v tom stavu v jakem uvadeji... :wink:
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)

Reklama

Odpovědět