Rucna brzda
Rucna brzda
Vie mi niekto poradit?
Mam problem s rucnou brzdou. Mal som ju zhrdzavenu a ostavala mi visiet. Asi po 3 mesiacoch mi zodrala dosticky a dala na frak aj kotucu. Dal som dole cely segment, premastil som to, ale nerozoberal. Dal som nove dosticky. Asi tyzden to bolo OK ale vcera zase ostava visiet a citim smrad z dosticiek. Vraj su tam nejake gumicky ktore zachytavaju prach. Vie o tom niekto nieco a daju sa tieto gumicky kupit? Diky.
Mam problem s rucnou brzdou. Mal som ju zhrdzavenu a ostavala mi visiet. Asi po 3 mesiacoch mi zodrala dosticky a dala na frak aj kotucu. Dal som dole cely segment, premastil som to, ale nerozoberal. Dal som nove dosticky. Asi tyzden to bolo OK ale vcera zase ostava visiet a citim smrad z dosticiek. Vraj su tam nejake gumicky ktore zachytavaju prach. Vie o tom niekto nieco a daju sa tieto gumicky kupit? Diky.
Opel Astra G 2.0 DTL Combi
- Reklama
Ahoj,mně visí levý zadní brzdič.Jsou tam opravdu prachovky.Pokud se přes ně dostane prach,tak se začne přidírat a brzdí.Já to rozebraný ještě neměl,ale snad je tam nějaká šroubovice,která pohybuje pákou na brždění(ruční brzdou).Co mi radili,tak by to snad mělo jít rozebrat a pročistit.Kvizak píše:lanka mi chodia dobre to som kontroloval ako prve