Zimni pneu

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
Odpovědět
Adis

Zimni pneu

Příspěvek od Adis » 14 bře 2006, 19:36

Mate nekdo zkusenosti s Barum Polaris?Ja je dostal pri koupi auta a jsou dost hlucne.Meli podle majitele najeto asi 300km a vzorek je jako novy.Nevim jestli jsem chyt nejakej smejd nebo to je u Barumek normalni.Ve vyssich rychlostech 90-120km/hod jsou jsou opravdu hrozne hlucny.Po 120 km/hod uz je tak slyset neni.Ktere zimni pneu podle vas je nejlepsi.
Dikec za rady

Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Re: Zimni pneu

Příspěvek od Vojta » 14 bře 2006, 19:53

Adis píše:Mate nekdo zkusenosti s Barum Polaris?Ja je dostal pri koupi auta a jsou dost hlucne.Meli podle majitele najeto asi 300km a vzorek je jako novy.Nevim jestli jsem chyt nejakej smejd nebo to je u Barumek normalni.Ve vyssich rychlostech 90-120km/hod jsou jsou opravdu hrozne hlucny.Po 120 km/hod uz je tak slyset neni.Ktere zimni pneu podle vas je nejlepsi.
Dikec za rady
dobrý zimní sou klebry nebo teda aspoň každej je chválí, já mam sva eskymo a sem spokojenej
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus » 14 bře 2006, 23:40

U zimáků je to celkem jedno...záleží na penězích...Obě zmíněné značky jsou nižší střední třída.....také cena tomu odpovídá... Pirelli SnowSport, které jsou o něco víš a taky je to hlučný...zkrátka zimák...hodně lamelů dělá binec
2.0 16V

dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus » 14 bře 2006, 23:44

Nejlepší jsou dle všech testů Good Year Ultra Grip...naprosto porazili všechny v testech AutoBildu apod. Taky jsou nejdražší.... J8 třeba kupuju gumy v rychl. indexu T...člověk ušetří a v zimě skutečně nepotřebuju jet víc, jak 190km/h :)

tady je obrázek....chci je zkusit na další zimu....v létě půjde cena ještě dolů, takže se vyplatí koupit na zimní sezonu...

http://www.e-pneumatiky.cz/DetailPage.asp?DPG=94314
2.0 16V

Mattej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattej » 15 bře 2006, 07:06

Taky jsem ted nedávno vybíral zimní pneu a ty Good Year UG7 vychází opravdu nejlíp. Jenže stojí tolik. kolik stojí...
Já nakonec koupil Sava Eskimo - měli je v jednom e-shopu v akci, tak mě vyšla celá sada na necelých 5000,- což je pohoda. nevím, jestli bych poznal rozdíl. kdybych si priplatitl 4000 za Good Year.
Ty Savy navíc podle těch testů vycházejí jako nejlepší z toho středu.
Astra Caravan 1,7dti, 2002, Y17DT

kavkys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kavkys » 15 bře 2006, 09:17

Měl jsem Klebry Crislalp 3. Maximální spokojenost. Bohužel už jsem je musel vyměnit a ty samé jsem bohužel nesehnal. Když jsem si je objednal na netu tak mi v každým E-shopu psali, že je nemaj a neví kdy budou. Takže jsem šel do Sava Eskymo. Jsem spokojenej, protože potřebuju záběrový pneu. U nás to stim prohrnováním sněhu stojí za h...o :cry: Jenom jsou trošku měkčí než Klebry a nevím kolik toho vydržej :? Cena byla taky dobrá. Kolem 5000,- :)
ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB :lol:

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 15 bře 2006, 11:07

tak já mam ty savy eskyma ted druhou sezonu a dal sem za ně 7000 (ceny jdou dolu jaxviňa) a po první zimě (asi 9000km) zmizelo 0,5mm vzroku! a sem s nima spokojenej (nejsou hlučný)...nejsem si taky jistej jestli bych poznal rozdíl kdybych měl gumy o 4000 dražší......

dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus » 15 bře 2006, 12:11

Pokud by jste jezdili často na hory, tak rozdíl na 100% poznáte!!! A ve městě taky- jsou o x desítek procent tišší.. Do savy bych vživotě nešel... to je to samé, jako koupit si protektory.... Ale zase na druhou stranu lůepší něco, než letní gumy...To je prasárna!!!!!!!!
2.0 16V

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 15 bře 2006, 12:32

dominus-et-deus píše:Pokud by jste jezdili často na hory, tak rozdíl na 100% poznáte!!! A ve městě taky- jsou o x desítek procent tišší.. Do savy bych vživotě nešel... to je to samé, jako koupit si protektory.... Ale zase na druhou stranu lůepší něco, než letní gumy...To je prasárna!!!!!!!!
á tady někdo sežral šalamounovo hovno...nic proti ale ty gumy hlučný nejsou, kolik si na savach najel km že je tak dobře znáš?

Mattej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattej » 15 bře 2006, 12:39

dominus-et-deus píše:Pokud by jste jezdili často na hory, tak rozdíl na 100% poznáte!!! A ve městě taky- jsou o x desítek procent tišší.. Do savy bych vživotě nešel... to je to samé, jako koupit si protektory.... Ale zase na druhou stranu lůepší něco, než letní gumy...To je prasárna!!!!!!!!
tak nevím, možná máš pravdu, ale podle testů - třeba tady:
<a href="http://www.az-pneu.cz/web/index.php?got ... ">odkaz</a>
je Sava v hlučnosti druhá nejlepší hned po Good Yearech.
A i celkový výsledek není nijak špatný.
A na tvůj výlev, že je to to samé, jako si koupit protekrory asi nemá ani mysl reagovat, to at si přebere každý sám...

(nějak nejde udělat ten link aktivní:()

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 15 bře 2006, 13:22

Mattej píše:...(nějak nejde udělat ten link aktivní:()
jde ale musíš to dát bez toho [url] jenom prostě dát adresu, link se udělá sám

Mattej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattej » 15 bře 2006, 13:35

klubo píše:
jde ale musíš to dát bez toho [url] jenom prostě dát adresu, link se udělá sám
linkse sice udělal sám, ale je ho jenom půlka... :)

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 15 bře 2006, 13:47

Mattej píše:
klubo píše:
jde ale musíš to dát bez toho jenom prostě dát adresu, link se udělá ... eba takhle nebo takhle http://www.astra-g.de

R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. » 15 bře 2006, 15:27

Mattej píše:Taky jsem ted nedávno vybíral zimní pneu a ty Good Year UG7 vychází opravdu nejlíp. Jenže stojí tolik. kolik stojí...
Já nakonec koupil Sava Eskimo - měli je v jednom e-shopu v akci, tak mě vyšla celá sada na necelých 5000,- což je pohoda. nevím, jestli bych poznal rozdíl. kdybych si priplatitl 4000 za Good Year.
já se rozhodoval mezi Michelin Alpine a Good Year UG7.Nakonec jsem koupil UG7 za 7400kč na www.pneu-servis.cz (185/65/R15)
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.

Mattej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattej » 15 bře 2006, 15:36

R.A.Y. píše:
Mattej píše:Taky jsem ted nedávno vybíral zimní pneu a ty Good Year UG7 vychází opravdu nejlíp. Jenže stojí tolik. kolik stojí...
já se rozhodoval mezi Michelin Alpine a Good Year UG7.Nakonec jsem koupil UG7 za 7400kč na www.pneu-servis.cz (185/65/R15)
Dobrá koupě, koukám, že je to vůbec levnej shop. Škoda, že už mám nakoupeno. :-)

Odpovědět