Zimni pneu
Zimni pneu
Mate nekdo zkusenosti s Barum Polaris?Ja je dostal pri koupi auta a jsou dost hlucne.Meli podle majitele najeto asi 300km a vzorek je jako novy.Nevim jestli jsem chyt nejakej smejd nebo to je u Barumek normalni.Ve vyssich rychlostech 90-120km/hod jsou jsou opravdu hrozne hlucny.Po 120 km/hod uz je tak slyset neni.Ktere zimni pneu podle vas je nejlepsi.
Dikec za rady
Dikec za rady
- Reklama
Re: Zimni pneu
dobrý zimní sou klebry nebo teda aspoň každej je chválí, já mam sva eskymo a sem spokojenejAdis píše:Mate nekdo zkusenosti s Barum Polaris?Ja je dostal pri koupi auta a jsou dost hlucne.Meli podle majitele najeto asi 300km a vzorek je jako novy.Nevim jestli jsem chyt nejakej smejd nebo to je u Barumek normalni.Ve vyssich rychlostech 90-120km/hod jsou jsou opravdu hrozne hlucny.Po 120 km/hod uz je tak slyset neni.Ktere zimni pneu podle vas je nejlepsi.
Dikec za rady
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší jsou dle všech testů Good Year Ultra Grip...naprosto porazili všechny v testech AutoBildu apod. Taky jsou nejdražší.... J8 třeba kupuju gumy v rychl. indexu T...člověk ušetří a v zimě skutečně nepotřebuju jet víc, jak 190km/h
tady je obrázek....chci je zkusit na další zimu....v létě půjde cena ještě dolů, takže se vyplatí koupit na zimní sezonu...
http://www.e-pneumatiky.cz/DetailPage.asp?DPG=94314

tady je obrázek....chci je zkusit na další zimu....v létě půjde cena ještě dolů, takže se vyplatí koupit na zimní sezonu...
http://www.e-pneumatiky.cz/DetailPage.asp?DPG=94314
2.0 16V
Taky jsem ted nedávno vybíral zimní pneu a ty Good Year UG7 vychází opravdu nejlíp. Jenže stojí tolik. kolik stojí...
Já nakonec koupil Sava Eskimo - měli je v jednom e-shopu v akci, tak mě vyšla celá sada na necelých 5000,- což je pohoda. nevím, jestli bych poznal rozdíl. kdybych si priplatitl 4000 za Good Year.
Ty Savy navíc podle těch testů vycházejí jako nejlepší z toho středu.
Já nakonec koupil Sava Eskimo - měli je v jednom e-shopu v akci, tak mě vyšla celá sada na necelých 5000,- což je pohoda. nevím, jestli bych poznal rozdíl. kdybych si priplatitl 4000 za Good Year.
Astra Caravan 1,7dti, 2002, Y17DT
Měl jsem Klebry Crislalp 3. Maximální spokojenost. Bohužel už jsem je musel vyměnit a ty samé jsem bohužel nesehnal. Když jsem si je objednal na netu tak mi v každým E-shopu psali, že je nemaj a neví kdy budou. Takže jsem šel do Sava Eskymo. Jsem spokojenej, protože potřebuju záběrový pneu. U nás to stim prohrnováním sněhu stojí za h...o
Jenom jsou trošku měkčí než Klebry a nevím kolik toho vydržej
Cena byla taky dobrá. Kolem 5000,- 

ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB 

tak já mam ty savy eskyma ted druhou sezonu a dal sem za ně 7000 (ceny jdou dolu jaxviňa) a po první zimě (asi 9000km) zmizelo 0,5mm vzroku! a sem s nima spokojenej (nejsou hlučný)...nejsem si taky jistej jestli bych poznal rozdíl kdybych měl gumy o 4000 dražší......
-
- Kontaktovat uživatele:
á tady někdo sežral šalamounovo hovno...nic proti ale ty gumy hlučný nejsou, kolik si na savach najel km že je tak dobře znáš?dominus-et-deus píše:Pokud by jste jezdili často na hory, tak rozdíl na 100% poznáte!!! A ve městě taky- jsou o x desítek procent tišší.. Do savy bych vživotě nešel... to je to samé, jako koupit si protektory.... Ale zase na druhou stranu lůepší něco, než letní gumy...To je prasárna!!!!!!!!
tak nevím, možná máš pravdu, ale podle testů - třeba tady:dominus-et-deus píše:Pokud by jste jezdili často na hory, tak rozdíl na 100% poznáte!!! A ve městě taky- jsou o x desítek procent tišší.. Do savy bych vživotě nešel... to je to samé, jako koupit si protektory.... Ale zase na druhou stranu lůepší něco, než letní gumy...To je prasárna!!!!!!!!
<a href="http://www.az-pneu.cz/web/index.php?got ... ">odkaz</a>
je Sava v hlučnosti druhá nejlepší hned po Good Yearech.
A i celkový výsledek není nijak špatný.
A na tvůj výlev, že je to to samé, jako si koupit protekrory asi nemá ani mysl reagovat, to at si přebere každý sám...
(nějak nejde udělat ten link aktivní:()
jde ale musíš to dát bez toho [url] jenom prostě dát adresu, link se udělá sámMattej píše:...(nějak nejde udělat ten link aktivní:()
Mattej píše:klubo píše:jde ale musíš to dát bez toho jenom prostě dát adresu, link se udělá ... eba takhle nebo takhle http://www.astra-g.deMattej píše:...(nějak nejde udělat ten link aktivní:()
já se rozhodoval mezi Michelin Alpine a Good Year UG7.Nakonec jsem koupil UG7 za 7400kč na www.pneu-servis.cz (185/65/R15)Mattej píše:Taky jsem ted nedávno vybíral zimní pneu a ty Good Year UG7 vychází opravdu nejlíp. Jenže stojí tolik. kolik stojí...
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
Dobrá koupě, koukám, že je to vůbec levnej shop. Škoda, že už mám nakoupeno. :-)R.A.Y. píše:já se rozhodoval mezi Michelin Alpine a Good Year UG7.Nakonec jsem koupil UG7 za 7400kč na www.pneu-servis.cz (185/65/R15)Mattej píše:Taky jsem ted nedávno vybíral zimní pneu a ty Good Year UG7 vychází opravdu nejlíp. Jenže stojí tolik. kolik stojí...