Zápis kol do TP
Zápis kol do TP
Ellou, určitě se to tu někde už psalo, ale mám malý dotaz. Ve velkým TP mám zapsané pouze 14 kola. Podle příručky bych mohl mít i 15. Obsah motoru 1.2 16V. Auto je psané na ženu. Co si musím připravit, aby mi zapsali do TP i ty 15. Plnou moc manželky, to je jasný, ale jak mi paní u okýnka uvěří, že 15 jsou v poho? Stačí mi manuál k vozu? Díky za cené rady
- Reklama
-
Re: Zápis kol do TP
To by bolo super, ale asi to tak jednoduché nebude ako to ta pani tvrdila, realita býva väčšinou iná ako ta rozprávková! Ved potom by bol aký život krásny a jednoduchý.gurdik píše:, ale jak mi paní u okýnka uvěří, že 15 jsou v poho? Stačí mi manuál k vozu?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- LuisVostrel
No, tak hlavní asi bude typový list od těch kol, jestli nějaký máš...
napiš do oplu a vystaví ti papír ale stojí to 1300
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
chtěl jsem koupit nějaké přes bazary...
... takže opelu se nevyhnu, myslel jsem, že je to podmínka jen při zapsání rozměrů kol, které jsou specifické a výrobce je nedoporučuje, díky za info
... takže opelu se nevyhnu, myslel jsem, že je to podmínka jen při zapsání rozměrů kol, které jsou specifické a výrobce je nedoporučuje, díky za info
- LuisVostrel
Zapsat musíš každý rozměr, který v TP není, ale já třeba rozměr svých kol v TP taky nemám a neřeším to...
ale pak to může řešit pojišťovna při nehodě...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
zamykáme, o zápisu kol do TP jsou tady toho už napsané celé litanie, stačí HLEDAT
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........