Určitě bych to nechal opravit, aby tě to nenechalo na holičkách v tu nejnevhodnější chvíli. Já takhle jezdil celou zimu a jak jsem to sundal na jaře z auta, tak to okamžitě během týdne ušlo.
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
Jo, uplně v pohodě. Jsou dokonce minimálně dva druhy opravy. Při jednom se nesundavá guma z ráfku a opravuje se zvenku takovým gumovým trnem, při druhém se klasicky lepí zevnitř. Já preferuju první model.
www.LPG-OBCHOD.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Ja trosku upresnim Pankida. Zvenku se dira vycisti a natlaci se gumovy prouzek s lepidlem, pak se orizne a zbytek se ojezdi na uroven okolniho vzorku behem chvile. Druha volba je sundat gumu opet vycistit a zevnitr se da tzv "hribek". Hribek ma tvar hribku a kolco je zevnitr. Nicmene je to oprava jednoducha a pomerne levna. Novou gumu jedine kdyby ti to svihlo kordy, ale to nepredpokladam.
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Jo, je to tak nějak. V druhém případě mi tam jednou dali jen záplatu zevnitř, žádný hříbek. Ale i tak děkuju náčelníkovi za upřesnění.
www.LPG-OBCHOD.cz
Pankid, bylo to jen vysvetleni pro TM22. Jinak me kamos narval tu gumu zvenku, bo jsem v zime pichnul. Ale chudak si zlomil sidlo, jak byla ta guma zmrzla.
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Jj..je to pohoda - taky mi uchazelo kolo, zajel jsem do pneuservisu..typek tam nasel soub-vyndal ho, primo na aute tam strcil tu gumu a jezdim s tim dodnes. Oprava cca 10 minut i s placenim a cena 80,-
Přesně jak pišou chlapi,No problemo...............ja měl v kole šponu větši jak 2.cm,zalepeno zevnitř a dira vyplněna tim gumovym hrotem,taky jsem si v prvni chvili myslel že guma je na odpis
Pokud to kolo nemáš na autě, tak si to klidně můžeš vytáhnout sám, třeba to neni tak hluboko. Párkrát se mi stalo, že jsem měl v pneu šroubek ale měl jsem štěstí že pouze jednou byl skrz a muselo se opravovat jak psali kluci výše.
ROzhodně to nenechávej na pozdějc.
A vytiahnut ho mozes to je uplne jedno, ale byt tebou dal by som to do pneuservisu a neopravoval sam kedze v pneumatike su niake tlaky.Robil som v pneuservise urcite sa to da opravit taketo "dierky" sa normalne opravuju a oprava par Eur.