Jaké zimáky?
Re: Jaké zimáky?
Ahoj jezdim tam tak 2x mesicne leto i zima mam to snizene a narazniky taky nize.. a na zimu mam jen 14" 195/65 tusim a v poho moc sem ani nepluhoval ale kdybych nebyl linej tak si nekde asi sezenu radsi 15"
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
- Reklama
Vojkuvka81:Ja myslel ze chce rozmer
Nevim nemel sem ze 195 problem nevim kde presne bydlis ale ja jezdil i na vrkace k zakladce tim hroznym krpalem a poho
Nevim nemel sem ze 195 problem nevim kde presne bydlis ale ja jezdil i na vrkace k zakladce tim hroznym krpalem a poho
Naposledy upravil(a) -LJ- dne 05 srp 2009, 19:47, celkem upraveno 1 x.
LittleJohn-
Věci na prodej
Věci na prodej
ja mam na zimu Kleber Krisalp HP a spokojenost 195/60 R15
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
do závějí a na tvoje auto budou určitě lepší ty 175
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
likna: já jsem Liberečák, celou zimu každej den na Bedřichově - doporučuju 185/65/15. A máš to i v TP.
Astra sedí dobře a když koupíš dobrý gumy v tomhle rozměru, nebudeš mít problém. Jezdím s tím v pohodě, i z Béďova do Pepkáče a zpět a řetězy jsem nikdy nepotřeboval.
Astra sedí dobře a když koupíš dobrý gumy v tomhle rozměru, nebudeš mít problém. Jezdím s tím v pohodě, i z Béďova do Pepkáče a zpět a řetězy jsem nikdy nepotřeboval.
END
Rozhodně dej nejužší co to jde podle technyčáku. Já tam mohu dát a mám je tam 185/65R15. Rozhodně bych nešel do 14, protože na sídlišti jsou občas takové koleje, že i 15 jsou skoro málo. Já mám už třetí zimu BF Goodrich a jsem maximálně spokojenej. Cena za gumu byla 1200 za kus a kvalita super.
Trdlo mě předběhl, ale má pravdu moderátor šikovnej
Už dávno neplatí, že do snehu je najlepšia najužšia pneu. Záleží hlavne na dezéne. 195 široká kvalitná pneu drží lepšie, ako 175 široká zo supermarketu.
Mexxo, máš pravdu, ale specielně Jablonec je i o ježdění v hlubokém, sněhu a v tom případě je samozřejmě lepší užší pneu, která se lépe prořízne...
Vzorek je samo též rozhodující. A taky dodržení max. 4 zim na pneu.
Vzorek je samo též rozhodující. A taky dodržení max. 4 zim na pneu.
END
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na prvním Géčku jsem měl 175/70/14 Nokian Hakkapelliitta NRW - lepší pneu jsem neviděl.
A na druhém stejný rozměr, Sava Eskimo S3 (taková střední třída mezi pneu) a překvapivá spokojenost.
Jinak, z doslechu mohu říct, že si lidé chválí Kléber Krisalp nebo GoodYear (ale zde cena poněkud roste ).
A na druhém stejný rozměr, Sava Eskimo S3 (taková střední třída mezi pneu) a překvapivá spokojenost.
Jinak, z doslechu mohu říct, že si lidé chválí Kléber Krisalp nebo GoodYear (ale zde cena poněkud roste ).
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
No jo, Hakkapeliitta. Lepší pneu ale opravdu nenajdeš. A tuplem při kombinaci s hřebíky... Dokonalost sama.
END
Ja jazdim v zime na Goodyear Ultra Grip 7 a maximalna spokojnost. Asi to naj co som na zimu mal. Nema problem sa vyhrabat zo snehu a to som to testoval v peknych kopcoch a zavejoch Rozmer 195/60 R15. Cena bola trosku vyssia, cca 54 EUR.
tiez mam goodeyar ultra grip 7 aj svagor a sme spokojny doporucujem ale vyssia cena rozmer 195/65 15
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
cau kluci chci koupit nokian zimny 185/60/15 na astru co vy nato mohu to tam dat nebo radeji ne
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013