17tky lacne pneu
17tky lacne pneu
Ahoj! Potreboval by som poradit nejake lacne pneu na 17tky. Odkial kupujete vy? nove alebo pouzite? Znackove alebo neznackove? Dakujem
- Reklama
- oldisekt
- Kontaktovat uživatele:
Re: 17tky lacne pneu
Já budu mít od jednoho kámoše kterej vozí použité značkové pneu (vzorek 90%) z německa..podrobnosti zatím nevím, ale nový neznačkový se nechaj kolem 1400,- sehnat...
Astra 1,6 X16XEL
mail - oldisekt@centrum.cz
mail - oldisekt@centrum.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
neznackove nato ani nemysli zaklad auta su PNEU!!!!!!!!! na tom sa neoplati setrit!!
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud ti jde opravdu jenom o cenu tak třeba tady : http://www.rajpneu.cz/pneumatika-401100 ... 1W-MFS.php cena je jen o něco málo vyšši než kolik chcou lidi za použité
Ale jak piše brhy, na gumách bych nešetřil.
Ale jak piše brhy, na gumách bych nešetřil.
Musí se ale taky vzít v potaz, že lidi chtějí podobnou cenu za použité ALE kvalitní (netvrdím že je to vždy pravidlem) a ne takovýhle cosi.
Můj názor na ty co si koupí "velké a široké" pneu a jde jim jen o co nejlevnější značku a na kvalitu nehledí je ten, že nejsou normální a šetří na nepravým místě. Pokud se můj názor někomu nelíbí je jeho věc, já si budu vždy stát za tím, že na pneu a brzdách by se nemělo šetřit
Můj názor na ty co si koupí "velké a široké" pneu a jde jim jen o co nejlevnější značku a na kvalitu nehledí je ten, že nejsou normální a šetří na nepravým místě. Pokud se můj názor někomu nelíbí je jeho věc, já si budu vždy stát za tím, že na pneu a brzdách by se nemělo šetřit
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Moje řečtesario píše:...... na pneu a brzdách by se nemělo šetřit
-
- Kontaktovat uživatele:
zas ale je preavda ze nie vsetko co je drahe je aj dobre treba pozerat hlavne hodnotenia napr. moje Falkeny boli v teste lepsie ako Pirelli a pirelli stali o 1000 viac. Traba sa tomu trocha povenovat precitat si o nich a tak . ALE URCITE NIE POUZIVANE nevies na akom disku to bolo aku malo auto geometriu proste jazdena guma z ineho auta ty moze urobit dost vela problemov
Netvrdím že nejdražší jsou nejlepší Ohledně koupení jetých pneu - pokud auto mělo špatnou geometrii, tak přece poznáš, že pneu jsou sjetý nerovnoměrně a pokud hledáš konkrétní rozměr pneu, tak ti může být jedno na jakým disku to bylo nasazený předtím snad ne
Já jsem každopádně vždy pro nákup nových pneu
Já jsem každopádně vždy pro nákup nových pneu
Ja tiež pri kúpe pneu najskôr pozriem testy pre daný rozmer a potom z tých popredných vyberám kompromis medzi cenou a kvalitou. Nemyslím, že kúpou tých lacných pneu ušetrím až tolko, aby mi to stálo za to bezpečnostné riziko (alebo pohodlie). A u jazdených tiež, či kúpim nové na 3 sezóny, alebo jazdené na 1...
dik za reakcie. som podobneho nazoru. lacnych cinankam nedoverujem a s tymi pouzitymi je to tiez otazne. ktoru by ste volili (kompromis cena/kvalita) http://www.autobild.sk/stahuj/letne-pne ... letna-guma
mne sa celkom zdaju nove barumky. co vy na to? na nete cena 2500.
mne sa celkom zdaju nove barumky. co vy na to? na nete cena 2500.
Ja mám tie PZero Nero a som spokojný. Akurát sú trochu hlučnejšie, ale to môže byť rozmerom (205/40 R17) a tým že sú XL - extra load, teda na vyššie zaťaženie.
-
- Kontaktovat uživatele:
najlepsie su s asimetrickym vzorom ja mam Falkeny 452 XL a spokojnost teraz idem dat dopredu michelinky ale vzadu osttanu falkeny aj ked si myslim ze to bude vyzerat na hovno pretoze tie falkeny nato ze su 35ky su dost vysoke ale rozhodne asimetria RULZ
co tak barum bravusris 2? nasiel som za 2300.
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Nejsou nejhorší, jen počítej že moc dlouho nevydrží.Danivad píše:co tak barum bravusris 2? nasiel som za 2300.
ake teda mate vy? ste spokojny? ake by ste brali?